Oldal 3 / 104 elsőelső 123451353103 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 41-60 / 2072

Téma: Formula 1 fanok ide!

fórumfüggő Gabe84 avatarja
    Regisztrált
    2006-08-24
    Lakhely
    Sopron
    Üzenet
    4.022

Alapbeállítás

Mondjuk erről a brit Manor csapatról angliában biztosan többet hallotok, itthonról abszolút sötét ló. A Campos nevet legalább már hallottam.

Én anno a Lotus kiszállását sajnáltam nagyon, bár versenyezni már csak a mélyen lefelé ívelő ágban láttam őket, de a múltjuk komoly. Könyvek alapján az egyik legkomolyabb újdonságokkal előrukkoló csapat volt, nem nézve a 6 kerekű tyrellt és a hátsó rotoros kocsit (talán brabham)

Az időmérős tippelés nem is rossz ötlet. Akkor lesz egy edzés tipp (az edzés kezdetéig leadott tippel) és egy verseny tipp (az edzés után célszerű a verseny kezdési időpontjáig). Egyenlőre az első 3 helyezettre lehet tippelni, 3-2-1 pontért. Van hátra 5 verseny, maximum elérhető 30-30 pont, meglepődnék ha valaki az edzéseket nézve 10 pt felett zárna
    "A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Beast of the East tamaska avatarja
    Regisztrált
    2001-10-31
    Lakhely
    Lichfield, Staffordshire
    Üzenet
    19.610

Alapbeállítás

szerintem az idomerore a penteki szabadedzes utan kellene tippelni, akkor mar valamennyire latszik hogy ki lesz nagyjabol gyors.

de persze az akkoris nagyon nehez lesz, ugye nem tudhatjuk hogy ki hogy all benzinnel es ha valaki hibazik pl. ja es a buntetesbol visszasorolasokat nem kellene beleszamolni. theat ha valaki 2ik lesz de motorcsere miatt 12ik helyrol indul, azert meg jarhatna a talalat
    YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
    B E G R I F F

fórumfüggő -Henger- avatarja
    Regisztrált
    2004-12-07
    Üzenet
    2.011

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Gabe84 Üzenet megjelenítése
    Én anno a Lotus kiszállását sajnáltam nagyon, bár versenyezni már csak a mélyen lefelé ívelő ágban láttam őket, de a múltjuk komoly. Könyvek alapján az egyik legkomolyabb újdonságokkal előrukkoló csapat volt, nem nézve a 6 kerekű tyrellt és a hátsó rotoros kocsit (talán brabham)
    Brabham 1979, Lauda és Bernie a két jóbarát. Plusz leszorítóerő azzal, hogy kiszippantják a kocsi alól a levegőt.

Ha Colin Chapman és a Lotus nélkül nem tartana itt a sorozat. Korszakalkotó ötletei voltak.
    Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
    Race, no Rest!

törzsvendég tomtomtom avatarja
    Regisztrált
    2008-04-24
    Lakhely
    Debrecen
    Üzenet
    559

Alapbeállítás

Tomtom, honnan tudod, hogy érdemes lenni megnyerni valamelyik bringámat?
    Mondjuk én a jövőben tervezett Specidre pályáznék.

Idézet Eredeti szerző: tamaska Üzenet megjelenítése
    Baromsagokat uvolteni, dolgokat eszre nem venni, meg a monitorrol leolvasni adatokat... Es nem hangzananak el rendszeresen ilyen ordas nagy hulyesegek egy orszagos televizioban.
    És hogy folytassam, idétlenül vihorászni, Czolnert szivatni, stb, stb.
    Néha komolyan elgondolkodom, hogy leveszem inkább a hangját a
    Tvnek...

ez a Manor GP amugy pontosan ugyanilyen lesz. mondjak hogy nagyon cigany banda.
    Ez jó.
    Tom
    Csak simán 1x. Max 2x.

fórumfüggő Gabe84 avatarja
    Regisztrált
    2006-08-24
    Lakhely
    Sopron
    Üzenet
    4.022

Alapbeállítás

A Tv-nek ne vedd le a hangját, hanem kapcsolj az ORF1-re vagy valamelyik német adóra, több helyen is közvetítik.
    "A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Regisztrált
    2001-10-31
    Lakhely
    Lichfield, Staffordshire
    Üzenet
    19.610

Alapbeállítás

ezert vagyok jo helyzetben hogy a BBC-n nezhetem. reklamok nelkul, Brundle, Coulthard es Jordan kommentalasaban. eg es fold a kulonbseg. nincsenek talalgatasok, meg barom fantaziak, ha mondanak valamit azt azert mondjak mert vannak forrasaik, vagy siman csak mert ertenek hozza. pilotak, csapatfonokok szoba allnak veluk ha kerdezik, bemehetnek nagyjabol barmelyik boxba stb.

a legjobb amikor rajt elott mar kint vannak az autok meg a szerelok, de a pilotak meg nem ulnek be, hanem csak alldogalnak az autok mellett. Brundle olyankor rohangal korbe egy kameraval, es utolso pillanaybeli interjukat csinal. mikor lesz ilyen a RTL Klubon?
    YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
    B E G R I F F

maximus Maggi avatarja
    Regisztrált
    2006-01-02
    Lakhely
    Miskolc
    Üzenet
    13.234

Alapbeállítás

tam: Baumgartner inkább ne legyen kommentátor.... régebben volt az autómániában vezetéstechnikai rovata, rémes volt

Regisztrált
    2001-10-31
    Lakhely
    Lichfield, Staffordshire
    Üzenet
    19.610

Alapbeállítás

na ja, azert kulonbseg hogy Coulthard-ot meg Brundle-t mindenki ismeri, de Baumgartnerre senki sem emlekszik az tuti. meg a fele mezony nem is versenyzett vele, azok hirbol sem hallottak rola. [mivel nem volt hir]

RAUH-Welt
    B E G R I F F

fórumfüggő Dózer avatarja
    Regisztrált
    2008-02-04
    Lakhely
    veszprém
    Üzenet
    2.228

Alapbeállítás

Palikot már rég ki kellett volna rúgni a közvetítésből.Jobb lenne ha csak adatokat tennének ki a képernyőre,és nem kéne az idétlen nyerítéseiket hallgatni.Czollner simán csak hülye,Palik viszont visszataszító egy buznyák.
    Baumgártner közvetítése király lenne.Mire végigmondana egy mondatot,már elvesztené az aktualitását.

Szívesen láttam volna egy csapatban Schumit és Rai-t.Fisch szerintem nem fog maradandót alkotni a Pirosaknál.Volt már jó autó alatta,de a kritikus pillanatokban vagy elbénázza,vagy nem meri odatenni magát.Egy nagy csapat másodpilótájának viszont kiváló.

törzsvendég tomtomtom avatarja
    Regisztrált
    2008-04-24
    Lakhely
    Debrecen
    Üzenet
    559

Alapbeállítás

A Tv-nek ne vedd le a hangját, hanem kapcsolj az ORF1-re vagy valamelyik német adóra, több helyen is közvetítik.
    Az angollal még csak-csak elboldogulnék, de a német az nulla.
    Irígylem is tamaska-t, hogy ilyen profi közvetítést nézhet!
    Én a Wébert küldeném le a pálya mellé egy kamerával a verseny
    startja előtt, mert ő is versenyző! Biztos őt is megbecsülnék ott!
    BaumgartnerZsóti? Mire a rajtot lekommentálná, már a mezőny az első
    kerékcseréknél járna...
    Szakértőnek meg mellé ültetnénk Pandacsöki Boborjánt, és kész,
    jólenne minden.
    Tom
    Csak simán 1x. Max 2x.

Regisztrált
    2001-10-31
    Lakhely
    Lichfield, Staffordshire
    Üzenet
    19.610

Alapbeállítás

tippelek idomerore:

1. Raikonnen
    2. Alonso
    3. Sutil

RAUH-Welt
    B E G R I F F

törzsvendég Montifan avatarja
    Regisztrált
    2009-06-09
    Lakhely
    Miskolc, Bükkszentkereszt
    Üzenet
    277

Alapbeállítás

Ja, tényleg a tippjáték! Na akkor az én tippjeim az időmérőre:

1.Vettel
    2.Raikkonen
    3.Fisichella
    yep!

Regisztrált
    2001-10-31
    Lakhely
    Lichfield, Staffordshire
    Üzenet
    19.610

Alapbeállítás

nem akarok beleszolni, de Vettel nem fogja taposni neki, mivel mar csak egy hasznalatlan motorja van az elkovetkezo versenyekre. ovatosan kell bannia vele, ha elfustol akkor konyec a szezonnak.

a KERS autok lesznek gyorsak a hosszu egyenesek miatt, erre a versenyre a Renault-kba is beleraktak.

RAUH-Welt
    B E G R I F F

maximus Maggi avatarja
    Regisztrált
    2006-01-02
    Lakhely
    Miskolc
    Üzenet
    13.234

Alapbeállítás

1.Raikkonen
    2.Alonso
    3.Fisichella

Regisztrált
    2009-06-09
    Lakhely
    Üzenet
    277

Alapbeállítás

nem akarok beleszolni, de Vettel nem fogja taposni neki, mivel mar csak egy hasznalatlan motorja van az elkovetkezo versenyekre. ovatosan kell bannia vele, ha elfustol akkor konyec a szezonnak.

a KERS autok lesznek gyorsak a hosszu egyenesek miatt, erre a versenyre a Renault-kba is beleraktak.
    Igazad van, erre én is gondoltam! De mivel tavalyi győztes, így megkockáztatom!
    yep!

Regisztrált
    2009-06-09
    Lakhely
    Üzenet
    277

Alapbeállítás

Fúúú, ez az időmérő! Legalább Raikkonen-nek eltaláltam a helyét!:P De a többi... Nagy meccs lesz ez holnap!
    yep!

fórumfüggő Dózer avatarja
    Regisztrált
    2008-02-04
    Lakhely
    veszprém
    Üzenet
    2.228

Alapbeállítás

Ahogy vártam,Fisichella hozta a formáját....Szimpatikus pilóta,kár hogy nagyon ritkán jön össze neki a jó szereplés.

Regisztrált
    2001-10-31
    Lakhely
    Lichfield, Staffordshire
    Üzenet
    19.610

Alapbeállítás

megis mit vartal tole? elso alkalommal ult a Ferrariban.

tippem a versenyre:

1. Barrichello
    2. Button
    3. Hamilton

RAUH-Welt
    B E G R I F F

Regisztrált
    2009-06-09
    Lakhely
    Üzenet
    277

Alapbeállítás

én is Barichello-t tippelem befutónak! meg remélem is, hogy ő lesz (mivel most nincs itt Massa, akinek drukkolhatnék, így itt a honfitárs, de amúgy is szimpatikus nekem)!
    tippek:
    1.Barichello
    2.Raikkonen
    3.Sutil
    yep!

Oldal 3 / 104 elsőelső 123451353103 ... UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •