Oldal 1 / 2 12 UtolsóUtolsó
Eredmény 1-20 / 21

Téma: Look KG386 53cm nem ismerős valakinek?

vendég EPPTibi avatarja
    Regisztrált
    2010-08-28
    Üzenet
    38

Alapbeállítás Look KG386 53cm nem ismerős valakinek?

Sziasztok!

Egész véletlenül akadtam rá az expresszen. Az eladónak vannak még érdekes, de nem ilyen feltűnő hirdetései.

"Eladó használt állapotban lévő de tökéletes állapotban egy LOOK KG 386-os 53-as méretű kerékpár!Continental GP 4000 abroncsok,Arione nyereg,HSC 4 szén-villa,karbon nyeregcső Ergopost,Shimano cucok,Look pedál,kerekek Tecno Ø24"

50000Ft

Look KG386 53 cm-es karbon vázas használt országúti kerékpár eladó - eladó - Országúti kerékpár | Expressz.hu

Üdv

placebo avatarja
    Regisztrált
    2010-03-30
    Üzenet
    6

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: EPPTibi Üzenet megjelenítése
    Sziasztok!

Egész véletlenül akadtam rá az expresszen. Az eladónak vannak még érdekes, de nem ilyen feltűnő hirdetései.

"Eladó használt állapotban lévő de tökéletes állapotban egy LOOK KG 386-os 53-as méretű kerékpár!Continental GP 4000 abroncsok,Arione nyereg,HSC 4 szén-villa,karbon nyeregcső Ergopost,Shimano cucok,Look pedál,kerekek Tecno Ø24"

50000Ft

Look KG386 53 cm-es karbon vázas használt országúti kerékpár eladó - eladó - Országúti kerékpár | Expressz.hu

Üdv
    Szerintem kamu, írtam neki,sosem ad meg elérhetőséget,félszavas válaszokat küld,változó helységneveket ad meg,kíváncsi lennék ha valaki tudott beszélni vele,ossza meg velünk..........

Vengi
    nézelődő

Alapbeállítás

Neked miket válaszolgat? Nekem is hasonlóan, mint ahogy írod. Milyen helységneveket adott meg? Nekem megadta a nevét, Zajácz László, és Mándok helyiséget adott meg.
    itt a száma: 06705587839
    emailje phinias@citromail.hu
    de jó ideje nem elérhető, állítólag szervizben a telefonja. Totál kamu az ember, szabolcsi business man..
    Legutóbb Vengi módosította; 2010-11-04 - 10:21.

placebo avatarja
    Regisztrált
    2010-03-30
    Üzenet
    6

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Vengi Üzenet megjelenítése
    Neked miket válaszolgat? Nekem is hasonlóan, mint ahogy írod. Milyen helységneveket adott meg? Nekem megadta a nevét, Zajácz László, és Mándok helyiséget adott meg.
    itt a száma: 06705587839
    emailje phinias@citromail.hu
    de jó ideje nem elérhető, állítólag szervizben a telefonja. Totál kamu az ember, szabolcsi business man..
    Akkor te többre jutottál,nekem a nevét se árulta el,viszont Beregsurányt adta meg címként,de bővebbet nem volt hajlandó elárulni,az emailcíme akkor még jingjang@citromail.hu volt..........

vendég trindem avatarja
    Regisztrált
    2009-12-29
    Lakhely
    a Balaton csúcsán
    Üzenet
    29

Alapbeállítás

Én is megkérdeztem, de újat nem tudok. Válasza ennyi volt a gép megtekintésére vonatkozóan a phinias@citromail.hu-ról: "szia Mándokon"
    Tényleg nem túl biztató...
    TRINDEM World Traveller

bentlakó MaTT avatarja
    Regisztrált
    2003-07-15
    Lakhely
    Pontresina, Svájc
    Üzenet
    8.647

új vendég mikimester avatarja
    Regisztrált
    2008-06-15
    Lakhely
    Pécs és környéke
    Üzenet
    9

Alapbeállítás Felt ar3

Én sajnos megszívtam
    Nekem nevet nem adott meg, de adott egy mobílszámot, amin lebeszéltük a találkozót!
    Amint a helyszínre érkeztünk semmilyen formában nem lehetett elérni és azóta sem!!!
    Nekem ez összesen 10 óra utazásba, 20e. Ft üzemanyagba és egy csomó idegeskedésembe került!
    Nem értem, ebből neki mi a jó???
    Nekem a következőket adta meg: Nyíregyháza, Kossuth u.4. 70/6779666
    Mit lehetne ellene tenni???

Miki

placebo avatarja
    Regisztrált
    2010-03-30
    Üzenet
    6

Alapbeállítás

Sajnállak,gondolom nem volt kellemes a hazafelé út,szerintem nem lehet vele mit csinálni,legfeljebb az expressznek jelezni,én megnéztem a többi hirdetését,nekem úgy tűnik mintha nem saját hanem valami külföldi oldalról leszedett képet lennének,legalább is ahol szabadtéren van fotózva a bicaj,lehet hogy tévedek de szerintem valami tizenéves szórakozik.

Regisztrált
    2010-12-25
    Üzenet
    3

Alapbeállítás ...

Sziasztok!Én is irogattam neki.Egy ideig válaszolgatott is,aztán teljesen eltűnt.Akkor még nekem Mátészalkát mondott,majdnem le is mentem .zugho@freemail.hu címen futott még akkor.Én is arra gyanakszom,hogy egy kis kölök szórakozik,csak azt nem értem mi értelme van fizetni a hirdetést ha senkinek sem mutat semmit.
    Legutóbb Bali81 módosította; 2010-12-25 - 22:40. Megjegyzés: .

Regisztrált
    2010-12-25
    Üzenet
    3

Alapbeállítás

zugho@citromail.hu volt a cím.Csak a pontosság miatt.

új vendég mikimester avatarja
    Regisztrált
    2008-06-15
    Lakhely
    Pécs és környéke
    Üzenet
    9

Alapbeállítás

Jelenleg a következő címmel hatol: warningmaister@gmail.com
    Az expressz.hu-n több hírdetése is van!
    A felhasználó összes hirdetése:

törzsvendég Kánya avatarja
    Regisztrált
    2007-03-28
    Lakhely
    MECSEK
    Üzenet
    397

Regisztrált
    2010-12-25
    Üzenet
    3

Alapbeállítás

Nekem most válaszolt.Írtam neki,hogy saját magával is csináljon már egy képet.Úgy jobban látom a vázméretet.Kíváncsi vagyok reagál-e.

törzsvendég mrteo avatarja
    Regisztrált
    2007-06-21
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    366

Alapbeállítás

Bocs, de szerintem bolond aki egyáltalán felveszi vele a kapcsolatot.
    Messziről bűzlik az egész. Jelen esetben egy idióta szórakozik, de bárki meg merne venni egy milliós bringát 50-ezerért?
    Ha tényleg lenne ott bringa, akkor ennyiért legálisan adná bárki?????
    Volt olyan hirdetett bringája a gyereknek, amin nem volt 50ezernél olcsóbb alkatrész...

Regisztrált
    2011-01-15
    Üzenet
    4

Alapbeállítás

Sziasztok!
    Úgy tűnik, én is áldozata lettem az "úr"-nak. Az expresszen dec 29-én megvettem egy xbox 360 gépet, csak az a baj, hogy én fizettem, ő nem küldött semmit. Tudom, hogy nem ide tartozik, csak a csaló kiléte miatt írtam. Zajácz László, Záhony. Nem tudom mennyi esélyem van rá, hogy elkapják, vagy hogy a pénzemet visszakapjam, talán 0, de remélem, hamar el tudják kapni őt.
    Íme néhány hírdetése ami a mai napig él: http://http://www.expressz.hu/showAd...noCache=1&msg= és a nem tom egyéb vázas használt egyéb mountain bike eladó - eladó - Mountain bike | Expressz.hu

vendég EPPTibi avatarja
    Regisztrált
    2010-08-28
    Üzenet
    38

Alapbeállítás

Mielőbb tegyél feljelentést, már nem egy hasonló esetben sikerült elkapni a tettest!

fórumfüggő stp1 avatarja
    Regisztrált
    2009-01-24
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    2.889

Alapbeállítás

meg ilyenkor célszerű az expresszel is felvenni a kapcsolatot. gondolom ip logot csinálnak, még ha az összes másik adat kamu, azzal be lehet azonosítani. (ideális esetben)

Regisztrált
    2011-01-15
    Üzenet
    4

Alapbeállítás

Már tettem feljelentést. Remélem hamar elkapják. És a rendőrség kérésére az expressz is átadja a kért adatokat.

Regisztrált
    2011-01-15
    Üzenet
    4

Alapbeállítás Érdeklődés

Sziasztok!

Most decemberben lesz a tárgyalás az ügyemben Zajácz László ellen. Van valaki aki szintén odamegy, és esetleg Pesti?

Regisztrált
    2009-03-16
    Üzenet
    3

Alapbeállítás

Helló Mindenki.
    Ha jól emlékszem pont itt Bikemag-on, vagy az Expresszen írt ez a kis csicska jó pár hónappal ezelőtt, hogy íme én vagyok aki mindenkit átvert kamu hirdetésekkel. ( Tuti, hogy volt ilyen hirdetés, remélem nem csak én láttam )Akit megkárosított az jól tette, hogy rendőrségi feljelentést tett. Egyik barátom hasonlóan járt kb 1 éve, egy jó áron kínált PC HDD-vel. Kapott is ám a 250 HDD helyett egy 20 gigás vinyót, ami nem is működött. Rendőrségi feljelentést tett, mivel megvolt az illető címe is, így nagy nehezen, de visszakapta a pénzét.
    Javaslom az X-boxos vásárlónak, hogy menjen rendőrségre, talán van remény.
    Üdv

Oldal 1 / 2 12 UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Hozzászólhatsz a témákhoz
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Módosíthatod hozzászólásaid
  •