Sörpusztító, kocabiciklis, nyugdíjas komlói riderek ide![]()
Sörpusztító, kocabiciklis, nyugdíjas komlói riderek ide![]()
öregkorunkra ezt is megérdemeljükmint a sört tekerés után
Hi! A biztonság kedvéért ide is berakom: http://www.pinkbike.com/video/46868/ Nehogy valaki lemaradjon.
Na körbeküldtem a népnek.
Üdv mindenkinek, meglepődtem mikor megláttam a komlói topicotde jóóóóóó na, majd írok párszor ide ha nem baj
és jobbulást Rocsinak!
A bringázás egy vízszintes irányú mozgás függőleges kifejeződése! :cheers:
Na mi van? Senki nem ír? Délután valami gurulás?
majholnap. most értem be az irodába. nagykanizsáról. holnap tán időben hazaérek győrből. és ma sör se kell. 4kor keltem, de egy honfoglalópartiban benne vagyok.
Ok. Én sem mentem ma. Lemostam a bringát aztán most némi karbantartás jön. Este meg von hoglalo!
Na, nyugdíjjasként itt vagyok Én.
vannak itt többen is. pl. otthonülő koravén nyugdíjasok.
Meddig kell még ezt hallgatnom...Megyek is inkább. Felhúzom a mamuszt, meg a kardigánt amit az asszony kötött aztán nézem a Maúnika showt.
Látom a Rocsi nem volt elég jó.
Harag van köztetek.
hujjhuj már ilyen van?!![]()
Na legalább tudjuk mikor jöttök erre![]()
Sex is not the answer.Sex is the question.Yes is the answer
http://megatron.blog.hu/
Travis szerelés 7től fél11ig... Holnap megnyomkodhatjátok. Kb új telóm lett.
Mit csináltál rajta? Oil-cséndzs? Belerecska?
Ma én sem mentem, este értem csak haza, de vettem a Rékámnak (névnapjára) szép tulipánt, majd holnap szétszerelheti...
Balázs én már ma befizettem a síelést! Gyere vazze!
Holnap nekem Egerszeg... csak este érek haza.![]()
Jaja olajcsere volt, de nem csak a szárakban, hanem a csillapításban is. Kicsit macerás volt, de megérte. Vákumot kellett csinálni, hogy a szelep a helyére kerüljön. Szerencsére a pénisznagyobbítóm pumpájával sikerült megoldani. A zavaros 5w olaj helyett került bele új 2,5ws. A szárakba 2,5ös és 10es keverékét sikerült berakni, meg némi zsírt.
Síelni nem hiszem, hogy megyek. Munka...
Akkor ma sem jössz be a bankba? Pedig aki ma nyit számlát az ingyen fagyálló ellenőrzést kap.
megcsinálhatod az enyémet is egy sörért. úgysem kell megadnom, mert soha nem jössz le.