Oldal 1 / 476 1231151101 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1-20 / 9514

Téma: Salgótarján

fórumfüggő Bálna avatarja
    Regisztrált
    2005-10-11
    Lakhely
    Salgótarján
    Üzenet
    1.668

Cool Salgótarján

nehogy kimaradjunk...

törzsvendég
    Regisztrált
    2004-06-07
    Lakhely
    Karancs-Medves vidéke
    Üzenet
    275

Alapbeállítás

Cső Bálna! Isten hozott a fórumon! Na itt aztán összeszervezhetjük majd a tekeréseket! Van itt még valaki a környékről?

Regisztrált
    2005-10-11
    Lakhely
    Salgótarján
    Üzenet
    1.668

Smile

Szevasz Robi! Nemtudom van-e valaki, majd lassan jelentkeznek, ha meg nem akkor meg rászoktatunk majd minden környékbelit... Most már ugy néz ki nekem is lesz időm ilyesféle dolgokra is. Írtam neked privátot, nézd meg! cső

törzsvendég transzporter avatarja
    Regisztrált
    2004-10-05
    Lakhely
    salgótarján
    Üzenet
    359

Alapbeállítás

Sziasztok! Én-is-itt-vagyok-e. Vagymi. Vagy nem?

AGA
    AGA offline
    fórumfüggő AGA avatarja
    Regisztrált
    2005-02-18
    Lakhely
    mAGAmon kívül =)
    Üzenet
    2.350

Alapbeállítás

Ehhe! Miaz megint kezd ott is fellendülni a kerékpáros élet? Üdvözlet Zolikának és Janiéknak! Már rég odaköltöztem volna ha eltüdnám viselni nagyanyámat hosszabb távon is, meg ha lenne ott munka. KIbbaszott jó helyek vannak arra. Itt Pesten úgy kell keresni ott meg csak menni kell és kész.
    Unfixedgears stereocyclist, with brakes

törzsvendég
    Regisztrált
    2004-06-07
    Lakhely
    Karancs-Medves vidéke
    Üzenet
    275

Alapbeállítás

AGA: Ok, átadhatom, ma délután úgyis megyek mindkét helyre. A helyi adottságokkal és "lehetőségekkel" maximálisan egyetértek, ez van.

Megpróbálom fellendíteni a topikot! Amíg jó az idő mehetnénk egy kört! Lehetne piláccsal is. Bálnának felmentés! A múltkori Zergés élménytúráról sajna lemaradtam! Ha valakinek van ötlete írjon!

Regisztrált
    2005-10-11
    Lakhely
    Salgótarján
    Üzenet
    1.668

Arrow

Elsősorban Robinak meg Szabinak mondom és írom;

Szóval kérdezgettem pár embert hogy mit szólnának hozzá, ha összehoznánk még egy olyan közös kolbászolást, mint tavasszal, és szerintünk lehetne róla szó. Szóval Nándinak már említettem, de rágni kell a fülét, mert Én nem leszek otthon, hogy mondjam neki, csak annyi a dolga hogy szétküldje az smst. Amúgy november 13-a, vasárnap, ha normális idő van, hideg nem baj , csak ne essen semmi. Papp Z, Pista , Péter Nándinak mondtam, terjesszétek az igét.

Amúgy az említett felmentésem nem szükséges!- hála a szaklértő doktornak (aki mellesleg arab) hogy végre egyszer valaki normálisan rakta össze a kezemet, ugyhogy 5 öltéssel már bicikliztem a hétvégén, meg az ünnepek alatt. Na minden jót, csőcső!

törzsvendég
    Regisztrált
    2004-06-07
    Lakhely
    Karancs-Medves vidéke
    Üzenet
    275

Alapbeállítás

Bálna: Oké, az időpont jónak tűnik, csak ne essen semmi! Terjesztjük az igét!

AGA: Üdvözlet mindkettőjüknek átadva, csak nem tudják ki a feladó. Majd mondom, hogy egy hosszú hajú, szakállas egyén.

AGA
    AGA offline
    fórumfüggő AGA avatarja
    Regisztrált
    2005-02-18
    Lakhely
    mAGAmon kívül =)
    Üzenet
    2.350

Alapbeállítás

Tökmindegy. Zolika furcsa, hogy nem tudja :chin: az öccsével gyerekori barátok vagyunk és rengetegszer voltam náluk. Janiék meg csak akkor ismernek meg ha ott vagyok...

törzsvendég
    Regisztrált
    2004-06-07
    Lakhely
    Karancs-Medves vidéke
    Üzenet
    275

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: AGA
    Tökmindegy. Zolika furcsa, hogy nem tudja :chin: az öccsével gyerekori barátok vagyunk és rengetegszer voltam náluk. Janiék meg csak akkor ismernek meg ha ott vagyok...
    Ne légy pesszimista! Biztos nem így ismernek, hogy "AGA". Én meg nem tudtam más közelebbit mondani. Ha valaki más nick-et használ, én sem tudnám kiről van szó...

AGA
    AGA offline
    fórumfüggő AGA avatarja
    Regisztrált
    2005-02-18
    Lakhely
    mAGAmon kívül =)
    Üzenet
    2.350

Alapbeállítás

Ez nem nick, mindenki így hív munkahelyen családban ismerősök szintúgy... Máshogy nem is ismerhetnek, mert nem reagálok csak erre. A rendes nevemet még apám is elfelejtette (Pl névnapomon nála voltam és eszébe se jutott nekem se )
    NEm vagyok pesszimista, csak furcsa.

Regisztrált
    2004-10-05
    Lakhely
    salgótarján
    Üzenet
    359

Alapbeállítás

Ja, meg lehet szervezni (akár terepen is), tavasszal is csak egy kör-SMS, meg a szóbeszéd terjesztette. Nándi fülét mással is lehetne rágni, például egy tóstrand körüli ciklokrossz verseny rendezésével (Des-ca ötlet). Bár ennek nem tudom a hátterét meg az engedélyezéseket, de a nézőknek meg a csak úgy bámészkodóknak is biztos látványosabb lenne.

Regisztrált
    2005-10-11
    Lakhely
    Salgótarján
    Üzenet
    1.668

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: transzporter
    Ja, meg lehet szervezni (akár terepen is), tavasszal is csak egy kör-SMS, meg a szóbeszéd terjesztette. Nándi fülét mással is lehetne rágni, például egy tóstrand körüli ciklokrossz verseny rendezésével (Des-ca ötlet). Bár ennek nem tudom a hátterét meg az engedélyezéseket, de a nézőknek meg a csak úgy bámészkodóknak is biztos látványosabb lenne.
    November 27-én cyclocross magyar kupa lesz a tóstrandon... pálya már megvan, nagy p, pitsa, p nándi, misi tudják is hogy mi lesz.

Regisztrált
    2005-10-11
    Lakhely
    Salgótarján
    Üzenet
    1.668

Alapbeállítás

ja bocs, Én úgy tudom hogy magyar kupa, a honlapon viszont csak verseny van írva, de szerintem magyar kupa...

AGA
    AGA offline
    fórumfüggő AGA avatarja
    Regisztrált
    2005-02-18
    Lakhely
    mAGAmon kívül =)
    Üzenet
    2.350

Alapbeállítás

Bálna, van ezt módosítom gomb, amit még 15 percig tudsz használni.
    És mikor lesz Cered felé Dh verseny, arra úgy emlékszem van jópár érdekes hely (és végre nem rontanák el a pályát, mert nem a központ fele menne...)

Regisztrált
    2004-10-05
    Lakhely
    salgótarján
    Üzenet
    359

Alapbeállítás

Én eddig úgy tudtam hogy a szokásos stécé-pálya környékén lesz a CX verseny, de ha tényleg a tó körül sikerül megcsinálni azzal jól fog járni mindenki. Biztos több nézőt fog vonzani.
    Cered felé nem csak DH versenyt lehetne, hanem a tavaszi edző szakaszon ( a hillclimb a kőbuszmegállóig ) pl. bizonyos időközönként városi időmérőt rendezni. Ezen mindenki nyomon követhetné a felkészültségi szintjét, lenne egy megszervezett kerete az egésznek. Nem kéne hivatalos versenyt útzárral meg doppingvizsgálattal, csak a kemény mag aki komolyan gondolja, megy egy erőset és a végén kiderülne a sorrend. Ezt még tavasszal gondoltam ki, amikor még komolyan vettem a felkészülést...

Regisztrált
    2005-10-11
    Lakhely
    Salgótarján
    Üzenet
    1.668

Alapbeállítás

Na akkor... Nem magyar kupa lesz, és nem a tó körül. akkor félreértettem a dolgot amit deszka mondott. figyelj szabi , ezekhez a dolgozhoz nem sok minden kell. csak megszervezni, ennyi. ugyanúgy mint a közös görgőzés télen, idén már ez is sínen van, legalábbis elvileg igen... Cered felé DH, arrafelé sajnos a motocrossosok az "urak", általában szét van túrva a pálya, de amúgy tényleg lehet találni arra felé pár jó lejtőt...

törzsvendég
    Regisztrált
    2004-06-07
    Lakhely
    Karancs-Medves vidéke
    Üzenet
    275

Alapbeállítás

Ma délben vagy 2 hét kihagyás után tekertem egyet. Nem volt sok időm rá, így rövid kört választottam: szeszfőzde, fogaskerekű nyomvonala, Sipka-szoros után balra vissza a Tatár-árok felé. Tenisz centrum, Gedőcön át megint szeszfőzde és haza, kb. 8 km. Rövid volt, de megérte. Kár, hogy fényképezőt nem vittem magammal, szép őszi képek születhettek volna. Féltem, hogy az idillt elrontják a motorosok, de azok biztos akkor ebédeltek. Csak egy lovassal és 2 ciclokross pályán edző biciklissel találkoztam. Mondjuk azért volt még 2 fűrészes tag is. Legközelebb, ha megyek írok ide, hátha csatlakozik valaki...

Regisztrált
    2004-10-05
    Lakhely
    salgótarján
    Üzenet
    359

Alapbeállítás

Írhattál volna, mert Descával mentünk 11től egy nagyobb salgói kört. Mostanában én is csak 7végén megyek inkább, legközebb írj mailt (vagy aki akar) mondjuk a cvg@citromail.hu-ra, és azt jelzi a felugró kis izé (az itteni üzeneteket nem). Jó dolog a netes kapcsolat, Tomikával mindig MSN-en egyeztetek és működik.

AGA
    AGA offline
    fórumfüggő AGA avatarja
    Regisztrált
    2005-02-18
    Lakhely
    mAGAmon kívül =)
    Üzenet
    2.350

Alapbeállítás

Itt is kérheted az értesítést e-mailban, ha a témát be rakod a témakövetésekbe (gyorlink a jobb sarokban) ott van egyilyen opció.
    Crossmotorosokkal errefelé is sokkal találkozni, röhelyes volt mikor a quadosok mindig ugyanarra a helyre jártak amerre én.. és nem zavarnak. Attól még lehetne Cered fele valami (Imádtam a környéket)

Oldal 1 / 476 1231151101 ... UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •