Oldal 465 / 476 elsőelső ... 365415455463464465466467475 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 9.281-9.300 / 9514

Téma: Salgótarján

vendég
    Regisztrált
    2008-10-17
    Lakhely
    Salgótarján
    Üzenet
    187

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Rena Üzenet megjelenítése
    Janibá, vasárnap?
    Bocs de csak most olvastam ! ! Gondolom ez már késő ? Illetve melyiken és minek ? egyébként elvoltam foglalva magammal, aludtam ! Éppen most lettem egy évvel idősebb és ebből próbáltam felébredni !

törzsvendég
    Regisztrált
    2006-02-11
    Üzenet
    364

Alapbeállítás

Nem késő. Most vasárnap, spinning. Akit még érdekel, szóljon

törzsvendég AdLac avatarja
    Regisztrált
    2008-01-18
    Üzenet
    717

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: mjanos Üzenet megjelenítése
    Éppen most lettem egy évvel idősebb!
    Még sok ilyet!

vendég
    Regisztrált
    2008-10-17
    Lakhely
    Salgótarján
    Üzenet
    187

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Rena Üzenet megjelenítése
    Nem késő. Most vasárnap, spinning. Akit még érdekel, szóljon
    igen most vettem észre hogy Te később írtad mint én gondoltam ! Nem tudom ! Fáj a bal ahilesz szalagom beakarták gipszelni a lábam ! most pihennem kell ..ene ! Majd lerögzítem a bokám és combból ülve megy ! A héten még nem voltam spinningen talán pénteken megpróbálom ! Ha jó akkor megyek vasárnap !

törzsvendég kohasz avatarja
    Regisztrált
    2003-01-10
    Lakhely
    Salgótarján, Göd
    Üzenet
    445

Alapbeállítás

Aki esetleg mostanában készülne a Mátrába.

A Mátrafüredi Erdészet felhívja a kirándulók, túrázók figyelmét, hogy gazdálkodási területén fakitermelés ill. társas vadászat miatt az alábbi korlátozásokra számíthatnak.

Január 31-ig Galyatetőn a kék, piros és sárga sáv turistautak mentén a Nagyszálló és a Péter hegyese kilátó között fakitermelés lesz, ezért ezen az útvonalon fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Január 7-én, szombat délelőtt vadászat miatt lezárásra kerül a piros sáv turistaút a Máriácska és Mátraháza között, a sárga sáv turistaút a Rákóczi-forrás és a Református üdülő között, valamint a Gyökeres-forráshoz vezető sárga kör jelzésű út is.

Január 7-én, szombat délután Mátrafüredtől lesz lezárva a Kékestető felé vezető piros sáv a Négyeshatárig, a zöld sáv pedig a Vályús-kútig. Ugyancsak lezárásra kerül a piros négyzet jelzés a Csepegő-forrás és a Peresi erdészház között, illetve az Országok Kéktúra (kék sáv jelzés) Galyatető és Nyírjesi erdészház közötti szakasza is.

Január 8-án, vasárnap délelőtt is több turistaút lesz lezárva vadászat miatt: a Mátraszentimre és Gyöngyössolymos közötti piros sáv, a Szalajkaház és Blokkház közötti zöld négyzet, a Szalajkaház és Árnyék-bérc közötti sárga kereszt, valamint az Üstök-fő és Átal-kő közötti piros kereszt.

Január 11-én, szerdán a Galyatető és Karos-híd közötti sárga sáv, az Üvöltő-bérc és Szalajkaház közötti sárga kereszt, illetve az Országok Kéktúra (kék sáv jelzés) Galyatető és Nyírjesi erdészház közötti szakasza kerül lezárásra.

Január 14-én, szombaton a Gyöngyöstarján és a Világos-hegy közötti zöld háromszög, valamint a Zám-patak völgyében vezető zöld sáv jelzésű turistaút lesz vadászat miatt zárva a János-várától egészen a Nyikom-nyeregig.

A lezárt útszakaszok a helyszínen táblával is meg lesznek jelölve.

A balesetek és kellemetlenségek elkerülése végett kérjük, hogy a fenti útszakaszon a megjelölt időpontokban ne tartózkodjanak.

A továbbiakban várható korlátozásokról is időben tájékoztatást fogunk adni.

Megértésüket köszönve

Egererdő Zrt. Mátrafüredi Erdészet

törzsvendég t-works avatarja
    Regisztrált
    2006-02-09
    Lakhely
    Szemétdombon innen, a vizen túl
    Üzenet
    935

Alapbeállítás

SL3as lett... de szeretem minden kis porcikáját!

vendég Galcsik1979 avatarja
    Regisztrált
    2010-02-21
    Lakhely
    Számítógép előtt
    Üzenet
    124

Alapbeállítás Salgótarján- Téli sportbarátok

Itt megszervezhetjük sí túráinkat!
    "Ha társadalmilag kirekesztett vagy, az segít abban, hogy az igazán fontos dolgokra koncentrálj, mint pl. az elmélkedés és a hackelés."

Regisztrált
    2010-02-21
    Lakhely
    Számítógép előtt
    Üzenet
    124

Alapbeállítás

Próbálkozzunk meg egy fórummal a téli sportok kedvelőinek. Legyen akkora sikere ennek a Salgótarjáni kezdeményezésnek is mint a bringás fórumnak. Talpakra fel!
    "Ha társadalmilag kirekesztett vagy, az segít abban, hogy az igazán fontos dolgokra koncentrálj, mint pl. az elmélkedés és a hackelés."

One-Twenty avatarja
    Regisztrált
    2010-05-24
    Lakhely
    Szolnok & Lucenec
    Üzenet
    1

Alapbeállítás

Sziasztok, egy kis túra? Radwanderung... - YouTube

vendég GIN30 avatarja
    Regisztrált
    2009-03-01
    Lakhely
    Mátraballa
    Üzenet
    227

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: t-works Üzenet megjelenítése
    SL3as lett... de szeretem minden kis porcikáját!
    T! Zsííííír! És a másik gyönyörűséggel mi lett?

Más:
    nem akarok igazán rászervezni Renára :-P De! Valaki vasárnap szabadban tekerésre?

vendég
    Regisztrált
    2008-10-17
    Lakhely
    Salgótarján
    Üzenet
    187

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Galcsik1979 Üzenet megjelenítése
    Próbálkozzunk meg egy fórummal a téli sportok kedvelőinek. Legyen akkora sikere ennek a Salgótarjáni kezdeményezésnek is mint a bringás fórumnak. Talpakra fel!
    Robi ! Köszönöm hogy ezt a fórumot elindítottad . Megpróbáluk egy kis téli életet lehelni a bringás szünetben természetesen azoknak akiket érdekel a sísport és azoknak is akiket nem. Szívesen látunk itt mindenkit akinek valamilyen érdeklődése van a sí sporthoz . Nem kell bringásnak lennie . Várunk híreket információkat utazási terveket, szervezéseket , partner kereséseket .
    Salgótarjánban nagy multja volt és remélem jelene és jővője is lessz a közös sízéseknek. Jávori Sport és ezen belül Bélabácsi volt az egésznek a kezdeményezője és a mozgató rúgója . Ő volt a mágnes aki vonzotta egyéniségével a sí sport szerelmeseit csoportba . Ő kezdeményezte és szervezte az őszi besíző túrákat a Möltál majd a Stubier Gletser-re, illetve a kisíző túrákat áprilisban . Meghatározó személyisége egyéniséga volt a városi sí sportnak .
    Sajnos a sors elszólította közülünk !
    Jólenne ha az emlékét megőrizve és azontul is a sísport szerelmesei továbbra is megtalálnák a közös sízés élményét és lehetőségeit . várunk minden sízőt ezen a fórumon. Továbbra is a sísport központja a Jávori Sport üzlet élén Zolikával aki sítudásával méltán vivta ki a hozzáértők megbecsülését .

vendég
    Regisztrált
    2008-10-17
    Lakhely
    Salgótarján
    Üzenet
    187

Alapbeállítás

Bringások és nem bringások, mindenki akit érdekel !
    Elindítottunk egy másik Salgótarjáni fórumot ami a sízésről szól ! Itt találjátok a Lokálpatrióták alatt Salgótarjáni-téli sportbarátok ( Helyesen írva !! ) alatt.
    Akit érdekel és szeretné a fórumot információ szerzésre és cserére felhasználni és afórumot szinesebbé tartralmasabbá tenni azt szívesen látnánk az oldalon !

vendég GIN30 avatarja
    Regisztrált
    2009-03-01
    Lakhely
    Mátraballa
    Üzenet
    227

Alapbeállítás

Kapufa! Leesett egy kisebb mennyiségű hó :-( Marad a futás!

vendég husyx avatarja
    Regisztrált
    2009-01-30
    Üzenet
    84

törzsvendég cerbona avatarja
    Regisztrált
    2009-01-03
    Lakhely
    Árokpart
    Üzenet
    503

törzsvendég t-works avatarja
    Regisztrált
    2006-02-09
    Lakhely
    Szemétdombon innen, a vizen túl
    Üzenet
    935

Alapbeállítás

Szerintem Anyám rákattant, és havi 3000ret pakol bele

törzsvendég kohasz avatarja
    Regisztrált
    2003-01-10
    Lakhely
    Salgótarján, Göd
    Üzenet
    445

Alapbeállítás

Sziasztok!

Aki szeret bringázni és gyalogolni is valamint a teljesítménytúrázást is kedveli, azoknak íme egy nagyszerű kihívás 2012-re.
    http://www.teljesitmenyturazoktarsas..._Kupa_2012.pdf

Számos túrán már voltunk és így csak ajánlani tudom őket, mert gyönyörű tájakon vezetnek és nagyon színvonalas a rendezésük is.

Néhány beszámoló ízelítőnek:
    - Kuruc emléktúra
    http://www.blszsz.hu/shke/uj1/tura/r...0nyom%C3%A1ban

- Szent László teljesítménytúra
    http://www.blszsz.hu/shke/uj1/tura/r...%A9nyt%C3%BAra

- Transzcserháti műút 120
    http://www.blszsz.hu/shke/uj1/tura/r...%A9nyt%C3%BAra

- Hű, de jól érzem magam!
    http://www.blszsz.hu/shke/uj1/tura/r...A9rzem%20magam

Sikeres teljesítést kívánok!

Regisztrált
    2010-02-21
    Lakhely
    Számítógép előtt
    Üzenet
    124
    Legutóbb Galcsik1979 módosította; 2012-01-19 - 10:20.

törzsvendég Gerispeci avatarja
    Regisztrált
    2006-10-28
    Üzenet
    503

Alapbeállítás

Sziasztok!
    Ma Szendi kollégával lefutottuk a jövő hét végén megrendezésre kerülő Téli Mátra S méretű távját. A szűz hó kissé megnehezítette a dolgot, volt olyan felfelé, ahol csak gyalogolni tudtunk, olyan mély volt a havacska. Na de legalább ettől lett érdekes. Némi megállással, vízfelvétellel, pisiléssel együtt 2 óra 31 perc alatt teljesítettük a távot. Kíváncsian várom a jövő heti versenyt!
    jaaa, és nagyon tuti volt a szombati kutyaszánhúzó verseny is Galya tetőn!

Regisztrált
    2010-02-21
    Lakhely
    Számítógép előtt
    Üzenet
    124

Alapbeállítás

Nagyon ügyesek voltatok. Gratulálok nektek.

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •