skacok, honnan lehetne letölteni a chain reaction 3-at?
nem tudtok valami elérhető helyet, ahonnan le tudom szedni?
many thx![]()
skacok, honnan lehetne letölteni a chain reaction 3-at?
nem tudtok valami elérhető helyet, ahonnan le tudom szedni?
many thx![]()
nah én most már nem bírom ki ,hog yne nézzem meg ezt a báttörfláj effektet szóval vélemény mondok nemsoká én is ;o)
editke:
előzetes
Nehogymár meghaljon ez a topic!!!
Na ma láttam a Memento-t...hát ez tényleg elég ütős...még megnézem párszor mire megértem...nem egyszerű ;D
És tessék filmeket ajánlani!
nos én inkább 2 olyan filmmel kezdeném, amit ne:
az egyik a the eye (asszem első rész... kicsit le vannak maradva a magyar mozik !! ) ritka szar egy film. vontatott, unalmas, néha már rémisztően rossz horror szerű jelenetekkel.
a másik meg a gothica: tipikus történet, gyenge megvalósítás sztem. látványos, de csak egy minimális szinten és sztem egyáltalán nem rémisztő.
az ördögűzőt tudom ajánlani, én az újat láttam, annyira nem vót durva, de a gothicát röhögve veri.
2004be még belefér a kb2, de hát azt minek ajánlani, mindenki tudja, hogy az egyik legjobb film ;D
1 nagyon jó kis film: final destination 2: a történet érdekes, nem túl bonyolult, nem szükséges az 1 et látni (nem ért azért) hogy megértsd, de nagyon király haláljelenetek vannak benne ;D
Holtak hajnala marha vicces. Rohangáló oszló-foszló hullák, vér és hangeffektek. A klasszikusnak becézett Élőhalottak éjszakájának digitális változata.
Gothica: langyos krimi, a vége kifejezetten Derrickes.
Shrek: mese, nekem teccett.
Ördögűzőre pályázok, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle.
A mai thriller-horrorokkal valami gáz van. Nem igazán paráznak tőlük az emberek. Ez persze lehet amiatt is, hogy a híradók is felérnek egy vasárnap délelőtti horrorral, de engem még akkor is jobban leköt egy kezdetleges technikával készült Omen vagy eredeti Ördögűző, mint a mai műanyag vackok. Arról nem is beszélve, hogy azóta nem sok újat találtak ki, szinte minden mai rémfilm a klasszikus klisékből épül fel, és jó eséllyel meg tudod saccolni a végkimenetelt.
A Szép Napok című Mundruczó filmet már 3-szor láttam. Jó. Magyar valóság rulz.
A kedvenc filmek egyike Oliver Stone The Doors című alkoltása marad.
Mulholland Drive nagy film, bár kell hozzá egyfajta tolerancia és megfelelő látásmód.
Friss élményem:
U-571: kicsit amerikás végkicsengésű, egymás sarkát tapossák a hősök, akik megmentik a demokráciát a piszkos mocsok fasisztáktól... de a hajók, meg a fotók, hangok nagyon komiszak..
állandó,megbízható könnyed szórakozás:
a privát gold magyar szereplős/helyszines filmjei...főleg, ha dagadt cigányok tolják benne, lefosod a bokád a röhögéstől, ahogy a dinnyések csapatják ;D
Bármilyen filmvígjátékot űberelnek, főleg ha egy kicsit rá vagy tépve..
Ajánlom nektek a New World Disorder 5-öt, majd ha kijön Októberben, addig is marad az előzetes amit lelehet tölteni a pinkbike oldaláról. Már az előzetes ei elég inspiráló.
http://www.pinkbike.com/modules/video/
Nem tuja valaki a Szilágyi Robit @ címét,vagy elérhetőségét?
Tőle lehet zúzós bringás filmeket rendelni CD-n.Vagy ötlet,hogy hol keressem?
hogyne lenne
ITT
nah. nemrég megnéztem az AVP-t, és eléggé tetszett. kicsit rossz minőségben láttam, de a lényeg megvolt.
Aki szereti a játékot is annak kötelező.![]()
ESCAPE
Most néztem meg,magyar amatőr film, de jól megvan csinálva:
http://studio-x.hu/
Route 66 - ein amerikanischer albTraum
http://route66-der-film.de/cgi-bin/download.pl
német nyelvű letölthető filmecske
hátha érdekel valakit...
annyit tudok róla, hogy a cselekmény valami régi autó körül forog.
Nézzétek meg a Maradok! (www.maradok.hu) francia filmet! Olyan igazi barátnővel este leülős, pizzás nevetgélős film. Nekem tetszett, még egy bringaőrült muki is van benne!
gondolom,ezt már videón érdemes keresni,vagy tudsz vmi mozit,ahol még megy?
Szerintem ha otthon nézed jobban jársz, dc-n is biztosan fönt van, dvd-n is megjelent a tékákban.
DvD nem játszikcsak ősi multimédiás adathordozóink vannak;CD,VHS
![]()
Filmajánló:
Lány gyöngy fülbevalóval
Értékes film.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Néhány film amit mostanában láttam és ajánlok:
- Az utolsó szamurály: sosem gondoltam volna, hogy egy Tom Cruse filmen elmorzsolok egyetlen könycseppet is (lehet, hogy csak a tré lelkiállapot tette), jó film
- A nemzet aranya: amcsi történelemóra kincsvadászosdiba burkolva, élvezetes, bár sejthető fordulatok. (torrent rulz)
- A híd túl messze van: Briliáns szereposztás, jó kis 2.VH-s film
és a kedvenc:
- Ellenség a kapuknál: Hihetetlen, így 5. alkalommal is izgultam rajta...
Amit NE:
- Resident Evil, kaptár 2: Aki szereti a játékot az a közelébe se menjen...
Ha azt mondom, hogy a Holtak hajnala is jobb "zombi film" akkor aszem mindent elmondtam.
bár már régen láttam de nálam még mindig a Butterfly Effect az etalon film...
kissé odabilincselt a monitor elé...
Autist Team
A nemzet aranyát én meg nagyon nem ajánlom szerintem egy szinten van a Res2-vel![]()
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.