Oldal 3 / 5 elsőelső 12345 UtolsóUtolsó
Eredmény 41-60 / 87

Téma: bringalopás (történetek, tanulságok)

fórumfüggő stp1 avatarja
    Regisztrált
    2009-01-24
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    2.889

Alapbeállítás

180 gyanús bicikli egy rakáson Pesterzsébeten
    Feltehetően lopásból származik az a körülbelül 180 kerékpár, amelyet egy pesterzsébeti lakásban és üzlethelyiségben találtak a rendőrök. A gyanús biciklik nyomára internetes hirdetésben akadtak. A rendőrök várják a biciklik eredeti tulajdonosainak jelentkezését.
    http://www.origo.hu/itthon/20091126-...attak-meg.html

Isten ostora Valeria Victrix avatarja
    Regisztrált
    2004-11-27
    Lakhely
    Budapest, Dunakanyar
    Üzenet
    9.169

Alapbeállítás

Kis kiegészítés az előbbi posthoz:
    "Tekintettel arra, hogy ezen kerékpárok feltehetően bűncselekmény elkövetéséből származnak a Budapesti Rendőr-főkapitányság XX.-XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága várja azok jelentkezését, akik sérelmére hasonló bűncselekményt követtek el, akik a képeken látható kerékpárokban sajátjukra ismernek. Kérjük, hívják a 421-1800/218 városi telefonszámot, illetve névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111 zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén." (velo.hu)

Bevenevem?
    nézelődő

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Valeria Victrix Üzenet megjelenítése
    Kis kiegészítés az előbbi posthoz:
    "..., akik a képeken látható kerékpárokban sajátjukra ismernek. Kérjük, hívják a 421-1800/218 városi telefonszámot, illetve névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111 zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén." (velo.hu)
    Kiegészítés a kiegészítéshez: (képek):
    http://www.police.hu/data/cms648322/bicaj.doc

fórumfüggő stp1 avatarja
    Regisztrált
    2009-01-24
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    2.889

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Bevenevem? Üzenet megjelenítése
    Kiegészítés a kiegészítéshez: (képek):
    http://www.police.hu/data/cms648322/bicaj.doc
    ha el is olvastad volna a linkelt cikket akkor ezt be se kellett volna rakni.
    (már az origo-s cikk is tartalmazta ezt a linket)

fórumfüggő bloke avatarja
    Regisztrált
    2003-06-08
    Üzenet
    4.821

Alapbeállítás

Most ebbe miért kell belekötni, hogy berakta? Talán van annyira fontos, hogy külön is itt legyen, nem?

"pihenős" Berger avatarja
    Regisztrált
    2003-12-11
    Lakhely
    Alpokalja
    Üzenet
    422

Alapbeállítás

"Körülbelül 180, feltehetően lopott kerékpárt találtak a rendőrök a főváros XX. kerületében egy férfi lakásán, illetve az általa üzemeltetett kerékpárüzletben."

Melyik kerékpár üzlet ez?

törzsvendég görögdinnye avatarja
    Regisztrált
    2005-04-03
    Lakhely
    Pont máshol.
    Üzenet
    629

Alapbeállítás

http://www.mozgasvilag.hu/tobb_szaz_...id=24239851106
    Szia Itt a link.. van egy két normálisabb bringa is de a legtöbb gyeremk és (nekem) nem túl értékes gép! De hát sose lehet tudni... meg én amúgy se értek a bringákhoz XD
    :toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

vendég
    Regisztrált
    2009-04-02
    Lakhely
    Bp.
    Üzenet
    16

Alapbeállítás ELTE TTK parkoló

Hali!
    Hétfőn láttam két alakot az elte ttk parkolójában. Belenéztek kocsikba, meg egy bringának a zárját el kezték basztatni, de megzavartam őket. Utána nemsokkal láttam, hogy egy régebbi típusú fehér suzuki swiftel mentek el, rendszámot nem tudok mondani, mert "meglepő" módon hátul nem volt rajta rendszám.

fórumfüggő Balu1 avatarja
    Regisztrált
    2005-07-16
    Üzenet
    2.868

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Adammer Üzenet megjelenítése
    ..."meglepő" módon hátul nem volt rajta rendszám.
    Az akkor nem véletlen!
    Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
    Egy a lényeg: mi hogyan működhet még jól, még jobban mert az a jövő !
    A találmányok már csak ilyenek..

törzsvendég Bigtibi avatarja
    Regisztrált
    2008-02-01
    Lakhely
    Paks
    Üzenet
    392

Alapbeállítás

A haveromnak az innen lopták el a merida montiját októberben, benne a két héttel korábban tőlem vásárolt Marzocchi maraton xc telóval.
    Valahol a porta környékén volt lelakatolva. Utána összerakott maradék alkatrészekből egy ócska gépet, meg vett egy 15000 forintos u lakatot és legközelebb ezzel ment. Mire végzett, az új lakaton látszott, hogy babrálták...de nem tudták kinyitni.
    Idézet Eredeti szerző: Adammer Üzenet megjelenítése
    Hali!
    Hétfőn láttam két alakot az elte ttk parkolójában. Belenéztek kocsikba, meg egy bringának a zárját el kezték basztatni, de megzavartam őket. Utána nemsokkal láttam, hogy egy régebbi típusú fehér suzuki swiftel mentek el, rendszámot nem tudok mondani, mert "meglepő" módon hátul nem volt rajta rendszám.

vendég hemp avatarja
    Regisztrált
    2006-04-16
    Lakhely
    Tenkes
    Üzenet
    182

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Balu1 Üzenet megjelenítése
    Az akkor nem véletlen!
    Nem mondod!
    stumpjumpa

vendég
    Regisztrált
    2009-04-02
    Lakhely
    Bp.
    Üzenet
    16

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Bigtibi Üzenet megjelenítése
    A haveromnak az innen lopták el a merida montiját októberben, benne a két héttel korábban tőlem vásárolt Marzocchi maraton xc telóval.
    Valahol a porta környékén volt lelakatolva. Utána összerakott maradék alkatrészekből egy ócska gépet, meg vett egy 15000 forintos u lakatot és legközelebb ezzel ment. Mire végzett, az új lakaton látszott, hogy babrálták...de nem tudták kinyitni.
    Össze kéne dogni, kifigyelni és rajtakapni őket, és kicsit megpuhítani az arcukat, a rendőrség ugyse tud mit tenni, ebből többet tanulnának. Csak én egyedül lehet pórul járnék. Amúgy mostmár mindig ha sétálok a parkolóba figyelek h látom e őket vagy a kocsit valahol.

törzsvendég kolin avatarja
    Regisztrált
    2003-09-25
    Lakhely
    a hegyekben, v. Bp./Tapolca
    Üzenet
    358

Alapbeállítás

Azért ha ez ilyen rendszeres, akkor szerintem érdemes lenne a rendőrséget tájékoztatni, hátha megint egy nagy leleplezés lenne, talán sok bringa elő is kerülne. Bár sajnos általában elég hamar túladnak rajtuk a tolvajok.

Ha a rendőrség nem segít, szerintem össze tudunk szedni annyi bringást, és annyi vascsövet, hogy szakszerűen leápoljuk a mocskokat.

vendég
    Regisztrált
    2009-04-02
    Lakhely
    Bp.
    Üzenet
    16

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: kolin Üzenet megjelenítése
    ...
    Ha a rendőrség nem segít, szerintem össze tudunk szedni annyi bringást, és annyi vascsövet, hogy szakszerűen leápoljuk a mocskokat.
    Hát a rendőrség szntem nem nagyon tud mit csinálni. Még ha tetten is érik őket, akkor sem fogják több évre leültetni, max pár nap és kijönnek, folytatják a tevékenységüket.
    Arra a 2 emberre 2 bringás szntem elég lenne, én attól paráztam h ha kötekednék nehogy előkerüljön valami kés, mert egyedül akkor lehet h el lennék intézve. Az a baj h akkor kéne intézkedni amikor épp ott vannak, de az meg elég váratlanul jön. Helyi (ttk-s) arcok kellenének, és ha vki látja őket akkor egy körtelefon...

törzsvendég kolin avatarja
    Regisztrált
    2003-09-25
    Lakhely
    a hegyekben, v. Bp./Tapolca
    Üzenet
    358

Alapbeállítás

hát akkor privibe körbelküldhetnékn a telefonszámainkat, akik benne lennének egy ilyesfajta akcióban, és aki tud megy testet ápolni.
    No, javaslatok?

vendég Barnabás_CC avatarja
    Regisztrált
    2007-06-18
    Lakhely
    Budapest - HHH
    Üzenet
    211

Alapbeállítás

Pár éve volt egy kezdeményezés a Műegyetemen:
    A közgáz elé tett ki egy bringás csalibiciklit. Az önkéntesek felváltva figyelték a biciklit és ha lopási kísérletet észlelnek, akkor hívják a rendőrséget. Ha jól tudom semmi nem lett belőle, mert a tolvajok nem jöttek és a rendőrség is nagyon passzívan állt a dologhoz. A rendőrség amúgy felháborító módon szarik bele a bringalopások és lakásbetörések felderítésébe.
    Üdv. Barnabás

vendég
    Regisztrált
    2009-04-02
    Lakhely
    Bp.
    Üzenet
    16

Alapbeállítás

Jah, de ha rajta kapsz vkit h piszkálja a bicajod, és a kezébe adod a saját seggét akkor tuti betalálnak a kékek.

Kolin4
    Én benne lennék, nagyon is. Mondjuk az elte körül nem láttam mostanság semmit. Mondjuk monst nincs szezon!

új vendég lynty avatarja
    Regisztrált
    2006-07-19
    Üzenet
    9

Alapbeállítás

Hello!

Ha az a cél, hogy a tolvajoknak para legyen a bringalopás, akkor tök mindegy hova rakod a csalibicajt. Ill oda, ahol nem kell sokat várni rájuk.
    A Blahán egy rikító bringára simán lecsapnak egy órán belül.
    Én meg simán benne lennék abban, hogy a rendőrséget kihagyjuk...és nem ejtünk foglyokat sem...grrrr.

fórumfüggő stp1 avatarja
    Regisztrált
    2009-01-24
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    2.889

Alapbeállítás

az apró probléma, hogy az önbíráskodással te szívod (szívhatod) meg nagyon.
    jobban mint a tolvaj ha rendőrt küldesz rá.

vendég ricsárd avatarja
    Regisztrált
    2010-01-08
    Lakhely
    Bpest
    Üzenet
    165

Alapbeállítás

Ha olyan helyekre kell járnod ahol állandóan le kell zárnod akkor inkább vegyél valami olcsóbb "szart" ami kevésbbé visel meg ha éppen valaki magáénak érzi....

Nekem már 3 bringámat is lenyúlták. Még azt is amit egy lomizásból mentettem, régi csepel 28-as, lefújtam keréktárcsa arannyal és egy gázcső volt a kormánya....no comment
    Legutóbb Valeria Victrix módosította; 2010-01-14 - 11:03.

Oldal 3 / 5 elsőelső 12345 UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Hozzászólhatsz a témákhoz
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Módosíthatod hozzászólásaid
  •