+ Szólj hozzá
Eredmény 1-16 / 16

Téma: FaceLift - avagy megújítjuk a magazint

kvázigazda kempelen avatarja
    Regisztrált
    2001-06-15
    Lakhely
    A Vértes tövibe
    Üzenet
    179

Alapbeállítás FaceLift - avagy megújítjuk a magazint

Sziasztok! Ahogy láthatjátok, a mai napon ráncfelvarráson esett át a Bikemag nyitóoldalának elrendezése, igazítva jövőbeni terveinkhez...

2012-re ugyanis szeretnénk felrázni Csipkerózsika-álmából hazánk legnagyobb múltra visszatekintő online kerékpáros magazinját!

Amit ígérhetünk, hogy jövőre naprakész hírszolgáltatással állunk majd rendelkezésetekre, a technikai témák mellett az eddig megszokotthoz képest sokkal nagyobb hangsúlyt kap a nemzetközi és hazai kerékpársport, valamint az emberi vonatkozások: interjúkkal, edzéssel, életmóddal kapcsolatos cikkekkel.

Letisztultabb oldalt tervezünk, gyakoribb frissítéssel, s szeretnénk áttekinthetőbbé tenni tartalmainkat. Nagy munka vár még ránk a 2012-es szezon kezdetéig, ennek előszele a decemberre megváltoztatott hírfolyam: a Bikemag Híradó, valamint a tőle jobbra egy állandó blokk egy aktuális témakörben: jelen esetben az őszi kerékpáros kiállításokon tapasztalt jövő évi újdonságokat bemutató cikkek.

Egyúttal, szeretnénk üdvözölni Benneteket, mint új főszerkesztő és hírszerkesztő, reméljük sikerül majd sokak számára érdekes tartalmakkal megtölteni a Bikemag hasábjait!

Szeretnénk, ha Ti is részesei lennétek az oldal megújításának, ötleteiteket, javaslataitokat, észrevételeiteket várjuk a Fórumban!

Laczkó András – főszerkesztő és Takács Tamás – hírszerkesztő

maximus MJani01 avatarja
    Regisztrált
    2005-05-02
    Lakhely
    Székesfehérvár
    Üzenet
    13.601

Alapbeállítás

Szerintem még így is nehezen átlátható az oldal.
    ELADÓ! ........ VKE-NELSON.......Blogom
    A sebesség mindent megold. A "mindig"-et még mindig így írjuk.

törzsvendég
    Regisztrált
    2006-05-03
    Lakhely
    Franciaország
    Üzenet
    589

Alapbeállítás

Van-e (vagy lesz-e) olyan felelős szerkesztő, akihez észrevétel illetve vita során fordulni lehet - pl. egy cikk kapcsán esetleg nem mindenkire tartozó megjegyzéssel?

Regisztrált
    2001-06-15
    Lakhely
    A Vértes tövibe
    Üzenet
    179

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: MJani01 Üzenet megjelenítése
    Szerintem még így is nehezen átlátható az oldal.
    Helyes meglátás. Csak a ráncokon varrtunk, a háttérben hegesztjük az újabb verziót.

Regisztrált
    2001-06-15
    Lakhely
    A Vértes tövibe
    Üzenet
    179

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: gren_tamas Üzenet megjelenítése
    Van-e (vagy lesz-e) olyan felelős szerkesztő, akihez észrevétel illetve vita során fordulni lehet - pl. egy cikk kapcsán esetleg nem mindenkire tartozó megjegyzéssel?
    Van. Itt vagyok egynek mindjárt.

ave
    ave offline
    törzsvendég ave avatarja
    Regisztrált
    2009-01-27
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    1.464

Alapbeállítás

Nekem nem tunik fel, mi valtozott formailag.
    De elsosorban a tartalom a lenyeg, annak pedig nagyon orulok, hogy vegre lesznek rendesen sporthirek is.

Hajra!

fórumfüggő kipage avatarja
    Regisztrált
    2006-04-02
    Lakhely
    Veszprém
    Üzenet
    1.607

Alapbeállítás

Nagyon kemény a TopShop reklám... itt aztán mindenki edényeket vásárol majd magának.

vendég csigafiú avatarja
    Regisztrált
    2004-11-17
    Lakhely
    BP XIV
    Üzenet
    52

Alapbeállítás

Sziasztok!
    Nekem az a problémám, hogy néhány napja nem tudom iPodról nézni a hirdetéseket, csak az első oldalt láthatom minden kategóriában, mivel eltűnt az oldalszám -váltó, -lapozó ikon. Asztali gépen ott van, attól függően, hogy milyen böngészőt használok, félig ,vagy teljesen látható, de a Safari nem mutatja.
    Eddig mindig jó volt, az iPod is rendszeresen frissítve van, nem tudom, tudtok -e ez ügyben tenni valamit..
    köszönöm!
    Tamás

Regisztrált
    2001-06-15
    Lakhely
    A Vértes tövibe
    Üzenet
    179

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: kipage Üzenet megjelenítése
    Nagyon kemény a TopShop reklám... itt aztán mindenki edényeket vásárol majd magának.
    Bekapcsoltunk egy Google hirdetési zónában, hogy nem csak szöveges hirdetést jeleníthet meg hanem képest is. Gondolom így jött a Top Shop. Ha zavar ragassz a képernyő arra a részére egy postit-ot, pont lehet ekkora méretet kapni ;-)

Regisztrált
    2001-06-15
    Lakhely
    A Vértes tövibe
    Üzenet
    179

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: csigafiú Üzenet megjelenítése
    Sziasztok!
    Nekem az a problémám, hogy néhány napja nem tudom iPodról nézni a hirdetéseket, csak az első oldalt láthatom minden kategóriában, mivel eltűnt az oldalszám -váltó, -lapozó ikon. Asztali gépen ott van, attól függően, hogy milyen böngészőt használok, félig ,vagy teljesen látható, de a Safari nem mutatja.
    Eddig mindig jó volt, az iPod is rendszeresen frissítve van, nem tudom, tudtok -e ez ügyben tenni valamit..
    köszönöm!
    Tamás
    Szia Tamás,
    Semmilyen beállítást nem változtattunk ezért gáz, hogy nálad változott. Rákérdezek a programozóknál.
    üdv: kempelen

vendég csigafiú avatarja
    Regisztrált
    2004-11-17
    Lakhely
    BP XIV
    Üzenet
    52

Alapbeállítás

köszi, remélem, rendbejön.. a régebbi explorernél is eltűnnek a kockák az alsó hirdetési csík alatt, épp hogy a tetejük látszik..
    Tamás

vendég csigafiú avatarja
    Regisztrált
    2004-11-17
    Lakhely
    BP XIV
    Üzenet
    52

Alapbeállítás

SZia,
    egértelműen a google -hirdetés a ludas, mikor betölti a lapot, akkor látszik, amikor pedig a töltés végén ráteszi a reklámot, azzal takarja ki a lapozó -ikonokat. A munkahelyemen pedig -ott firefox fut- a legalsó hirdetés 80 százalékát takarja ki, alatta látszanak az ikonok, úgyhogy azzal a hirdetési sávval van gond!
    Nagyon szomorú, így nem tudom nézni és gondolom sokan mások se!
    Tamás

törzsvendég Mester14 avatarja
    Regisztrált
    2003-11-03
    Lakhely
    Mindig valahol 2 hely között, Kazincbarcika
    Üzenet
    1.344

Alapbeállítás

Ha firefox..
    Én AD Block plus t használom és nincs reklám
    Próbáld ki.. googlebe beír hogy adblock plus és az első találatok közt lesz. Feltelepít és örül
    Nekem bevált.

vendég csigafiú avatarja
    Regisztrált
    2004-11-17
    Lakhely
    BP XIV
    Üzenet
    52

Alapbeállítás

Köszi, sajnos a munkahelyi gépre nem tudok telepíteni, az iPodra még annyira se..

Regisztrált
    2001-06-15
    Lakhely
    A Vértes tövibe
    Üzenet
    179

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: csigafiú Üzenet megjelenítése
    SZia,
    egértelműen a google -hirdetés a ludas, mikor betölti a lapot, akkor látszik, amikor pedig a töltés végén ráteszi a reklámot, azzal takarja ki a lapozó -ikonokat. A munkahelyemen pedig -ott firefox fut- a legalsó hirdetés 80 százalékát takarja ki, alatta látszanak az ikonok, úgyhogy azzal a hirdetési sávval van gond!
    Nagyon szomorú, így nem tudom nézni és gondolom sokan mások se!
    Tamás
    Szia Tamás,
    Elnézéseteket kérem a kellemetlenségért, javítottuk, és Iphone-on ellenőriztük, elvileg most működik.
    köszi: kempelen

vendég csigafiú avatarja
    Regisztrált
    2004-11-17
    Lakhely
    BP XIV
    Üzenet
    52

Alapbeállítás

És tényleg!! Működik! Nagyon jó, köszönöm!
    Tamás

+ Szólj hozzá

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid