Oldal 1 / 56 1231151 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1-20 / 1105

Téma: Bemutatkozás topic

rob
    rob offline
    XXXI rob avatarja
    Regisztrált
    2001-06-02
    Lakhely
    Butapest
    Üzenet
    16.435

Alapbeállítás Bemutatkozás topic

Ez engem nagyon megfogott, mint téma, merthogy bóklászom itt a teremben, és arra leszek hirtelen figyelmes, hogy egy fiatalember a BikeMag fórumon figyel, és nagyban hozzászól. Mondom Neki, ember Te ki vagy? Kiderül, Ő XC_Rider kolléga. És ugyanabba az iskolába jár, mint én .... Pofám leszakad. Szóval, aki nem szégyenli magát, bemutatkozhat nyugodtan.

Ha minderre nincs igény, akkor sorry. Mert bemutatkozni az adatlapon nem szokik senki nagyon.

edit: Módosítottam a címen, hogy közérthetőbb legyen

edit2: ha már itt bemutatkoztok, töltsétek ki bátran az adatlapot is! nem harap!
    Legutóbb rob módosította; 2005-02-19 - 23:28.

zsonglőr iljicS avatarja
    Regisztrált
    2001-07-19
    Lakhely
    ahol a hegyek a csillagokig érnek
    Üzenet
    6.613

Alapbeállítás Re: Ki mit csinál IRL?

Én vagyok az iljicS.
    Vagy az iljicSke.

törzsvendég
    Regisztrált
    2001-06-02
    Üzenet
    715

Szerintem jó dolog a bemutatkozás, más fórumokon is szokás.
    BME Közlekkarra járok, épp diploma előtt vagyok 8)
    Fő érdeklődési területem a CC, időnként megjelenek a haverokkal versenyeken is.
    Mit írjak még?

zsonglőr iljicS avatarja
    Regisztrált
    2001-07-19
    Lakhely
    ahol a hegyek a csillagokig érnek
    Üzenet
    6.613

Na jó, egye fene...

ELTE-TTK-ra járok, másodéves biológus vagyok.
    Fogasos partikat szoktunk csapni Barátnémmal és Öcsémmel, néha többen is megyünk.
    Vízöntő a csillagképem.

bentlakó Paraferee avatarja
    Regisztrált
    2001-06-02
    Lakhely
    munkában és úton a munkahely és a lakás közt :(
    Üzenet
    7.001

Pihe-puha-lágy-érzést Nektek is! ;D

ööö...
    Paraferee vagyok... (ki gondolta volna?)
    Tavaly diplomáztam le a Miskolci Egyetem dunaújvárosi Főiskolai Karán, mint Informatikus Mérnök... SpecGépész...blabla...

Jelenleg polgszolgos vagyok, egy Polgármesteri Hivatalban...:P

Stílusom?? ;D Idegesítő... (?) ;D
    Amúgy ami kifér a csövön... ha kell a wécében...ööö...cécében nyomulok... de valahogy a terepre is el kell jutnom, így túrázok is... dfe ha elém ugrik egy lejtő, nem hátrálok meg... ;D
    szal olyan frííírájder lennék, vagy mi a fene... bááár szegény totál merev lovacskámmal nem igazán lehet ezt tenni... de még bírja... ;D (majd a rukusszal...!)

Amúgy sajna közel 200kilóra lakom a legközelebbi m.o.gon fellelhető hegyhez, a nagy síkság alján...

Imádom a jóóó filmeket... legyen az horror, sci-fi (ájlávdisgém), vígjáték...blabla...
    +a jó könyveket... FŐkedvencek: Douglas Adams(isten nyugosztalja... ) Terry Pratchet ;D ;D James Caldwell ;D ;D ... (Konyak a barbár, Galaxis Útikalauz Stopposoknak, Korong világ regények...)

Mostanában egyre kevesebbet ugyan, de szoktam kézzel rajzolgatni is...

Kedvenc helyem m.o.on a Bükk, és az Aggteleki karszt...

No... mit írhatnék még?
    Hjaaa!
    Kedvenc újságom a BikeMag! ;D ;D nyal..nyal... ;D

Na most ennyit... Belőlem egy időre gondolom most már elég... ;D

Csőváz és hátszél...
    Joghurt és Én, azaza Paraferee voltunk... ;D

b
    b offline
    törzsvendég b avatarja
    Regisztrált
    2001-06-02
    Üzenet
    665

Én a BME-n koptatom a pa... billentyűzetet, elvileg gépészinformatikusnak képeznek ki, ami annyit jelent hogy egyik témához se fogunk érteni igazán  
    Egyébként Paraferee sejtésem szerint közelben lakhat a nagy büdös Alföld ismerős név nekem is ha otthon vagyok. (Jánoshalma mondd valamit ? )

Verseny eddig : az első kona találkozón, majd az igazi idén a MMaraton. Jövőre meg ami belefér, ez nagy elhatározás ám  ;D, CC-ben csak, hozzám ez áll közel, meg erre való a paripa is ami jelenleg egy szürke Jamis összteló és Z2-bam  nagy vonalakban.

Szerencsére láttam már pár arcot innen, mint pl GerMan, YOci, asszem zOrg apánkat is na meg pár bikkmakkossal kezet ráztam a sporton még.

Tisztelettel b

nézelődő

Gyaci vagyok. Tamás. 27 éves, nőtlen, gépészmérnök, freerider. Leendő gépem Ruckus+XLC+Yasec+SRAM. Jelenlegi XAR+XLC+XAR+SRAM.

Regisztrált
    2001-06-02
    Lakhely
    Üzenet
    7.001

Hali b!
    Jánoshalma?
    hm...
    most nem igazán tudnám beazonosítani... de ismerős...
    és Neked Orosháza, Szarvas? ;D

Remélem majd összefutunk valamikor...

gyaci:
    ezt nevezem tömör velős hozzászólásnak... ;D

cs&h+tsai...

törzsvendég
    Regisztrált
    2001-06-02
    Üzenet
    579

Na ha mindenki akkor én is!
    A korom rajta van az adatlapomon ha valakit érdekel nézze meg.   Egyébként a gyógyszeriparban dolgozom és a SZTE-n vagyok kommunikáció szakos, nem tanár hanem hallgató!   Azért vagyok Zöldfülü mivel csak május vége óta bringázom. Nekem a CC jön be a nagy köves, gyökeres qrva meredek lejtőket meghagyom másnak. Egy 75 km-es teljesítmény túrán vagyok túl amit Baliba kollégával tekertünk végig! Egyébként csípem a Távol-keletet! Ha éppen van hajam akkor az vörös! ;D Ha lesz rá igény akkor folytatásokban elkezdem onnan hogy 1974 április 4-én délelőtt megszülettem..........

Zöldfülü  

b
    b offline
    törzsvendég b avatarja
    Regisztrált
    2001-06-02
    Üzenet
    665

map.hungary.com

itt bárki megnézheti ki honnan van,

Paraferee, hát Orosháza kicsit odébb van, de az se egy himalája környék  :-/
    maj versenyen összefutunk valahol

ALFAHÍM Jorus avatarja
    Regisztrált
    2001-08-25
    Lakhely
    Székesfőváros of Hangeri
    Üzenet
    11.699

Joakim, 22 éves, nőtlen. Tanulok GDF-en (elnézést a magasabban kvalifikált iskolák hallgatóitól... :-[) másodéves vagyok, voltam már szakács, pincér, telefon kábelező, internet-installátor, sofőr, egy ideig gonosz behajtó, jelenleg diszpécser/ügyintéző csődbemenni készülő légitársaságunknál. CC-érdekelt vagyok, habár a szombati túrámon, miután 3-dszor is úgy éreztem, hogy lef...om a bokám, el gondolkodtam a dolgon... ;D But I like it!  ;D Hat évig birkóztam, 7 évet kosaraztam, jelenleg 3-ik éve kickboxolok szupernehéz súlyban (+91 kg). Ismertetőjelek:
    -extrém mértékben kihúzott nyeregcső,
    -tarka kendő a fejen (túrákon a bukó alatt)
    -széles vállak és hatalmas karok Ehehehe ;D ;D ;D

törzsvendég
    Regisztrált
    2002-12-09
    Üzenet
    445

szerintem is jó ötlet igaziból megismerni az itteni emberkéket, néhányotokkal már volt cseresznyém összefutni, vagy chat-elni. b kolléga pedig hőn szeretett Jamis vázát tőlem szerezte be.
    Pesten leledzem, dolgozok, mint programozó. amúgy BME épitőmérnökit végeztem. János-hegy, HHH a felderített bicajos terepeim, hétvégente a Bükk is jellemző (Répáshuta). egy aranyszínű Trek VRX géppel nyomulok nyár óta. inkább túrázós fazon vagyok, de szeretem a meredek pályákat és a nehéz terepet. fríírááájd!!  

törzsvendég
    Regisztrált
    2001-06-02
    Üzenet
    715

b!
    Baja mond valamit?
    Egyébként minek Jánoshalmára össztelós gép?

b
    b offline
    törzsvendég b avatarja
    Regisztrált
    2001-06-02
    Üzenet
    665

Kiscsango, hát hogyne mondana ! Nincs is túl messze csak 40km.

Az összteló azért jó oda is, de leginkább arra a pár napra az évben mikor sikerül igazi terepre jutni. A pár nap persze lehetne több is, csakhát amig tolvajok élnek...

rob
    rob offline
    XXXI rob avatarja
    Regisztrált
    2001-06-02
    Lakhely
    Butapest
    Üzenet
    16.435

Na, ha már mindenki megtisztelt azzal, hogy bemutatkozott, akkor én is megteszem, nehogy lemaradjak.

Gondolom a nickből eléggé lejön, hogy Róbert, amúgy 21 éves, 1 éves nappalis a SZIE VTI-n mint agrármenedzser, és harmadéves levelezős a Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum-on, mint általános agrármérnök. Magyarul paraszt vagyok ) 3 éve aktívabban biciklizgetem, én is a nagy Alföld közepén, de én tényleg a közepén, Törökszentmiklóson. (a legmagasabb "hegy" a szenttamási domb a maga 25 méterével...) A bicikliken kívül foglalkoztatnak az autók (főleg, és kifejezetten a '60-as '70-es évek muscle car-jai), a nők, és a szivarok. (mint megbeszéltük gyaci kollégával) Sznob vagyok, és technokrata. Ha biciklizés, akkor a street/urban cross, a dual, és a frírájd, ilyen sorrendben. Én esküszöm a merev váz előnyeire, de ettől függetlenül eljátszottam már a gondolattal, hogy beruházok egy Merida Cobra Race vázba...

rob
    rob offline
    XXXI rob avatarja
    Regisztrált
    2001-06-02
    Lakhely
    Butapest
    Üzenet
    16.435

Ja, és tamáskaa IRL TÉNYLEG az öcsém...

Regisztrált
    2001-06-02
    Lakhely
    Üzenet
    7.001

Jó Lét! (ivó...) ;D

Ha már a szivar is feljött...
    no igen... mikor megkérdezik, hogy dohányzom-e, mindig gondban vagyok...
    az évi 5-6, max 8szál szivar gyönyör teljes elfogyasztása annak számít?
    hmm...

nincs is jobb egy igazán finom szivarnál...
    meg ha a szobában szívtad el, a kiszellőzhetetlen szivarfüstnél... ;D

Csövi és szellő...
    Joghurt és Én...

fórumfüggő Kislust avatarja
    Regisztrált
    2001-06-05
    Lakhely
    bp
    Üzenet
    3.506

Üdv!

Jelenleg recepciósként dolgozom, levelezőn tanulok a ZSKF-en, kb fél éve vettem életem első montiját, azóta elválaszthatatlan társak lettünk. A Normafa lejtőin szoktam gurulni, de nem vetem meg a városi állatkodást sem(VEEH).

kislust

Ras
    Ras offline
    fórumfüggő Ras avatarja
    Regisztrált
    2001-06-24
    Lakhely
    Veszprém
    Üzenet
    4.021

Halihó... tudom nem vagyok a legaktívabb fórumszerző de ősz óta igen aktívan olvasok...
    és végre az április óta tartó szünet után ismét saját lovam nyergébe pattanhatok...
    biztos olvastátok már a fórumon egy régi Easton alu gépecske abszolut saját építésű, ergo minden van rajta ami jó és nem drága

nekem a Bükk igen ismerős és szeretett terep, mivel gyaci kollégával Tiszaújvárosban lakozom, bár mostanában évente igen kevés számú napot töltök ott, mivel Veszprémben vagyok másodéves informatikus mérnök tanonc...
    szóval idéntől a Bakony is CC illetve túra célterület lesz számomra...

egy minőségibb strapabíró teló beújítása várat még a jövő év elejére aztná teljes sebességben kezdem az újévet és szándékszom majd egy két maraton, TT meglátogatását is..

csőkulcs és backcamel:
    Rás

Beast of the East tamaska avatarja
    Regisztrált
    2001-10-31
    Lakhely
    Lichfield, Staffordshire
    Üzenet
    19.610

inkognitófelfedős buli van? ;D ki ne hagyjam!

A tamaskaa-ból lehet következtetni original nevemre: természetesen Brünhildának hívnak ;D ;D
    19 years old, elsős veszprémi EGYETEMISTA! Az se számít, hogy főiskolai karon... idegenforgalom és kerékpárok tönkretétele a szakterületem ;D
    Ugye én is Törökszentmiklóson lakom, és a szenttemási domb csak 15 m magas... :'(
    A biciklikhez egy kicsit konyítok, de ez nem elég, úgyhogy bújom a netet 24-7.
    pápápá

Oldal 1 / 56 1231151 ... UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •