2011.11.16-án a debreceni 1. Belgyógyászati Klinikára mentem kontrollra. A kerékpáromat a bejárat melletti korláthoz lakatoltam le 08:47-kor. Az épületet 10:10-10:20. között hagytam el, akkor már nem volt ott a kerékpár. A videó felvételen látszik, ahogy 08:52-kor egy ismeretlen elviszi...
Azonnal elkövettem mindent, bemondattam a rádióban, feltettem FB-ra, szóltam az ismerősöknek. A rendőrök nem igazán voltak partnerek a bejelentésemmel, ráadásul várakozás közben egy ismeretlen telefonáló, azt mondta látta a biciklimet és meg is nevezte az illetőt, aki rajta ült. Egy közismert, környékbeli tolvaj volt. A rendőrök erre nem reagáltak, inkább engem teszteltek keresztkérdésekkel. Az illetőt azóta sem tudtuk előkeríteni! Sajnálom, mert még egy ilyen bicikli nincs a világon, úgy alakítottam, festettem le, ahogy szerettem volna, majdnem 3 évnyi munka és rengeteg pénz után, 1 hónapig élvezhettem.
Akár vissza is vásárolnám!
Ismertető jegyei:
Az első sárvédőn önarckép zombiként ábrázolva, körülötte a sárvédőn, villán, nyakon lángnyelvek. A láncvédőn lángoló betűkkel a "Burning Zombie" felirat volt. Ez mind airbush. Két oldalra lehajló oldaltáska volt hátul, valamint (a képen nem látszik) szarvkormány, barna bőr markolattal. Az ülés fekete bőr, fehér hímzéssel. Slim, fehér peremű külsők, dupla falu felni volt alatta. Old School duda.