A szerver érdekében a topic daraboláson ment keresztül.
Előzmények itt: Szombathelyi riderek
További jó fórumozást!
A szerver érdekében a topic daraboláson ment keresztül.
Előzmények itt: Szombathelyi riderek
További jó fórumozást!
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........penarms: Lokálpatrióta Házigazda
Na ezt is megértük, kinőttük az eredeti topic méretet.
De butaság már!
De nehogy ám az eredeti topicot töröljétek!!
Ejj ejj....
nyugi Maul, nem törlik az eredetit, csak nyitottak egy újat, semmi különös
hááát Hulp akadozik ez a Pila ahogy olvasom a reagálásokat, de majd szombaton megdumáljuk
biczó nehogy szombaton akard a coilert lefotózni bakker, egész nap snowboardozunk, este meg pizza, szal nem fér bele, akkor inkább másnap léccives...
Maul a péntek jó, megpróbálok előbb eljönni, és akkor 2 felé startolhatunk öcsém
Cornel nem nagyon értek hozzá, de télleg kicsit fura, hogy bent akarja hagyni a doki a csavart.....
szvsz kérdezz meg más dokikat is, azért nem piskótára megy a játék...Jobbulást!
Come on! It's on
Korn
Hát sajnos én is látom, de sajnos nem nagyon értem, hogy mi az oka. Szerintem nagyon király lenne ott is, meg ne már mindig ugyanoda menjünk. Most elmegyünk egy hétre Leogangba, utána meg egy hétre Saalbachba? Akkor már inkább próbáljunk ki új helyeket is, hátha az sokkal jobb, mint ahol eddig voltunk.Eredeti szerző: McClane
Maul, az esti fallabdát nem felejtetted el, ugye? Este 8-ra megyünk.
Nem felejtettem el, akkor 8 előtt pár percel a galaxynál...
Biczó! Vasárnap úgy is megyünk paintballozni, akkor majd előtte lefotózzuk...
McClane! Akkor péntek!
be kéne zárni az egészet
annyit írtok hogy leterhelitek az internetet!
amugy én szívesen mennék mindenhova, csak nincs mivel meg miből, de majd ha nagy leszek remélem csatlakozhatok.
de egyelőre jo lenne bennmaradni az egyetemen szóval 20án tessék szurkolni
üdv!
Matt
Na idetaláltam én is!
Az lesz különben, még kérdezősködök...
Használjátok ki amíg lehet... én is arra vártam, hogy ha majd jól keresek mindenfélét kipróbálok, de mire ez a feltétel teljesült családos ember lettem, amit nem bánok de ilyenkor kicsit irígykedek rátok.
Ja, ez a szívás, fiatalon az embernek nincsen lóvéja, mire meg öreg lesz, arra meg jobb esetben van családja, de akkor is inkább otthomarad. Mondjuk Magyarországon öregkorára sem biztos, hogy gazdag lesz az ember, vagy lesz annyi pénze, hogy utazgathasson.
Maul a vinyómat légyszi hozd el este.
Gratulálok a második felvonáshoz
Zegtopicot is lassan tördelni kell
Tavaszra igyekezzen mindenki felépülni, és rendbe tenni a bringát.
Aztán vigyétek hírünket szerte a világban![]()
Nem lesz törölve.Eredeti szerző: Maul
megtalálhatod a fentebb szereplő linken.
üdv
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........penarms: Lokálpatrióta Házigazda
új szín új lap-de lagalább adhatok minősítést újra-már megérte-mindjá 5 csillagosok leszünk újra..
Köszi MAul előre is a képeket..
alig várom a snow boardozást..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Biczó, mi van a szabadságoddal? Vagy még nem tudsz semmi újat? Írtam Pilába, remélem nemsokára válaszolnak.
ma magkapom az időpontokat-amin már nemigen lehet változtatni, de majd megpróbálom azért..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Hulp... Tegnap megint elfeletettük a vinyót... Pedig nálam volt
Nah de majd ma
Lehet, hogy odalépek vele olyan fél öt körül, akkor otthon vagy, aztán akkor nem kell cipelnem....
Akkor szombat pizza! De előtte mindenképpen menjünk ám haza! Szólok többieknek, bocc, Kranked, meg Matt te is gyere!!!
jah...előtte hazamegyünk, rendberakjuk magunkat, és utána pizza!!
Come on! It's on
Korn
szombat szalagavató nekem, sorry.
meg mostanában sokat kéne tanulgatnom ha benn akarok maradni egyetemen. meghuztak analizisből :\ ha nem tom megcsinálni akkor gudbáály...
meg még van egy mikromakro vizsga...
jo lett volna ha hamar tudtam volna végezni aztán lett volna csomo szünetem dehát így jött össze...vagyis nem jött össze, szal értitek na.
talán január vége má nyugisabb lesz.
de azér jo pizzázást meg minden! )
Sok siker a vozsgákhoz Matt!
MelLény!
A herviseben vettem botot, szóval nem voltam hóvéba! Te be tudsz menni valamikor a kiskártyákért?
thx!
hervisben nem láttatok véletlen ilyen bringaszállito táskát?
Én azt sem tufdom, hogy mi az a bringaszállító táska.. Nem is értem, hogy egy baszottnagy biciklit, hogy lehet egy táskába elcsomagolni...