Oldal 56 / 56 elsőelső ... 646545556
Eredmény 1.101-1.105 / 1105

Téma: Bemutatkozás topic

maximus MJani01 avatarja
    Regisztrált
    2005-05-02
    Lakhely
    Székesfehérvár
    Üzenet
    13.915

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Sleek Üzenet megjelenítése
    Kisgyónban nőttem fel Régen sok földünk volta arra
    Az a baj hogy ott is minden szép tájék maszek készbe került és ki van írva hogy magánterület. Sajnos így jártam múltkor is majdnem rendőrség lett belőle. Kimentem felénk som-hegy majd dűltfás puszta és ott megállít a gazda hogy magánterület. Azonnal rendőrt akart hívni. Csak nem mindenhol van kirakva a magánterület tábla illetve csak ált az út egyik bejáratánál

Baglyas is 4-5 km tőlem
    Általában az erdészeti és a jelzett turista utakat szoktam használni amikor arra járok (évente csak néhány alkalommal, pedig az egyik kedvenc erdőm, meg én vagyok a Kisgyón hegyi kör 3x-os címvédője ) és inkább a Hamuház felőli oldalon szoktam maradni. Arrafelé nem ütköztem még magánterület táblába, a keleti oldalon egyszer talán a kék jelzésen akartam feltekerni és valahogy elkeveredtem, akkor találkoztam magánterülettel, de kedvem se volt bemenni oda, mert alig volt fa és mindenhol gaz volt.
    Így, hogy mondod, tényleg csak egy faluval van arrébb a Baglyas is, mondjuk én azt annyira nem szeretem, mert alig van erdő és az utak sem annyira kerékpáros barátok.
    ELADÓ! ........ VKE-NELSON.......Blogom
    A sebesség mindent megold. A "mindig"-et még mindig így írjuk.
    "A szerver túlterhelt picit, próbáld egy perc múlva."

vendég Sleek avatarja
    Regisztrált
    2011-05-12
    Üzenet
    152

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: MJani01 Üzenet megjelenítése
    Általában az erdészeti és a jelzett turista utakat szoktam használni amikor arra járok (évente csak néhány alkalommal, pedig az egyik kedvenc erdőm, meg én vagyok a Kisgyón hegyi kör 3x-os címvédője ) és inkább a Hamuház felőli oldalon szoktam maradni. Arrafelé nem ütköztem még magánterület táblába, a keleti oldalon egyszer talán a kék jelzésen akartam feltekerni és valahogy elkeveredtem, akkor találkoztam magánterülettel, de kedvem se volt bemenni oda, mert alig volt fa és mindenhol gaz volt.
    Így, hogy mondod, tényleg csak egy faluval van arrébb a Baglyas is, mondjuk én azt annyira nem szeretem, mert alig van erdő és az utak sem annyira kerékpáros barátok.
    Azért én nagyon hobbi bringás vagyok Sajnos a mezőgazdasági meló mellett nem nagyon van időm de azért szakítok rá. Gyerek koromban minden nagyon szép volt mert művelt terület volt. Legelők rétek sorban sok gyümölcsös. Csak ahogy szépen tették tönkre a mezőgazdaságot úgy maradtak parlagon ezek a területek

vendég AndreasLord avatarja
    Regisztrált
    2012-04-06
    Lakhely
    Tatabánya
    Üzenet
    10

Talking Üdv bringások!

András vagyok tatabányai lakos, tavaly betöltöttem a 41-et. Főképp az eszméletlenül emelkedő benzinárak miatt döntöttem úgy, hogy kerékpárra ülök. Először kicsit aggódtam a táv miatt, mivel a munkahelyemre fogok bejárni vele, az 10-km, sok emelkedővel. Persze az fordított irányban lejtő...De aztán az első nap után megállapítottam, hogy fogom ezt szeretni, sok éve nem végeztem semmiféle aktív mozgást, és ez hiányzott nagyon az életemből. Már az első néhány nap után jobban érzem magam, még a kedvem is jobb, meg persze a közérzetem. Ahová lehet, bringával fogok járni.
    A járművem egy Merida Crossway 2.0. Azért választottam mert helyben van szervize, és amúgy sem akartam látatlanban internetről rendelni. Bementem a Shimano szaküzletbe, és ez tetszett meg. Amire kell, tökéletes lesz, versenyezni valószínűleg sosem fogok.
    Kedvenc elfoglaltságaimról: sokat böngészem az internetet, főleg az autók, motorok érdekelnek. Van egy Opel Astra Caravanom, és egy Honda VFR 800-asom. Mindkettővel sokat foglalkozom, bár a Hondával inkább csak menni kell, az Opelnak akad néhány nyűgje. Régebben maketteket is raktam össze, idő és pénzhiány miatt ezt hanyagolom.
    Szakmám autószerelő, sokat foglalkoztam hidraulikával, pneumatikával, vagyis inkább a teherautók, buszok, munkagépek voltak terítéken. Öt évvel ezelőtt váltottam, egy szivattyúgyártó cégnél helyezkedtem el, ahol kitanultam
    a CNC-forgácsoló szakmát, most ezt gyakorlom.
    Kb. ennyi a lényeg, a fórumot rendszeresen fogom böngészni, sok hasznos dolog olvasható itt.
    Üdv: András

fórumfüggő Gabe84 avatarja
    Regisztrált
    2006-08-24
    Lakhely
    Sopron
    Üzenet
    4.022

Alapbeállítás

Üdv a Klubban! Sok kilométert vele!
    "A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Regisztrált
    2012-05-21
    Üzenet
    1

Alapbeállítás

Sziasztok,
    Wolf vagyok, újpesten lakom,
    kisebb-nagyobb megszakításokkal gyermekkorom óta kerékpározom.
    Uhh, már több mint 25 éve... : )
    Anno ugye fixivel kezdtem, majd ami említésre méltó, a BMX és vele egyidejűleg az országúti, aztán pici szünet, majd
    monti, szünet, dirt monti&dh, jelen pillanatban pedig fixi a mindennapokban és nagyritkán-társaság híján- monti.
    A fórumot rendszeresen böngészem, kérdések nélkül is hasznos tanácsokat lehet olvasgatni.

Oldal 56 / 56 elsőelső ... 646545556

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •