Előzmények Itt
További jó fórumozást kívánunk!
Előzmények Itt
További jó fórumozást kívánunk!
Legutóbb Lord_Leslie módosította; 2006-04-05 - 01:40.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........penarms: Lokálpatrióta Házigazda
végre megéltük ezt isHétvégére kéne 1 kis laza tekerést rendezni, úgyis jóidő lesz
![]()
Lassan járj, ugyanoda érsz
Valakinek valami köll ebájkról ? hmm ?![]()
Fa××ä nem veszi meg senki a 2 kereketÍgy hogy veszek bármit is ? nemcsak pumpa kéne
![]()
Melyiket árulod? (Nem mintha venni készülnék)
No üdv ujra.
Énis most akarok rendelni, bár még nemtudom egészen pontosan. Valószinüleg 1 kerékszett lesz fogakoszoruval + egy spd pedál. Pedálbol még nemtudom, hogy melyiket választom. PD-M520 as és 540 es en gondozom. De még utána olvasok mivel tud többet 540es.
Lasy is kéne egy stucni, de azt lehet apróbol intézzük. Nomeg Lx fékkarok neki.
Amúgy ha feljönnél MSN-re megbezshetnénk a dolgokat.
Gabi, te milyen pumpát vettél az izében ? Én B+-ot vettem 4980-ért...
Nem mondhatni vmi csúcskategóriának![]()
nincs valakinek bármilyen országúti kormány eladó??????
Tomikám minden van csak aznincs
Voltam Tokajban. 3:07:51 (kerülő út) 155 hr
28,7 km/h átlaggal. Láttam sok cigányt verekedni, jó is volt az, kilökte elém a Casszonyt a gipsy. Beszóltak 4×. Sok a víz mindenütt. Nagyjábóóó ennyi.
Mazsolám, kár, hogy nemjöttél![]()
[QUOTE=Coldrock--->NRS]Tomikám minden van csak aznincs
Voltam Tokajban. 3:07:51 (kerülő út) 155 hr
28,7 km/h átlaggal. Láttam sok cigányt verekedni, jó is volt az, kilökte elém a Casszonyt a gipsy. Beszóltak 4×. Sok a víz mindenütt. Nagyjábóóó ennyi.
Mazsolám, kár, hogy nemjöttél
ja, kár, mert nem fogtam semmit csak a botot, de így is belenyomtam egy negyvenest a túrabicómba
![]()
Na de ma megyünk, te nagy Ho-ho-ho Horgász! Jah amúgy tegnap kihagytam a lényeget. 8 őzet láttam. 6 átfutott 50m-re előttem az úttesten, 2 meg a szántásban ugrabugrált továb
Tök szépek voltak.
Ne nyomd már ki a telefont HÉ !Hol vagy rákászni ?
Ha valaki akar még valamit ebikerol szoljon nyugottan. Én most rendeltem. Miután van benne 1-2 piroskosaras ezért nemtudom mikor fog megérkezni.
Szal ha kell valami irjátok és még hozzátoldom.
sorry Máté! havonta van egy ilyen köröm amikor beugrom közben nagyhalászban egy ismerőshöz, ilyenkor egyedül megyek mindig. kedden vagy majd a jövő hétvégén nyomhatjuk. még egyszer bocsi
én mentem egy hatvanastFelüljárón lefele, visszafújt a szél
Láttam 1 szép fácánt, meg egy Dongóval versenyeztem![]()
Ma kimentem Tiszatelekre. Visszafele francos szembeszél.
Találkoztam néhány bicajossal. Nem innen volt valaki?![]()
Nemvitt el a Tisza ? hahahah
nemhiszem hogy mi lettünk vón azok![]()
Téged megismertelek volna
Csak gondoltam megkérdezem... hátha.
B+, alu, teljesen jól működik: felül nyomom, alul egy csövön jön ki a levegő, egyenesen bele a kerékbe. Ha elérem a 8 bart, akkor abbahagyom.Eredeti szerző: Coldrock--->NRS
![]()
![]()