Ez a fórumazért alakult, hogy a " a helyi erők " könnyebben találkozhassanak ill. közösen szervezhessenek túrákat.
Ez a fórumazért alakult, hogy a " a helyi erők " könnyebben találkozhassanak ill. közösen szervezhessenek túrákat.
Remélem minél előbb megindul a fórum és egy jó kis topicot hozunk össze.
Ha bármilyen hozzászolásotok, kérdésetek van írjátok ide és remélem, hogy tudunk egymásnak segíteni.
Más megyében lakom, de közel Győrhöz. Írjál magadról, milyen túrák állnak közel hozzád, merre nyomod. Milyen terveid vannak?
"Az úton elindulni nehéz és nem végig menni."
1-éve cangázom komolyabban, műfajilaginkább cc, verseny? talánpannon maraton.Eredeti szerző: huligan67
Te?
Én már sok-sok éve koptatom a láncokat. Órszágúti "félversennyel" kezdtem, majd montival folytattam. Mostanában gyakran tekerek, túrázok trekinggel. Persze már több bicót használok és szinte alig autót.
Minden típusnak megvan a varázsa. Jó suhanni szingóval, csodálatos volt végigtekerni az első maratonokat (Duna, Bükk, Szilvásvárad,Mátra), De még kalandosabbak voltak a teljesítmény túrák(pl. Gázló,Kiscell, K200,Nagyszoplák,Wietnám,Kozma). Az igazi kalandot mégis a hosszabb csomagos túrák jelentik.(Szlovákia, Erdély, Horvátország- Montenegró).
Jó tekerést és sok szép kilómétert. Ne feledd: "A szembeszél a legjobb edzőtárs."
üdv: Laci
Jó lenne ha te is megpróbálnál 1-2 embert beszerveznia topikba.
Előre is kössz!!!
Régen rossz, ha beszervezni kell az embereket. A beszervezett emberek soha nem szívből. Rá kell találni az emberre ,aki szívből teker.
Na akkor én rátok találtam Győri vagyok és tekerek.
Helo milyen cangával nyomulsz?Eredeti szerző: 987
Trek 4500 Mtb.
Jelenleg szétszakadva.
Mer mi történt?Eredeti szerző: 987
Amúgy melyik boltba jársz?
Szétszakad a felnim. Meg nagy generálon van mert egy év alatt szétment szinte minden .
Kibaszot drága hobbi ez a biciklizés.
Hát legszívesebben az ebike-be . 20-30 % olcsóbb mint a boltok.
Pannon maratonra mész???Eredeti szerző: 987
Nem tartom valószínűnek, inkább csavargó biciklis vagyok mint versenyzős.
győri boltot keresek, ahol akad használt cucc is. priv. plz ha valaki tud segíteni.
A szúnyog szűrűség túlvan a kritikus ponton.
Egyszerűen nincs megállás, mert ellepnek. Tova tűnek a leülök, azt merengek a vízparton pillanatok.
közben sikerült a csere soproban. giant tavalyi modell.
de hogy szebb legyen a dolog keresek single-speed gépet. Holnap megyek győrbe.
Huh. hirtelen nem találom a telefonszámokat.
Hallomásból tudom ,hogy májos huszadikán indul egy túra Mosonmagyaróvár-Pozsony -Nickeldorf-Lipót útvonalon. Talán Barátság túra a neve. Valaki tud bővebb infót v. linket?
Előre is köszi!