Gabi jót tekertünk, bár igazán még maradt bennem egy kis erő, amit a NYKSC 5 tagjával levezettem 1óra 10percig mégMár hívtak is versenyre :bananadan
Gabi jót tekertünk, bár igazán még maradt bennem egy kis erő, amit a NYKSC 5 tagjával levezettem 1óra 10percig mégMár hívtak is versenyre :bananadan
Minek mész te versenyre? Nincs elég ember aki vizet adjona versenyzőknek?
Meg milyen versenyre? Mek énis
Amúgy Mátéval azon gondolkoztunk, hogy annak ellenére, hogy senki enmszervez semmit azért elmehetnénk vonulgatni a városba. Csak úgy diszkréten![]()
Bizony jó volt! (Bennem csak kicsi maradtEredeti szerző: Coldrock--->NRS
)
Én a debrecenire megyek. Megnézem hogy jön vonat és átmegyek felvonulni (ha már a pestire nem tudok menni, mert megrendeltem a váltókarokat, fékkarokat meg a láncot ami együtt 14800Ft+postaköltség ami lesz minimum 1500FT)
Lassan járj, ugyanoda érsz
Jó ez a kis eső... Minnyá alszok egyet. Lépjek be NYKSC-be szerintetek ?
Nekem van már elgondolásom a dolgokról, de most túl álmos vagyok ahhoz, hogy leírjam![]()
Írd le, hogy mi az előnye és mi a hátránya és mérlegelj
Vagy kérd meg bikemagosakat, hogy tegyék ki főoldalra és szavazzon a nép
Valszeg én miskolci CM-re mek. Aki még idejön az szoljon.
Szerintem Máté aludj egy kicsit hátha megálmododEredeti szerző: Coldrock--->NRS
jut eszembe ma voltál már kaksizni ??:lol1:
miért ? amúgy voltam már ? Eldugítottam a szennyvízhálózatot ? vagy benne leszek a tv-ben?![]()
norbi szepi nem tudd jönni holnap debrecenbe
ha megyünk meik vonattal menyünk a 13:48asal vagy a 14:48assal?
nyiregyen én is csatlakoznék valaki(k)hez!
"Sometimes the sound of goodbye is louder than any drum beat..."
Nightfly nyíregyen nem valószínü hogy lesz bármilyen biciklis megmozdulás, mi is azért megyünk környékbeli városokba (Debrecen, Miskolc, mondjuk én a pestire akartam eljutni, de most arra nincs keretem), ha van kedved akkor jöhetsz velünk valameikre.
nah azok a Nyíregyiek akik jönnek Debrecenbe a debreceni CMre, azok a vasútállomáson legyenek ott maximum 14:30ra!!! a vonat 14:48kor indul Debrecenbe!
Én is debrecenbe megyek, csak messzebbről, azért gondoltam, hogy a nyiregyről debrecenbe induló vonathoz csatlakoznék emberekhez!
Elnézést ha félreérthető volt!
Nekem sajnos hamarabb kell elindulom... jóval hamarabb..
Debrecenben majd meeting! Ezzel leszek :
"Sometimes the sound of goodbye is louder than any drum beat..."
ok majd figyelünk rád![]()
Bánhatja az aki nem volt ott Debrecenbenkb 3000ember kb 10 kilóméter és rengeteg bringa a levegőben a végén
gyönyörű volt. És szereztem matricát is a lámpára. Képeket majd norbi mutat.
Holnap felrakom a honlapra a debreceni képeket, meg a miskolcit is felteszem ha nem gond.
És ami a legfontosabb, hogy nem áztunk meg.![]()
@lasy pont megvagy szembol
http://www.kerekpar.net//index.php?i...o_show&ida=100
NE ÍGY! NE ÍGY!borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
lor!
Azért ez "így" poén.
Ki fényképez kit?
:-)
http://www.kepfeltoltes.hu/060422/DS...toltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/060422/CM...toltes.hu_.jpg
"Ínség és meggyőzés - ez az a két erő,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevő rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
hehehehe Hát ez ultralolMi mentünk egy kis kört, szóval 102-lett a vége. Barátokkal mentem, Tiszatelken 2 qRvajó csajjal beszélgettünk...bevágtunk a Kancsal Harcsában (reklám, ezért pénzt kérek majd
) egy jó adag Harcsapaprikáást, aztán Lövőpetriig elmentünk. Traktoroztunk, palacsintáztunk, NAGYON COOL volt ez a nap, de tényleg, nagyon bejött
A poén, hogy ha nem sötétedik akkor valszeg még most is tekernék. Erőm most nagyon van, holnap meg is mutatom NYKSC-nek Tokajba menet.