Én még ilyen keményet soha nem láttam!!!!! Hihetetlen!
Ki nem állom a GT bicajokat ( minőségiek, de nekem nem tetszenek ), de ennek most vége. Igen ütős sztem! Gee átpártolt?
Gee Atherton's first ride on the GT Fury Video - Pinkbike.com
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Nekem sem tetszettek a GT-k, mert randák. Lehet, hogy csak a szín miatt előnyös, vagy a beállítás, de most ez tetszett.
Ennyien mennek át máshová? Meg is kukkantom az oldalakat.
Idén lesz Maribor is... De jó, végre élőben is láthatom![]()
Így képen, már megint ronda szegény
Itthon nem is láttam még ilyen gépet amúgy.
Árat nem találtam, de gondolom horror.
Maribor nem lesz idén, elmarad sajnos. max a legközelebbi az Leogang , ott lesz a világbajnokság , arra jó lenne most is lejutni.
Neeee. Tavaly elmaradt, úgy volt, hogy helyette idén lesz
Jó lett volna 3 futamra menni.![]()
Majd Leogang. Remélem ahogy 2013 elején lezajlik a sí vb Schladmingban, 2013 as szezonra újra visszaviszik a VK helyszínét Schladmingba
az király lenne. Leogang a schladmingi sí vb miatt 3 évre szerződött dh vk -t tartani ami idén lejár.Szal bizakodok hogy jövőre Schladming is visszatér már a VK kalendárba, meg talán Maribor is.
Az jó lenne. Schaldming jobb hely nem? Ti voltatok már.
Maribor is úgy volt, hogy csak egy év kihagyás, aztán tessék.
Nekem meg nagyon kell edzeni a combom, mert a térdem mocsok mód odavan. Ágyban fordulástól, sima lépéstől is kificamodikHíztam is jó 4 kilót, úgyhogy már edzek
Talán őszig kihúzom műtét nélkül
![]()
Hol van ez?
Elég disznaj pálya.
Szép a manual a végén![]()
ejj, remélem jobban lesz a térded.
ez a pálya németországban van, Todtnauban, már jó rég óta IXS futamok egyik helyszíne.
Schladming sokkal jobb mint Leogang, igen voltunk , schladming Photo Album - Page 1 - Pinkbike.com
az első oldalon pl a tavalyi schladmingi képekből van pár abban a mappában, a többi régebbi. 09 óta minden évben lemegyünk pár napra.
Idén meg pont ott lesz az osztrák kupafutam OB ja , azon meg indulni kéne mindenképp, ha nemjön közbe semmi.
Július 13 - 15 .
A kis hegyet meg állítólag szétzúzták. Valami fakitermelés volt. Remélem megmarad a hétköznap, meló utáni csapatás lehetősége![]()
sajnos lehetséges, mivel múlt vasárnap voltunk kint nem bringázni csak körbenézni és rávolt ragasztva a fákra hogy fadöntés vigyázat stb : /
Kimentem, megnéztem. Vízmosás feletti rész ép, vízmosás, left side szintén, de a right side, illetve a felette lévő kanyar, ugró szétszedve teljesen, még a benne lévő földet is szétterítették. Csomó fát kivágtak
Ahol a majmok a traktorral végigmentek, ott a föld szétcseszve, a fák kidőlve.
Most éppen a parazita, barna bőrűek lopják a fát!
abba biztos lehetsz hogy a rézbőrüek hamar elhordják a kivágott fát
majd kell vmi új nyomot, én már tavaly kinéztem neki a helyet, csak mindig lusta vagyok nekiállni mert ha igazán építeni készülünk akkor nem oda szoktunk ugyebárde kishegyre is kell majd vmi