Nekem 85 km-ig bezárolag minden jó...
Nekem 85 km-ig bezárolag minden jó...
Én is itt leselkedek, szépen és csendben!Eredeti szerző: 987
Üdv: Emil
Ez meg itt a jószág: http://pix.bikemag.hu/showphoto.php?...4&limit=recent
Szevasz
Mér lenne tőlem hangos az erdő?
Nem tudok menni Vasárnap!
Miért????Eredeti szerző: Peugeotbiker
Megverjelek?![]()
A leselkedés sem rossz, de ha esetleg van valami mondanivalód, akkor ne tartsd magadban!Eredeti szerző: emil6
![]()
We don't block the traffic, we ARE the traffic!
Oké, én is nagyjából így gondoltam. Akkor most nekiesek a térképnek, aztán megpróbálok útvonalterveket csinálni.Eredeti szerző: kela14
Tegyetek így Ti is, testvéreim!![]()
Terv
Vonat
06:58 győrből
08:44-kor zircen
Zirc –kőrishegy mondjuk a kéken de szabadon választott lehet bármely úton fellehet menni.
Osztán legurulunk pl: porva-borzavár-porvacsesznek-vinye-szentlészló-románd
Romándon felmegyünk a Csanak hegyre és barátin lejövünk az tán ki-ki haza.
A táv úgy kb 70km de tetszés szerint változtatható
Jól beszél, öntsetek Neki!
Itt már csak az a kérdés, hogy ki hol lakik, azaz milyen messze Győrtől. Mert ugye a 7 órási vonatra oda is kell érni, meg aztán este még haza is kell jutni. Mindenesetre én a magam részéről teljes mértékben támogatom az ötletet, Kőris-hegy, meg Cuha-völgy rulez!![]()
Nekem is tetszik az ötlet de szerintem Pápán kezdjünk. 1-2 hete csináltam ezt a kört de nekem negyon bejött...
Pápa-Farkasgyepü?-szerpentines-Bakonybél-Kőris-hegy-Porva-Csesznek...
80 kmre jött ki...
Szal szerintetek?
Én mondjuk inkább a zirci kiindulópontot preferálnám, mert Pápa és Farkasgyepü között tulajdonképpen végig főúton kéne mennünk, ami elég uncsi...
De a túra nagy része végülis ugyanaz, tehát ha a többség erre szavaz, akkor én ebben is benne vagyok.
Ok nekem mind1....
SZavazzunk...
Ja többiek, kérem mindenki foglaljon állást!!!
Kérem mindenki fejtse ki véleményét!!!
A véleményem az, hogy az idei nyár mondjon le!Eredeti szerző: kela14
ada:
Ebben a szutyok időben én tutira nem megyek sehova.Majd ha kisüt a nap és lesz legalább 20 fok, akkor visszatérhetünk a témára...
Nos a nap kisütött, kellemes meleg is van, sőt jövő héten állítólag megérkezik végre az igazi nyár! :bananadanEredeti szerző: DarkMole
Szóval akkor vissza a tervekhez:
- Én inkább a zirci indulást preferálnám, de ha a többség Pápára szavaz, akkor abban is benne vagyok.
- Időpont szempontjából nekem akár a mostani hétvége is jó, jövő héten aztán nem érek rá, utána meg még nem tudom...
Csak bekukkantanék egy válaszra várva a szomszéd megyéből.
Győrben tényleg vannak kerékpáros futárok?
U.I. : Sok szeretettel várok mindenkit a Komárom Esztergom megye bringásai ide név alatt futó topikba!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elő veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! "
Én mintha láttam volna de nembiztos....Eredeti szerző: schnellthomas
Elvileg vannak: http://valtotars.fw.hu/Eredeti szerző: schnellthomas
De modjuk én még nem igen láttam egyet sem...
tehát nem nagyon mehet nekik a dolog?Bár ha belegondolsz hogy ez az 1 cég van akkor nemsok emberrel számolhatunk.
Köszi azértaz infót!
Mielött elfelejteném.Jelenleg a topikom tagjaival a Budai hegyeket szoktuk megmászni,de akárt a másik irányba haladó vonatra is felszállhatunk és én személy szuerint bennevagyok közös montizásokban vagy országutizásokban!
Legutóbb schnellthomas módosította; 2006-06-10 - 10:29.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elő veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! "
Rendben ha lesz valami konkrétum összehozzuk...![]()
Vannak Győrben futárok többször láttam már őket.