Oldal 3 / 56 elsőelső 123451353 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 41-60 / 1105

Téma: Bemutatkozás topic

vendég
    Regisztrált
    2001-06-07
    Üzenet
    76

Alapbeállítás Re: Ki mit csinál IRL?

Üdv

Akkor én is feltárom Cserkó mögé bújt énemet !
    22 éves vagyok a PTE TTK FEEFI Személyügyi szervező levelező szakára járok. Mobiltelcsi szervizeléssel foglalkozok.
    Én már nagyon régen kezdtem a bringázást 12 évesen Favirit tipusú versenybájk aztán Atala országúti és túrázás faterral. Ezek után 1 kedves barátom 97-ben megmutatta a MBAH-lapot, elolvastam és megvettem első montimat aztán fel János hegyre. CC-t sajna nem kedvelem inkább DH, Freeride, DS-rajongó vagyok. A meredek lejtőket és az ugri-bugrizást szeretm ;D.

A Cserkó NICK név a bukóm miatt van egy cseresznye piros full face, amikor megvettem mindenki lecseresznyézett és azóta Cserkó a hívónevem ;D. Ha jól emlékszem LCS kezdett el Cserkózni  ;D !

A "full telós csillagjárók" a kednenceim , ha valaki ajándékot szeretne venni nekem karácsonyra v. ha van köztetek mikulás akkor ezt szeretnék 30 cm-es telóúttal...;D

Üdv mindenkinek Cserkó

maximus Charon avatarja
    Regisztrált
    2001-06-02
    Lakhely
    Degec
    Üzenet
    10.852

IljicS:
    Ember! (Bocs, ha ez sértés... :)
    Gyere csak fel a Déli tömb 5. emelet Genetika tsz (gyengébbek kedvéért: Termelőszövekezet ;D) 5.519-be (Fodor labor) egy emilben lefixált időben!

Eme nick tulaja ugyanis szintén zenész! *:-/ Akarom mondani: bigyológus, genetikus IV éves szagdógozó! *;D
    Vagyunk egy páran bikerek az ELTÉ-n...

Világ bikerei egybesüljetek!

Magamról még annyit,
    hogy 21 évemmel még nem tudom, mikor nő be a fejem lágya.
    hogy fanatikus cc-s vagyok, de nem gramm mániás.
    hogy a heavy metal és a garbage az én stílusom.
    hogy gyűjtöm a filmeket (CD).
    hogy hogy nem Viktor a keresztnevem, de ezt valahogy nem szeretem, és gimnáziumi latin nyelvű okulásomkor ragadt rám e név. (gy.k. Charon, az alvilág révésze)

Tömören ennyit. Illetve Tmrn nnyt! (Mert a másik nickem MicMac)

maximus Charon avatarja
    Regisztrált
    2001-06-02
    Lakhely
    Degec
    Üzenet
    10.852

Ja, és életcéljaim között szerepel valami nagy többnapos (tőlünk) nyugati hegyi maraton túlélése! 8)

zsonglőr iljicS avatarja
    Regisztrált
    2001-07-19
    Lakhely
    ahol a hegyek a csillagokig érnek
    Üzenet
    6.613

Üdv Charon !

Már azt hittem senki sincs itt az ELTE-ről, amikor 200000000000000 bicó szokott állni a tárolóban...

Mostanság elég busy vagyok, heti 2 ZH-t küldünk, de ha van lukas órám mail megy !

Nekem a punk jön be, a kaliforniai vátozat is, de az má fenntartásokkal...

b
    b offline
    törzsvendég b avatarja
    Regisztrált
    2001-06-02
    Üzenet
    665

b, mert ez van a space felett középen, könnyen elérhető rövid, stb stb  8)

felrajzolom majd a bmft polóra hogy tudjátok kit kell hátbavágni   :P;D

maximus Charon avatarja
    Regisztrált
    2001-06-02
    Lakhely
    Degec
    Üzenet
    10.852

iljicS:
    Az a 2*10n bringa 99.99%-a Metro és tsai.
    Ez alapján még nem lehet dönteni. Te sem Killer-V-vel jársz be...

bentlakó burce avatarja
    Regisztrált
    2001-06-15
    Lakhely
    hoppá, most itt :)
    Üzenet
    8.692

Sziasztok!

Most vettem észre, ezt a topicot, és azon nyomban nagy élvezettel végig is olvastam. Sztem érdekes, hogy azok a bizonyos nikkek kiket takarnak. Tehát ha ti megtiszteltetek ezzel, én is írok magaról pár dolgot.

A nevem Illés Balázs, tehát a bruce fogalmam sincs, hogyan jön ide. Egyszerűen ez jutott eszembe, és kész. Andix-hoz hasonlóan én is a Fazekasba járok, és szintén spec.mat.-ra, igaz, én a debreceni fazekasba, és "csak" 2.os vagyok...  (asszem egyik legfiatalab?!)  Nem régóta bringázom (leszámítva amit még olyan 5 évesként a háztömb körül ekeregtem...), kb. olyan 1,5 éve. Komolyabban idéntől csinálom. Ez azt jelenti, hogy ez évben még nem voltam semmilyen megmozduláson ( :'( ), de jövőre nagy terveim vannak ám!! ;D ;D

Uhh, mi is jön ezután?....na pl.:
    Én az cc felé "vagyok motíválódva" (de szép a magyar nyelv!!  ;D ;D ), és mint Zöldfülü és még nemtomki előttem mondta, azokat a kurva meredek gyökeres lejtőket meghagyom másnak. Én ezalatt azt értem, hogy ami már csöppet sem biztonságos, vagy belegondolva hogy mi minden történhet vele, szal azokat nem vállalom be. Egyébként imádom a sebességet, és ha belátható normális út van, akkor adom neki rendesen...  ;D ;D Tehát mint mondtam, nekem a cc ok, és azokat felfeléket sem utálom...
    Jelenleg egy merida dakar 670es van, amin azért végeztem pár tuningot (pl. külső + felni csere)...

Zenei ízlésem: nekem leginkább az alternatívabb, rockos, punkos dolgok jönnek be. Szeretem a pörgős zenét. Egy pár együttes: Nofx, Nirvana, Tancsapda, Kispál..., Junkies, Alvin... meg még akiket kihagytam. Utálom a diszkó zenét, a házt, meg az ilyeneket. Ja meg amiket a rádiókban adnak.

A bringázáson kívül még "szeretek számítógépezni" (ez egy kicsit már közhely, de én télleg), meg egy csomó sport: pl. sí (nagyon), röplabda (iskolai szinten versenyszerűen), foci, meg amit még elfelejtettem felsorolni.

Nemtom, ennyi elég??
    Ha nem, kérdezzetek... vagy mittoménmi.

Üdv:
    BRUCE

fórumfüggő Kislust avatarja
    Regisztrált
    2001-06-05
    Lakhely
    bp
    Üzenet
    3.506

BRUCE!

A zenei izlésed felkeltette az érdeklődésemet!! Főleg a tankcsapda+az Alvin(pár éve csupa ilyen zenét hallgattam, de azóta levágattam a hajam, s elfordultm az ütemesebb zenék irányába),
    SZal mostmár bánom, hogy megszabadultam a régi kaziktól, mert néha azért jó volna meghallgatni őket!! *;DTárgyalhatunk ez ügyben? ;D

A nick-em magyarázatát elfelejtettem leírni. A kis tag azért van, mert van egy nővérem, aki minden lehetséges módot felhasznál, hogy érzékeltesse velem, hogy én az ő KIS öcsikéje vagyok, a lust -tag pedig a vezetéknevem. Összefoglalva a nővérem ragasztotta rám ezt a nevet, amit már annyira megszoktam, hogy nem is zavar az igazi jelentése.

kislust

bentlakó burce avatarja
    Regisztrált
    2001-06-15
    Lakhely
    Üzenet
    8.692

Kislust:
    Persze, hogy tárgyalhatunk. Az alvin albumok 100%-a, a 'csapda albumoknak pedig x%-a (értsd: elég sok, de nemtom mennyi) van meg. Ha érdekel vmelyik, írd meg! (instans messzídzsiz rul')

rob
    rob offline
    XXXI rob avatarja
    Regisztrált
    2001-06-02
    Lakhely
    Butapest
    Üzenet
    16.435

Wow! Pörgünk, mint a körhinta!

Nem mondtam, de a nickem az Index fórumozás miatt létesült, és azóta rövidült. Akkor ugyanis a hozzászóláéshoz kellett egy nick, és nagy hirtelen semmi nem jutott eszembe (soha nem volt becenevem, kivéve a kisVargát, de azt nem szeretem), így lettem rob19 (akkor még 18.5 éves voltam). Amikor idejöttem a fórumra (én az elsők között települtem ide, és rontom a levegőt), már a 19 nem volt aktuális, szóval lemaradt. Mint b kollégának a többi, igaz? Én még emléxem vagy 2 nickedre hombre!

rob
    rob offline
    XXXI rob avatarja
    Regisztrált
    2001-06-02
    Lakhely
    Butapest
    Üzenet
    16.435

Ja, ki mit szeret-ből kimaradtam.

Film: The Adventures of Ford Fairlane, Pulp Fiction, Snatch (Blöff), Kutyaszorítóban, Blade, és nem láttam a Mátrix-ot, most meg már elvből nem nézem meg.

Könyv: A 22-es csapdája (legalább 5ször olvastam), Pillangó, A Pendragon legenda

Zene: trance, global underground, néha funky, nu'rock, meg ami jön. Scooter és Stryctly Trance Symphony mindenekfelett! És már abban megegyeztem zOrg-gal, hogy az ízlésünk hasonlít! (most hallgattam a héten goa trance vibest, rule!)

b
    b offline
    törzsvendég b avatarja
    Regisztrált
    2001-06-02
    Üzenet
    665

igaz, lebuktam titokban Ombre vagyok ám

törzsvendég
    Regisztrált
    2001-09-09
    Üzenet
    1.380

Nézd már...... Mik kinem derülnek... Bruce??? Kömal?  ;D ;D Na viccet félretéve azért a matek nem lekesít annyira... Viszont akkor jöjjön a zene, csak úgy nagyjából: Guns N' Roses, néhány Metallica, Nirvana, Doors, Manowar, Pearl Jam, Tankcsapda.
    Meg van itt 4 db Macska Polskit Fialt szám!!! Azt nem hiszem, hogy ismeritek  ;D .

Heh, most is alig térek magamhoz, hogy Bruce is spec matos, fazekasos!..    ;D ;D

zsonglőr iljicS avatarja
    Regisztrált
    2001-07-19
    Lakhely
    ahol a hegyek a csillagokig érnek
    Üzenet
    6.613

Chacon!

Naja, nem a csúcskategória áll ott az biztos...
    Nem Neked van HiTec bringát fekete SID-del, hamár CC fan vagy ?
    Nekem piros-fekete Meridám van, néhányszor parkoltam ottan. Azé néhányszor, mert a 2.35-ös gumik elég szarok aszfalton.

bentlakó burce avatarja
    Regisztrált
    2001-06-15
    Lakhely
    Üzenet
    8.692

Andix:
    Hát igen... a kömal biza kötelező, de gondolom nálatok is. Pontosabban nem kötelező, de a mat. tanár kinyír, ha nem csinálom. Majd a pontverseny legalján talán meg is találsz  ;D ;D

törzsvendég
    Regisztrált
    2001-09-09
    Üzenet
    1.380

Tavaly 3 pontot értem el  ;D ... Hát szó-mi-szó nem jut idő bringázás mellett erre is  ;D .

bentlakó burce avatarja
    Regisztrált
    2001-06-15
    Lakhely
    Üzenet
    8.692

HHHÁÁÁÁRRROOOOMMM ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ??

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

sirály....   ;D
    nekem azért picit több volt, igaz, én c-t nyomtam (nyomok, bár most már félig c, félig b)

szal KÖMALRA FEL!!   ;D ;D ;D

fórumfüggő Shaun_Palmer avatarja
    Regisztrált
    2001-06-02
    Lakhely
    Magamalatt
    Üzenet
    4.322

Most voltam kutyát sétáltatni és össze balhéztam valami nyanyával. Csak azért nem vertem meg mert olyan hideg volt, hogy nem bírtam kivenni a kezemet a zsebemből ;D ;D

ALFAHÍM Jorus avatarja
    Regisztrált
    2001-08-25
    Lakhely
    Székesfőváros of Hangeri
    Üzenet
    11.699

Mi volt a hézag?!

Nem állt jól a kutyád a nyakában?  ;D ;D ;D

maximus Charon avatarja
    Regisztrált
    2001-06-02
    Lakhely
    Degec
    Üzenet
    10.852

Charon!

Naja, nem a csúcskategória áll ott az biztos...
    Nem Neked van HiTec bringát fekete SID-del, hamár CC fan vagy ?
    Nekem piros-fekete Meridám van, néhányszor parkoltam ottan. Azé néhányszor, mert a 2.35-ös gumik elég szarok aszfalton.
    Nos maj' figyelek! Egyébiránt még 1x sem hoztam be a bikeot a tárolóba.
    Nem ollllyan rég költöztünk ugye be az új épületbe, és itt a tél. (BOCS ősz) Mire betekerek Pestre ráfagy az arcomra a mosoly... *
    A lborban pedig nagyobb biztiben érzem a bringát, mint a tárolóban. Mellesleg közelebb van. És élmény liftezni, és lépcsőn lefele menni. *;D ;D ;D
    A bikeom pedig (archívban bent van valahol) Magellan Crux/Jett race (narancs)

Üdv!

Oldal 3 / 56 elsőelső 123451353 ... UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •