Oldal 211 / 211 elsőelső ... 111161201209210211
Eredmény 4.201-4.212 / 4212

Téma: Kecskemétiek ide!

vendég Oerdescu avatarja
    Regisztrált
    2008-05-25
    Lakhely
    Kecskemét
    Üzenet
    128

Alapbeállítás Váz

Idézet Eredeti szerző: Csucsu Üzenet megjelenítése
    A merida mérettáblázat szerint neki az L-es méret lenne a jó a 183 cm-éhez.
    Szia Csucsu

Részben igazat adok neked abban amit írtál. Azért csak részben, mert a MERIDA vázai ún "compact" kialakításúak, ami azt jelenti náluk, hogy a nyeregcső rövidebb a "hagyományos" méretezéshez képest, így az egész váz geometriája eltér a megszokott méretektől. Papíron akár az M-es is jó lett volna, de mégse lett jó. Ki kell próbálni és meglátjuk.

Üdv;
    Dani
    "...hát csak úgy, hogy én meg sirályul tudok!"

vendég suhanc avatarja
    Regisztrált
    2010-07-30
    Lakhely
    Kecskemét
    Üzenet
    246

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Csucsu Üzenet megjelenítése
    A merida mérettáblázat szerint neki az L-es méret lenne a jó a 183 cm-éhez.
    Papír szerint nekem is az L-es lett volna jó, ugyanilyen magas vagyok én is. Voltam már vele hosszabbakat, de inkább a nyereg zavart, mint a váz. Meglátjuk.
    "Peace cannot be kept by force. It can only be achieved by understanding." Albert Einstein

vendég Oerdescu avatarja
    Regisztrált
    2008-05-25
    Lakhely
    Kecskemét
    Üzenet
    128

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: suhanc Üzenet megjelenítése
    Papír szerint nekem is az L-es lett volna jó, ugyanilyen magas vagyok én is. Voltam már vele hosszabbakat, de inkább a nyereg zavart, mint a váz. Meglátjuk.
    Suhanc-nak hála és köszönet, hogy megnézhettem és kipróbálhattam ma a kerékpárját.
    Bizony mondom nem nagy az az XL-es váz. Felettébb kényelmesnek mondanám. Egyedül attól tartottam, hogy a felsőcső lesz hosszú és nagyon nyújtózkodnom kell majd. Nem kellett. Kiállva a nyeregből is kényelmes, nem rugdostam a kormányt a térdemmel, mint a mostani gépemnél.

Ha meg a hosszú távú használatnál hosszúnak bizonyulna a felsőcső, még mindig könnyebb venni egy rövidebb stucnit, mint megint vázat keresni.

Szóval; jó lesz ez a méret.

Üdv;
    Dani

vendég Oerdescu avatarja
    Regisztrált
    2008-05-25
    Lakhely
    Kecskemét
    Üzenet
    128

Alapbeállítás

Hát ez a váz-téma gyorsan megoldódott. Tegnap kipróbáltam, ma pedig nyélbe is ütöttük az üzletet Suhanc-cal.
    Már nálam is van a váz, de mivel karácsonyi ajándék (lesz), jövőre kerül sor az első kemény megmérettetésekre. Addig marad az izgalom, meg néhány kissebb alkatrész beszerzése és aztán jöhet a nagy nap, amikor a váz és az alkatrészek egy kerékpárban egyesülnek. Már most nagyon várom.

Üdv;
    Dani

vendég suhanc avatarja
    Regisztrált
    2010-07-30
    Lakhely
    Kecskemét
    Üzenet
    246

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Oerdescu Üzenet megjelenítése
    Hát ez a váz-téma gyorsan megoldódott. Tegnap kipróbáltam, ma pedig nyélbe is ütöttük az üzletet Suhanc-cal.
    Már nálam is van a váz, de mivel karácsonyi ajándék (lesz), jövőre kerül sor az első kemény megmérettetésekre. Addig marad az izgalom, meg néhány kissebb alkatrész beszerzése és aztán jöhet a nagy nap, amikor a váz és az alkatrészek egy kerékpárban egyesülnek. Már most nagyon várom.

Üdv;
    Dani
    Használd egészséggel, remélem jövőre sokat látlak majd vele az utakon!
    Addig én összeraktam egy egysebis vékonykerekes gépet, nem bírtam itthon nézni, hogy milyen szépen süt a nap, és minden doki tiltása ellenére mentem egy lazát Tavaszra pedig remélem sikerül összerakni a Bianchit.
    "Peace cannot be kept by force. It can only be achieved by understanding." Albert Einstein

vendég Oerdescu avatarja
    Regisztrált
    2008-05-25
    Lakhely
    Kecskemét
    Üzenet
    128

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: suhanc Üzenet megjelenítése
    Használd egészséggel, remélem jövőre sokat látlak majd vele az utakon!
    Addig én összeraktam egy egysebis vékonykerekes gépet, nem bírtam itthon nézni, hogy milyen szépen süt a nap, és minden doki tiltása ellenére mentem egy lazát Tavaszra pedig remélem sikerül összerakni a Bianchit.
    Tavasszal tekerhetnék egy közöset a frissen összeépített gépekkel.

vendég Oerdescu avatarja
    Regisztrált
    2008-05-25
    Lakhely
    Kecskemét
    Üzenet
    128

Alapbeállítás

tekerhetnék = tekerhetnénk!!!

vendég suhanc avatarja
    Regisztrált
    2010-07-30
    Lakhely
    Kecskemét
    Üzenet
    246

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Oerdescu Üzenet megjelenítése
    Tavasszal tekerhetnék egy közöset a frissen összeépített gépekkel.
    Jaja! Szerintem március körül kész lesz, általában névnapomon (márc. 24) szoktam először menni, olyankor már mindig jó az idő

törzsvendég RadnaiMarci avatarja
    Regisztrált
    2009-06-04
    Lakhely
    Kaposvár
    Üzenet
    472

Alapbeállítás

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy szeretnék kijutni egy külföldi, fundango által szponzorált biciklis táborba, ami jövő héten lesz. sajnos nincs rá keret, de 1 valaki, akinek a fényképét a legtöbben like-olják facebookon, az ingyen mehet.

Nos arra szeretnélek kérni titeket, hogy ha lehet és belefér az időtökbe, akkor kattintsatok az alábbi linkre és nyomjatok egy LIKE-ot a fényképre. Jelenleg én vezetek, de sajnos hosszú még a verseny és nagyon szeretnék kijutni bringázni. Sajnos nekem a biciklis szezon csak augusztusban kezdődhetett el egy korai vállsérülés miatt és most szeretném minél hosszabbra nyújtani. Eddig is rengeteg biciklistől kaptam segítséget ebben, most tőletek is szeretnék kicsit. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!
    Fundango Get Rollin' fényképei | Facebook

Ezt kéne likeolni. fontos lenne, hogy ha esetleg megosztod a faladon (külön köszönet), akkor írd ki, hogy ne alinket, hanem a képet LIKE nagyon nagyon köszönöm!!!!

vendég Oerdescu avatarja
    Regisztrált
    2008-05-25
    Lakhely
    Kecskemét
    Üzenet
    128

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: RadnaiMarci Üzenet megjelenítése
    Sziasztok!

Az a helyzet, hogy szeretnék kijutni egy külföldi, fundango által szponzorált biciklis táborba, ami jövő héten lesz. sajnos nincs rá keret, de 1 valaki, akinek a fényképét a legtöbben like-olják facebookon, az ingyen mehet.

Nos arra szeretnélek kérni titeket, hogy ha lehet és belefér az időtökbe, akkor kattintsatok az alábbi linkre és nyomjatok egy LIKE-ot a fényképre. Jelenleg én vezetek, de sajnos hosszú még a verseny és nagyon szeretnék kijutni bringázni. Sajnos nekem a biciklis szezon csak augusztusban kezdődhetett el egy korai vállsérülés miatt és most szeretném minél hosszabbra nyújtani. Eddig is rengeteg biciklistől kaptam segítséget ebben, most tőletek is szeretnék kicsit. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!
    Fundango Get Rollin' fényképei | Facebook

Ezt kéne likeolni. fontos lenne, hogy ha esetleg megosztod a faladon (külön köszönet), akkor írd ki, hogy ne alinket, hanem a képet LIKE nagyon nagyon köszönöm!!!!
    Nyomtam én is +1-et. Igaz nekem nincs f@szbuk akármim, így a feleségem izéjét használtam.

vendég eperke avatarja
    Regisztrált
    2010-05-09
    Üzenet
    19

Alapbeállítás

Sziasztok!
    Kereki pályáról lehet már valamit tudni?
    Hasonló lesz mint tavaly?
    Üdv.: János

törzsvendég duzmath avatarja
    Regisztrált
    2004-11-29
    Lakhely
    Puszták végtelenje--------------
    Üzenet
    354

Alapbeállítás

Szia,

A focipálya melletti füves területen lesz más a vonalvezetés,a többi ugyan az lesz mint tavaly.

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •