Legutóbb Chicken módosította; 2008-11-13 - 19:55.
Nem lesz ember aki ezt egyben vég ignézi. Darabokban lehet jobb lett volna fölrakni.
Na!
Legutóbb bukta módosította; 2008-11-14 - 10:37.
Helló-Helló!A Betti nem lesz sofőr,mert lehet nem is jön.A Bukta "Schumacher"hanyagol6nánk már köszi Csabi,akkor + nem i6.Majd ha kapod a csekket,....Talán a Sipi?A cicalánynak is szól6nánk,mert tegnap volt a szülinapja,és panaszkodott,hogy senki sem írt.Előtte melegíthetünk nálunk.Mennyien mennénk 1általán?
Végignéztem! Király...Jackassék bekaphatják!
Lesz második rész?
Sei, soku Si.
Na megvolt az olajcsere a DHXben is. Elég sok szutyok folyt ki belőle. A különbség kb akkora mint a travisnél volt.
Rocsi a Rocod is működőképesnek tűnik, de még nem sikerül beletunkolnom a rugót. Kicsit unom már, hogy 5 óta nyakig olajos vagyok.
Ja és aki azt állítja, hogy DHXet csak szakember tud szerelni, míg a rocoban otthon is bárki képes olajat cserélni az hülye. Rocoval sokkal több a sz.pás, mivel 100szor nehezebb lelégteleníteni. DHXet csak összeraktam aztán jó volt.
ez már egy régi,asszem 2004es film ám.
azóta is készült pár. kérdezd a filmest, hogy hol vannak!
balázs, köszi a szerelést. jó érzés egy profi bringás profi bringáját szerelni, ugye?
és nem aszonták, hogy dhxet nehezebb, csak a rocohoz minden szabvány.
mondjuk eddig egy alkatrész kellett hozzá, az pont nem az volt![]()
Legutóbb rocsipeti módosította; 2008-11-15 - 02:51.
Jó reggelt!Ma 14h-kor gyertek Orfűre tekerni országúton.+nézzük,hogy állnak a Maróék.Ott lesz a Tivi,Bogyó,legalább +beszéljük az estét!Ne legyetek punnyadtak!!!!!14h-kor a csillesor végén az újságosnál!!
Igen Rocsi nagy megtiszteltetés ez nekem. Szívem lelkem beleadtam a munkába. De most már akár el is vihetnéd a szarodat, mert útban van.
Minden fórumon azt írták, hogy a DHXet nem szabad szétszedni, mert akkor megszakad a téridő kontinuum.
http://www.pinkbike.com/news/third-h...ideo-2008.html
ez hogy a g.cibe került a pinkbike nyitóoldalára??????
ennél a mi filmjeink nagyságrenddel jobbak....
Egyetértek!
Az eleje tetszett, de a végére elég lapos lett. A duplavállas+merev kombó meg elég gáz!
Sei, soku Si.
Én örülök hogy egy magyar film is ott van akezdő oldalon. Ezek után tuti én is írok a pinkbikenak, hogy tegyék mán ki a filmemet. Persze ha végre elkészül. Szóval mi lenne, ha holnap a toronynál kameráznánk?
ja, az tényleg tök jó. annál is inkább, hogy amint nézem, ez nem egy mutált oldalt, amit pl csak a magyar userek látnak.
nem hiszem, hogy bírnék dh-zni. eléggé rottyon van a csuklóm...
Különcködünk, különcködünk?!
De a sallang része majd ugyan úgy nálunk köt ki, mi?!![]()
Eredeti szerző: Zap
jó reggelt!
aki tekerne, az hívjon!!!
Puhányok vagytok, én már 6-kor dolgoztam!