Na nézzenek oda!
Mik nem történnek ezen az oldalon mióta nem néztem be! És lám...Portásképű Sonáj Baszteri madár is beszagolt hozzánk. ;D
Gratula a fórumért, ez tetszik 8)
Bár nem igazán mondhatom lassan Szögedi bringásnak magam, hisz a paripám mindig fent marad Pestön.
MSONAJ: A szkanderban én vagyok az erősebb. :P
Jó kis ballagás volt ez a hétvégi, nem?
Ki jön Szilvásváradra 24-én???
Tuti buli lesz, nem úgy mint a Budamaraton.
Allah legyen veletek, és pótgumi. ;D
Ki van zárva :P
Gyere Szilvára! Szét alázlak ;D
Knüregy az Darávsávliszra heee 8)
Csak még azt nem tudom, hol szállok meg. :
Ti mennyiért aludtatok a multkor, és hol?
Zdrávo
Duanmarci után :P
GGGGGGGGGGGG
Inkább pihenek ma egyet és nézem a F1-et 8)
Edzõtábor orfûn...... ;D felkészülés a lóversenyre. Dunamaraton után egy kis városi kerékpározás lesz eza tiszamari! de komolyan!itt tudjuk mire számithatunk!
Nem tudod mirõl maradtál le TITYÓ!(savical)
Sonáj: sajjna lemaradtam... ez a lagzi! :-\ Még jó, hogy nem a saját lagzim volt ;D
Jó kis lájtos csavarást rendeztünk 3an.
Képzeljétek! Tépünk ezerrel a prérin, egyszer csak a szél hozzánkvágott vagy 2mázsa levágott búzaszárat (még nem szedték bálába). Az Ózban a szalmabábú egy kicsi rongybaba volt hozzánk képest ;D
látom itt is megy a szervezkedés.
ma du bejártok, az jó jelentést kérek, hogy mennyi jel maradt me a 7végén sándorfalváig kitűztema pályát.
mi holnap megyünk veressel, és teljesen befejezzük, ez annyit tesz, hogy a szombati bejárásra elméletileg teljesen jelölt lesz a pálya, kivéve a boszorkány részt.
Kerekező társat keresek a jövő hétre (és akár utána) Szegeden és/vagy környékén. Bizonyos körülmények úgy hozták,h csütörtöktől egyedül leszek itthon és semmi affinitásom egész nap tökegyedül tekerni. Várom vállalkozó kedvű jelentkezőket hátha összejön egy kisebb team, ja és a lényeg: csak országúton lenne jó. És nem feltétlenül csak Szegeden, de én nem akarok előre kikötéseket tenni. Akit érdekel és ráér, írjon, majd kialakul valami.
Remélem nem késő a dolog (szervezés).
Kerekező társat keresek a jövő hétre (és akár utána) Szegeden és/vagy környékén. Bizonyos körülmények úgy hozták,h csütörtöktől egyedül leszek itthon és semmi affinitásom egész nap tökegyedül tekerni. Várom vállalkozó kedvű jelentkezőket hátha összejön egy kisebb team, ja és a lényeg: csak országúton lenne jó. És nem feltétlenül csak Szegeden, de én nem akarok előre kikötéseket tenni. Akit érdekel és ráér, írjon, majd kialakul valami.
Remélem nem késő a dolog (szervezés).
Gyuf
[/quote]
Szerintem is !
Tyitoval kell konzultálnod , ő a főszervezõ!