Oldal 8 / 8 elsőelső ... 678
Eredmény 141-154 / 154

Téma: Esések - Egészségügy

fórumfüggő Ralph avatarja
    Regisztrált
    2004-05-19
    Lakhely
    BAZ-megye
    Üzenet
    2.083

Alapbeállítás

Az üzenőfalra gondoltam először,de ide talán jobban passzol: (egészségügy)

"Paprika János" beszélt az egészségügy átalakításáról is. Azt mondta, arra törekszenek majd, hogy mindenkinek érdeke fûzõdjön az egészség megõrzéséhez, és ha az megromlik, akkor racionálisan döntsön, hogy mennyi szolgáltatást vásárol a gyógyuláshoz.
    (forrás:http://www.kuruc.info/reszletes.asp?MainID=2&HirID=2656 )
    "Ínség és meggyőzés - ez az a két erő,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevő rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

vendég Willmaker avatarja
    Regisztrált
    2006-04-19
    Lakhely
    London
    Üzenet
    202

Alapbeállítás

Az egézségügyről hasonló storym van mint MG-nek,...
    Egy derék esés után eléggé levegő híján voltam,...és nagyon fájt a szegycsontom,...Mondja Apu: "mennyél le a röntgenre,..kituggya mivan"
    (2álommentes éjszaka után)
    Tehát elindultam röntgenre,..
    Az orvosok valószínüleg nemtudták kezelni a röntgent,..mivel a 4.alkalomra sikerült megröntgenezni(közte4fel és leöltözés...)omocy_na
    Amit gondolom említeni sem kell hogy alig bírtam mozgatni magam, és szarul esett...
    Nahh,.. léyneg a lényeg,..egymás között megbszélték hogy "szegycsont repedésem van" , de nekem aztmondták hogy nemírnak róla papírt,mert úgysem tudnak vele mitkezdeni..
    Kérdés: VOLT ÉRTELME BEMENNI???

maximus thez avatarja
    Regisztrált
    2002-08-06
    Lakhely
    Bp
    Üzenet
    26.347

Alapbeállítás

volt. mert ha bordád tört volna, vagy láthatóan a bordák közti rostok engedték volna el magukat, akkor arra tudtak volna adni valamit.(utóbbira)

ma viszont láttam egy könyököt.. áá, az durva volt. a csont kiugrott a helyéről. <-- de semmi külsérelmi nyom, seb. áááá

vendég Willmaker avatarja
    Regisztrált
    2006-04-19
    Lakhely
    London
    Üzenet
    202

Alapbeállítás

Huhh,...hááát ja az igencsak csúnya dolog...:icon_sad:
    Szerencsére az ilyen töréseket egyenlőre megúsztam!:ysz:
    Bár tegnap ha nincsen rajtam a térdsípcsontvédő tutira törik a lábam!!!
    (Megvolt az első esésem a GIANT-tal)

fórumfüggő PTamás avatarja
    Regisztrált
    2005-09-06
    Lakhely
    olyan nincs, hogy "messze"
    Üzenet
    2.695

Csak én lehetek olyan pancser, hogy az ajtófélfa segítségével eltöröm a jobb kislábujjamat (legalábbis olyan, mintha eltörtem volna, de még nem tudom pontosan) LOL
    White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipő!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Regisztrált
    2005-09-06
    Lakhely
    Üzenet
    2.695

Question

Mivel nemtudok elmenni a dokihoz idő híján, leírná valaki, hogy egy törött csontnak milyen jelei vannak? (Nekem bekékült, fáj ha játszom vele, de tudom mozgatni horizontálisan, vertikálisan nem annyira, ja és bedagadt egy kicsit) Elvileg ordítanom kéne?
    White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipő!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

vendég flow avatarja
    Regisztrált
    2004-11-24
    Lakhely
    Tamási, Tolna megye
    Üzenet
    156

Alapbeállítás

Nekem másfél éve volt először csonttörésem, a kisujjam törött el a kezemen (nem biciklizéstől), de mivel még nem volt korábbi tapasztalatom törésekből, ezért nem voltam benne biztos. Eléggé be volt duzzadva, nehezen mozgattam és ha ráncigáltam, akkor néha fájt is. Két hét után sem múltak el ezek a tünetek, így gondoltam elnézek dokihoz, az pedig megállapította, hogy ez bizony törés:scared:. Még szerencse, hogy minden nap alaposan megtornáztattam, ráncigáltam, így nem forrt össze (rosszul) a csont...

Szóval szerintem neked is törésed van, bár az a biztos, ha mégis meg tudod röntgeneztetni...

törzsvendég nkarcsi avatarja
    Regisztrált
    2004-06-05
    Lakhely
    Székesfehérvár
    Üzenet
    1.380

Alapbeállítás

Kislábujj töréssel nem nagyon tudnak mit csinálni, nekem is volt ilyen, orvoshoz sem mentem el, meggyógyult. Persze ha nem javul, vagy hülye szögben áll akkor irány doki, de ha járni tudsz az már nem rossz jel.

fórumfüggő Andrew Wolf avatarja
    Regisztrált
    2004-11-16
    Lakhely
    Butapest
    Üzenet
    3.844

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: PTamás
    Nekem bekékült, fáj ha játszom vele, de tudom mozgatni Elvileg ordítanom kéne?
    mijafasznak játszol vele, te kis mazo..

törzsvendég 07aszp avatarja
    Regisztrált
    2004-01-26
    Lakhely
    Hull (Anglia)
    Üzenet
    638

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: nkarcsi
    Kislábujj töréssel nem nagyon tudnak mit csinálni, nekem is volt ilyen, orvoshoz sem mentem el, meggyógyult. Persze ha nem javul, vagy hülye szögben áll akkor irány doki, de ha járni tudsz az már nem rossz jel.
    Azért vigyázni kell mert ha elmozdult, de nem veszed észre, akkor porcosodni kezd a csontok vége ami egy álizülethez vezet ami minden lépésnél fájni fog...
    anyukámnak a lábközépcsontjából pattant le egy kis szilánk, és azt is begitpszelték a fent említett okból kifolyólag...
    Hull York Medical School
    1st Year (Hull Campus)
    Anaesthetist wannabe

bentlakó
    Regisztrált
    2005-08-30
    Lakhely
    Budaörs
    Üzenet
    6.676

Alapbeállítás

esetlegl ehet hogy kiugrott az izületből, haveromnak most volt ilyenje, fociztunk a strandon, ő buta volt és nem vett cipőt, aztán egy erősebb passznál pont lábujjal ért bele, vittük be gyorsan kórházba, mert elég durván állt a lábujja, de szerencsére csak zúzodott...
    "...you can't connect the dots looking forward; you can only connect them looking backwards." /Steve Jobs/

törzsvendég nkarcsi avatarja
    Regisztrált
    2004-06-05
    Lakhely
    Székesfehérvár
    Üzenet
    1.380

Alapbeállítás

Úgytudom nem gipszelik a kislábujjat. Orvosok vissza tudják rakni ha szétugrik a csont?

bentlakó
    Regisztrált
    2005-08-30
    Lakhely
    Budaörs
    Üzenet
    6.676

Alapbeállítás

hát nemtudom, elég kis csontokról van szó, tehát egy darabig biztos tart, de valószínűleg visszatudják.
    "...you can't connect the dots looking forward; you can only connect them looking backwards." /Steve Jobs/

Regisztrált
    2005-09-06
    Lakhely
    Üzenet
    2.695

Talking

A kislábujjat nem gipszelik. Most jövök az orvostól, nem tört el, csak letört belőle egy picike darab (az is a legutolsó percből). Az mondták no foci (semmi sport), de az SPD cipőben bringázhatok (a merev talpból kifolyólag). Hál' Istennek!

U.i.: Tudom másoknak nagyobb sérülései is vannak, de szeretem sajnálni magam
    White Horse

Oldal 8 / 8 elsőelső ... 678

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •