holderő?apár-dagály?:bananadan
szerintem nem mi vagyunk akik tönkreteszik az erdőt(magamból kiindulva...) hanem a motorosok
holderő?apár-dagály?:bananadan
szerintem nem mi vagyunk akik tönkreteszik az erdőt(magamból kiindulva...) hanem a motorosok
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Hát igen. Elvileg eddig is szabálytalan volt az erdőben való kerékpározás az erdőtörvény szerint és voltak is olyan csoportok, kiknek nem is tetszett. Kb. 3-4 éve kerültek napirendre a motorosok. Akkor az egyeztető megbeszélésen egyértelműen leszögezték nemkívánatosak az erdőkben és szigorúan büntetni fogják. Ezzel szemben a motorizát off-roadozás (motor, qaud) egyre népszerűbb lett, meg romlott a morál és évről évre többen hódolnak illegálisan ezirányú kedvtelésüknek. Már várható volt, mikor fognak minket, montisokat is megszólítani. Persze nem kell mindjárt a vészharangot kongatni, azért a természetvédelmi szervek nagyon jó kapcsolatban vannak a kerékpáros egyesületekkel. Majd meglátjuk mi sül ki a megbeszéléseken.
Ez szerintem is így lesz, tényleg jó a kapcsolat általában.
Boldog Karácsonyt mindenkinek! Én már addig többet nem leszek...
reménykedjünk benne....Eredeti szerző: Bálna
Kívánok békés,boldog karácsonyt Mindnyájatoknak
Boldog újévet
Merre vagytok?
-=B.B.B.=-
Eredeti szerző: TripleB
Ki? Én? Hát itt e! A gép előtt.
Ja. BUÉK vagymi...
pl Te is![]()
szombatot nem elfelejteni akit érint a taggyűlés
-=B.B.B.=-
Hello everybody!
Tarthatatlan dolog történt... Lekerültünk az első lapról... Lenne egy ötletem! Eddig csak 4en vagyunk, meg egy-két betérő ember esetleg... Szóval mit szólnátok hozzá, ha klub sms-ben körbeküldeném, hogy van ez a fórum + topik, itt is lehet eszmét cserélni, megbeszélni dolgokat meg minden? Szerintem biztos jönne még egy pár ember, és intenzívebbé tudnánk tenni a tpoikunkat? Nos, mit szóltok hozzá?
Bálna
sziaEredeti szerző: Bálna
![]()
szerintem jó az ötlet
itt elég sok témában lel magyarázatot az embös és sokszor "elsősegyélynek" sem rossz bringás dolgokban
mindjárt egy kérdés
a licensz a maratonokra is kellhet?
-=B.B.B.=-
Csövi Barnus!
Tudomásom szerint maratonon magyar kupafutam ill országos bajnokság csak hosszútávon van, közép és röviden nincs! Viszont a hosszútávra sem kötelező a licenc, csak akkor kell, ha be akarod számoltatni az eredményed! de ez csak hosszútávon van!
Ja ,ja szerintem is fel kéne hozni a topikot! Terjeszteni kell az igét! Mostanába én is el voltam veszve. Janiéknál is rég voltam már és a csütörtöki klubdélutánokat is sorra hanyagoltam. Szép csendesen várom a tavaszt, de sajna megint esik a hó. Ez a rossz ebben a hobbiban.
Hallottam róla hogy otthon megint van vagy bő 5 centi friss hó, itt Sopronba meg esik az ónoseső, meg 4 fok volt ma is...
Na, akkor majd küldünk körbe sms-t...!
Csősztök. Megkaptam az sms-t, fajin lesz ha lesz itt info meg ilyenek. Ha lesz hétvégén vékonyan csapatos bicajozás, jelezzetek már pls! Majd megyek. Zoli
Eredeti szerző: Bálna
Írok mán, csak hogy maradjunk az első lapon.
Itt Egerben is esett némi hó (6-8 cm), most viszont már süt a nap, olvad...
szécsényben meg kb 15 centi esett,de olvad ezerre :S ennek így sok értelme nem volt,Természet :S
-=B.B.B.=-
Csá mindenkinek ! Most próbálkozok először fórumozással. Majd valami rám jellenző képet keresek. Itt (ST.) esett vagy 10 centi hó, Jocóval ellapátoltuk, de már olvad, +2 fok van.
NA... Három óra alatt megdupláztuk a létszámot!
Itt Sopronban se hó, se eső, és ma már majdhogynem elég a pulóver, mert kb 6-7 fok van...
Zoli! az idénnyitó közös kolbászolás előreláthatólag március 19.-e vasárnap!És üdvözlök mindenkit!
sziasztok Nyú Júzersz
Bálnus,küldök havat fénypost![]()
-=B.B.B.=-