A Predators szar, akinek ingerenciája van rá, nézze újra az elsőt és sóhajtson egyet, hogy mik voltak 27 évvel ezelőtt...
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Én nemrég végignéztem HD-ben a Alien sorozatot, aztán a Predator sorozatot, és végül az AvP filmeket. És nekem mindegyik tetszett. Persze a Alien 1-2 és a Predator 1-2 abszolút klasszikus, de többi is fogyasztható. Ha az új rész is hozza legalább az átlagot, akkor nekem be fog jönni
Tegnap este megnéztem a Prince of Persia-t, és hát végülis az is elmegy. Látványos akció mozi kicsit túl sokat vigyorgó sztárokkal, de hát végülis Disney mozi vagy mialófasz...![]()
hát azért az nem lesz ám olyan..elég régóta akarom a 20d-t lecserélni, megnéztem jó pár fényképezőt ami vesz fel FHD videót..hát a 7d az már vállalható..de annyi pénzért elvárható is..amint svenkelsz kicsit rögtön elveszti a kép a folytonosságát..
én most ezzel forgattam
www.mozishop.hu - Sony HDR SR10
Ez simán válható,szép képe van, tud minden beállítást mint amit a nagyobb kamerák,igaz hogy menüből és nem külső gombbal,de manuálisban enged mindent állítani stb..nekem ez bejött nagyon.
Fotó gép nem győzött meg nagyon..a d90 volt még egész jónak tűnő
az emberek panelekben gondolkodnak, az emberek a panelekben is gondolkodnak
reignX-emet sx trailre cserélném..
na az látod igaz!
11én lesz újra Kino!
lassan elmulik a láz meg ezek,fel kéne menni kicsit hegyre..
Szombaton versenyre jön valaki?
A6, 1,9 dízel, manuális, fullextra, bézs bőr, '99es gyártás,szervizkönyv,stb....eladó
Jaja megyünk,vagyis én tuti![]()
hát nem lenne rosz..de valami egész más kell
Eladó használt DODGE RAM 5.0 Magnum !!!
vagy valami G osztály/discovery/landcruiser vagy legalábbis összkerekes terepes a következő
engem meg ma hivott fel a tékom hogy plusz 1500 hufért az 5 mb netemból 25 mb lesz.. elgondolkodtam.
---
a nyomdában meg elbaszták 40.000 db szórólapomat.. egyszerüen szart csináltak. és még nem fizettem ki.
---
varázskertben német beatbox bajnok srác kiegészülve Andor (perka) meg Ádám (fuvola)... elvileg minjá kezdenek.
check!
aztán meg Foak meg Acid karibiskodik
na nekem meg elment a lázam meg a torokgombóc,szóval még van esély a szombati versenyre..
vasárnaptól meg újra forgatás..bah
jaja csak nem tudjuk még hogy a papírozása hogy lenne..a tag meg nem válaszol
Volt lázad?
Szombat lehet! Ekkora ugró lesz városin?! Ijj!
Ha minden jól megy, én is ellátogatok szombaton a versenyre, remélem jó idő lesz.
jaja de ma már nincs!
holnap hegy remélem egész nap
aztán ha nem leszek este szarul meg nem esik akor másnap komló
picsába...
ő az uj
http://img3.iwiw.hu/0303//user/01/00...2235730017_box