kölyök:
Hát a 8 azért lenne jobb, mert csajomnak 10-től lesz tavaszi szünete, és akkor elmennék én is szabadságra, egy kicsit punnyadni.
Nekem jó a 2 is (csajomnak még nem tom), de szar lesz visszajönni dolgozni.
üdv
most néztem, hogy csütörtöktől fos idő lesz: 10fok alat, fagypont felett és esős. ez a legszarabb, semmire sem jó. pedig még nem is esett normális hó ezen a télen, de most már nem is fog.
én azt hittem, hogy az avid jobb mint a simanóEredeti szerző: tomidny
pike + persze nagykerbe is csak levegős van, az + nem kell. úgyhogy judy még marad 1 darabig.
úúúútálom a valentinnapot
Tavaly február végén, március elején volt a legnagyobb hó...Eredeti szerző: Magoo
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2011 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
tényleg! Tomyval akkor mekkorát szoptunk, mire kijöttem a Vándor kulcsosházból március 6án reggel, még a hólánc is elszakadt. akkor még reménykedem, hogy kipróbálhatom a felfújhatós "szánkómat"![]()
Legutóbb Magoo módosította; 2006-02-14 - 15:50.
Generátor vagyok, nem katalizátor.
Hja, még egy nagy hó jöhetne, de azért tavaszodhatna is már rendesen. Olyan rövidgatyás hangulatom van, mikor már ki lehet ülni a térre csajokat nézni...![]()
Eredeti szerző: Zap
Annyira leszarlak, hogy a szar mennyisége láttán előrébb köszönnél, mint most!![]()
![]()
Mellesleg mióta van zöld déjvútok, vagy mitek?
Nem tudom Kokk, de ha látod az utcátokban, nyugodtan belerúghatsz!
Nekem az év összes hétvégéje jó, kivéve az előzőket, mert azok már elmúltak.
Vááááááááááááááááááááá![]()
![]()
![]()
Aktuális civil
Mettyike mennyünk már haza!!! Írtam ma már vagy 3 ECR-t, amiből az 1 ik felesleges volt, mert itt mindenki mindent tud.
Természethiányom van, meg hóhiányom, (nem hóhányóm).
Kokk akko mikko mekkünk PSZTL-ra?
Azért van természethiányod, mert vén csataló vagy, és a munka után csak fexel!
Vazze. Csütörtökön megyek Pestre. Mindezt egy 25 perces telefonbeszélgetésben alkudtam le a nagyfőnökkel 2 napos újabb turné helyett. Még mindig nem veszi észre, hogy nekem nincs veszíteni valóm, és ezért teljesen más a "hozzáállásom" a dolgokhoz (lehet, hogy olyanom már mincs is!)!
Na és most hazatekerek!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2011 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Ki akartok nyírni, bazmeg? Kacsintós kék szmájli mehet, de a tejbevigyor zöldfejű szmájli az e'mehet a picsába! Mindig a Kokkra emlékeztet és az nem jó! Nagyon nem jó!
Akkor április első hétvégéjén lesz. Amelyik 2-a környékén van.
Tomi: lol!Küldd el!!!
Szarógép: privi!
Hello
Pike ügyre visszatérve szerintem ne, egyik haveromnak a nagyon szarakodott vissza küldték a bikernek és azt mondták hogy a telszkóp 80%-a belül szarrá volt "menve"-törve...Szóval szerintem inkánn z1f3 nekem az nagyon bejön és kb. asszem ugyanolyan árban vannak, ha veszek elót szerintem z1fr3at fogok...
u.i. Nem azért írtam ezt a pikra mert hogy szar meg enm fikázni akartam csak eémeséltem miket hallotam róla...
Vagy lehet, hogy ez működik és a főnökök csípik a beleszarós, nemgörcsölős embereket.Eredeti szerző: Shoshi
Mettyú:![]()
![]()
Aktuális civil
Miket? Ez csak egyetlen eset... ezek alapján könnyelműség lenni levonni következményeket...Eredeti szerző: bandQuake
Nekem az egyik haveromnak a nagybátyjának az unokaüccsének a haverjának elrepedt egyszer egy Yeti váza. Tök szar, sose fogok olyat venni, szerintem biztos rosszul is működik, meg kinek kell ilyen törős szar?
Aktuális civil
És nem is következményeket, hanem következtetéseket kellene levonni, de mindegy.
Zap, azt neked is mesélte? Én is hallottam, sose veszek jetit. törik. meg fos.