2009 július 16.-ról 17.-re virradó éjszaka ellopták a fenti típusú kerékpáromat a Kertem nevű szórakozóhelyről. A bringa egy ABUS Granit Bordo 6500 X-Plus típusú zárral volt rögzítve a kerékpár tárolónál. Nyomravezetőnek magas pénzjutalom.
2009 július 16.-ról 17.-re virradó éjszaka ellopták a fenti típusú kerékpáromat a Kertem nevű szórakozóhelyről. A bringa egy ABUS Granit Bordo 6500 X-Plus típusú zárral volt rögzítve a kerékpár tárolónál. Nyomravezetőnek magas pénzjutalom.
Sziasztok,
valószínűleg nyitották, lakattal együtt tűnt el. Gondolom, ha vágják, annak marad valami nyoma a földön, vagy otthagyják a használhatatlan lakatot. A kerékpár tároló egy nem túl erős vasszerkezet a Kertemben, de érintetlen volt. Szóval jó eséllyel nyitották.
Pedig nagyon bíztam az Abus Bordoban, úgy hallottam nem nagyon vittek el olyan bringákat, amik ezzel voltak lezárva. Hát így jártam.
Hát ez szomorú!
Mondjuk neten mindenféle lakatról látni videót ahogy kinyitják, de azt hittem nálunk még nincsenek ennyire képzett "szakemberek".![]()