Gyerek? Én 10 évvel fiatalabb vagyok, tehát gyerek. ;D Azt az ugrabugra gépet megnézném szívesen! A Coránál mi is szoktunk néha tekerni, főleg a parkoló hátsó, üres részén. Hétvégén dolgozol? Holnap du. esetleg találkozhatnánk kölcsönös gépszemle céljából. Persze az én gépemen nem nagyon van mit nézni...
Na jó van akkor 18 múltam ;D Sajna én már nagyon elfoglalt vagyok, de jártamban- keltemben lehet látni a városban. De megbeszélhetünk időpontot.
Ha látsz egy piros kis 14"-os Konát rajta egy vén csókával aki úgy néz ki mint majom a köszörűkövön az vagyok én! ;D
Holnap lenne kedvetek a Bükk-ben bicajozni? Nekem már nagyon hiányoznak a hegyek, de egyedül csak nem szeretnék menni. Eddig még nem jöttek nekem a megriasztott szarvasok, de nem szeretnék kockáztatni. Ha valakinek lenne kedve, legyen szíves felhívni: 06304684957.
Ma 3an betekertünk Szirmáról a belvárosba. Furcsamód csak egyetlen bringással találkoztunk.. Gondolom Ő sem láthatott túl sok bicajost, mert Panny-nél átköszönt nekünk a 4 sávos úton! ;D Volt rajtunk pár réteg ruha, de csak mezei bőrkesztyűink voltak, abban pedig majd lefagyott a kezünk.. a többi OK volt, de vmi polárkesztyűt, vagy hasonlót be kéne majd szerezni. Már nagyon várjuk a telet, pontosabban a havat!
Véletlenszerűen az országban bárhol felbukkanhatok!!!
Üzenet
1.725
Re:Miskolc
Milyen bicajjal volt a srác? Nem egy sárga Authorral?
Ha estefelé egy ilyet láttok egy kék fényű elsőlámpával, az vagyok én!
Egyébként CC és túra stílusban, az avasról senior kategóriában.
(na végre én is bejelentkeztem!)
hu emberek errol a topicrol eddig nem tudtam!!!!
udv kollegak! miskolcrol irok en is, bringazasi stilusom eleg vegyes a konnyu cc- tol a masfel meteres lepcsougralason keresztul a dh-ig minden! igazi vegyes salata! bringam egy honapja merida cobra (big air) bordo ezust narancs sarga marzo telo elotte egy kek feher harom volt ugyanazokkal szerelve!
de a legkonnyebb szerintem a papagaj zold tarcsafekrol felismerni!
estenkent elofordul, hogy egy durva fejlampa tarsasagaban nyomom, vagy eppen a oszlopokra kenegetem fel a helyi klubbok egyikenek musorat!
ha te voltal ott a multkor barhol gyalog, akkor bocs!!!
nekünk egy piros, össztelós gépen ülő srác köszönt.
Csövi Lor!
Mostanában nemigen jártunk a városban, csak tegnap néztünk be. A nyári rutinból sokat vesztettünk, úgyhogy most nem lesznek 1kerós képek, de már nagyon várjuk a havat, és majd fényképezünk is! Tavaly és azelőtt is "csapattunk" már, sima hátsóval, amúgy Lada-módra. ;D ;D Keresünk egy kanyart és a hátsó túlpörgetésével (salakmotor-style-ban 8) ;D ) vesszük be. Nagyon jó buli, csak kell hozzá nem kévés gyakorlat. De szerencsére az van. ;D
hu emberek ez a mai meg tegnapi ido ez hazavag rendeesen!!!
tegnap elmentem bringazni de majd lefagyott a fulem, visszafele haveromtol kertem kolcson egy sapit azzal kudtem haza!
talalkoztam trialos gabiekkal meg utana meg ket sraccal!
de nyomtak nem szaroztak!
mucke a vazad nem elado esetleg?!
nekem meg van haro-m addig amig veszel mast, vagy az is elado!
Üzenet
1.725
Lor!
Csak nem fáztál?
Egyébként Komlóstetőn már délután 5-kor is -12 fok volt, mire hazaindultam a könyvelőmtől, már -16 volt, úgyhogy az anus hűtős nyereg működött rendesen!
Ha már síkesztyűben is fázik a kezem, akkor már tényleg hideg van! (fázott)
Üzenet
1.725
Nem irígylem az alföldön lakókat!
Ma voltam Békéscsabán és mondhatom, nálunk százszor jobb a hóhelyzet, mint ott!
Ott már csak foltokban láttam havat. Bezzeg itt!
igy van mi lakunk a legjobb helyen!!! mienk a legjobb kornyek! hehe. szvr is lehet a toltesen bringazni. aze gaz lehet. nem tudjuk mi felfogni milyen az amikor vonatozgatnak par orat, hogy a bukben bringazhassanak!
Üzenet
1.725
Megjártam a Miskolc-Eger útvonalat a Bükkön keresztül!
Igaz, hogy autóval, de szerintem amilyen a helyzet arrafelé, bringával is élmény menni. Elő a szöges gumival, aztán ami kifér a csövön (illetve pedálon)
AHór-völgy felé is sokan mentek már autóval és gyalog, viszont láttam bicajnyomoikat is!!!
Irígylem őket.
Üzenet
1.725
Lor!
3 szerszámostáska+létra+alkatrászek. Ez nehezen férne el egyszerre a bicajomon!
Tegnap, (23.-án) a Győri kapuban egy kék Golf átengedett egy kék-fehér Merida Big Air-es fickót. Szép nagy duplavállas telója volt. Csak nem te voltál? Még mondtam is: De jól mozog az a teló!
Működik a szöges gumim! Igaz, csak a hátsó készült el és 1,52 kg lett, de király. Az Author meg hóban is megy ám mint a szél!