Megkaptam!Írtam vissza!Holnaptól itthon leszek,netet is figyelem,de itt van a számom is,ha gondolod,egyeztethetünk telefonon is:06204818129
Megkaptam!Írtam vissza!Holnaptól itthon leszek,netet is figyelem,de itt van a számom is,ha gondolod,egyeztethetünk telefonon is:06204818129
Magellan-os
Vat iz dö "kédergumi"?Sikaflex-et láttam már szélvédőragasztó anyag kiszerelésben.Az jó anyag,rohadt sok mindent lehet vele ragasztani,ha vmi műanyag tört,vagy csak rögzíteni kell vmit:-) Tiszta felület kell hozzá(zsírtalanitva,pl.féktisztító spray-vel),meg 1 nap száradás...
Magellan-os
kéder gumi = az a gumikeret ami fogja az ablakokat a helyére, vagy ami az ajtónyílásban van, és tömít![]()
ajtónyílásostömítős
közben megnéztem weben a sikaflexet, cizellált a dolog, van specifikus ragasztójuk bebebee
megmondtam vagy megmondtam?![]()
Louis: anno trans hungáriával kapcsolatosan írtad, vagy mondtad, hogy saját gyártású izótóniással tankoltál. ennek a receptje érdekelne, ha csak nem jogvédett vagy titkos.![]()
többiek nem jöttök hétfőn?
hétfő??? az dolog idő
tudom, de gondolotam szólok, hátha vki még éppen szabin van, ráér, ilyesmi.
Úgy néz ki,hétvégén is mehet a rájd,mert oldalbordám lebetegedett.
Piszta!Azt a házi izotóniás lötty keveréket egy újságban olvastam,1 dietetikus hölgy írta le:ha 1 litert keversz,akkor abba kb.1 kávéskanál sót kell tenni.Ásványvizet és vmi normálisabb gyümölcslevet keversz össze(szerintem vízből többet,gyümölcsléből kevesebbet érdemes összekeverni,h'ne legyen túl sűrű).Trans-on az ivószatyorban ez volt,de kulascba a frissítőkön töltöttem,amit adtak.Nem volt túl sok frissítő,ezért bebiztosítottam magam 1 kulaccsal is.
Ma elmentem vízért Síkfőkútra,de Attila-kútnál alig folyt a víz,gondoltam 1et és elindultam föl zöld négyzeten Várkútra.Egész jól ment fölfelé,22-24-et is használtam,de amikor meredekebb lett,nagy lett a slip,már a gumi is +kapart.Tolás!Lefelé ugyanitt jöttem le,meredekebb részen csak gyalogosan,mert a fék is hitványul fog(v-fék,azzal nincs is baj,de a 3 komponensű fékpofa,az 1 rakás sz.r)Attila-kút és onnan lefelé,míg el nem értem az aszfaltot,full jég volt,1 darabig 1ensúlyoztam,de a végső 100 m-t gyalog tettem +,mikor már az első kerék is kicsúszott oldalra,slick,enyhe mintával:-)Izgalmas volt...
Magellan-os
megmondtad ;-)
ha a "3komponensű" a BBB pofát takarja, az elég lófaszka, télleg.
Nekem sajna bukó a 7vége /is/, szombaton agromash expo, vasnap kiccsallád.
ha minden jól megy, kap új hajtást munkásbicó, tolhatunk esti aszfalt/murva rájdot!
energiaital:
1: fröccs
2:tömény
3: Maté tea /most fedeztem fel kúl/
Nem BBB,hanem tán Acor gyártmányú.Héten vettem ollllyan piros kopófelülettel rendelkező fékpofát,régebben Bike+ gyártmányban vettem olyat,na az betyárul fogott,még vizesen is...4 ujjas volt a fék,ezzzel e,3 komponenesű trágy?!Hagyjuk má!!4 ujjas!
Maté(először Máténak néztem,pedig nem is piáltam:-)) teát hol vetted Savanya?Esti tekerésben benne vagyok,tök mind1,h'később érek haza,ha + nem 1edül tekerek sötétben,talán kis drágám is nyugodtabb talán...
Magellan-os
Szombaton dobtunk 1 hójárózást Sly-jal.Mellér völgy,sárga,piros +,tanösvény a sziklaforrástól,Völgyfő-ház,Ódor-vár,vissza Oldal-völgy piros+-en.Én nagyon csúszkáltam a ritka,de nagy bütykös guminkkal.Hóban,havas úton jó volt,de ahol kissé jeges volt,ott zabszempróba volt.Tárkánytól én már csak aszfalton mentem,de így is elég volt.Hazafelé szembeszél és a fáradtság is bejátszott.Cseboxból rövidíteni akartam kék+-en Egedi dűlők felé,de saras volt,így visszamentem a városba és aszfalton tovább.Jó kis nap volt,csak kicsit hideg.Most játszik 1 kis zselékór,jaj.De a bringázás akkor is jól esett.Slynak is lett km a nap végére,mire még fölért Bélapátra...
Magellan-os
hát hallod gyakorlatilag besztm mire hazaértemOKT-n szinte semmi keréknyom, törtem a fagyos havat. forró hagymaleves meg egy jó pacal és minden rendbejött
másnap már csak gyalogtúra volt, a bringa most pihen hóolvadásig
![]()
egyébként vasárnap kiderült, hogy nagyon jó döntés volt, hogy nem a katonasírok felé indultam szombaton. kb másfél órát késtem volna, akkora hó volt a Kálmánhegyi úton, és ott sem járt még senki, bringával járhatatlan.
Hello mindenki!Cudar időnk van már 1 ideje!Sly-jal való múltkori tekerésünk óta nem voltam még melóban sem bringával.Marad a gyalogtúra némi kikapcsolódás gyanánt!
A fully-t szétszedtem az után a tekerés után,cserélem az összes csapágyat.Így tiszta lappal indul a gép és vagy 2 évig nem kell hozzányúlni megint.
Savanya!Csak nem disszidálni akarsz munkaügyileg?!Rudi említette...Remélem azért egészségileg jól van kiccalád és te is?!Az biztos,h'nem túl élhető ez az ország!Most sem jobb mint előző ciklusban!2/3-os többség,ne!Csak nehogy 1pártrendszer,v.diktatúra legyen itt!:-)
Sly!Mekkora hó van Szegeden?Hőmérséklet?
Jó lenne kicsit bájkolni már!Remélem kitombolja magát a tél februárban,nézek is 1 időjárás előjelzést,hátha ad némi reményt...
Magellan-os
40cm hó, reggel mínusz húsz körül volt. futni kijárok esténknt a mínusz 16-ban, nem túl kellemes, ráfagy az izzadság a szempilláimra. remélem lassan melegszik majd az idő, de szerintem márciusig esélytelen a Bükkben a bringa. pedig elkészültek az új kerekek az Anthemre, már nagyon jó lenne kipróbálni. egyelőre a garázsban nézegetem őket, csodaszépek![]()
jah, gondolkodom vmi alternatívában, melóügyileg. Szeretek itt élni, de két béka vernyog a szobában, s ez elég durva költségvetést eredményez már most...
Frusztrál, hogy melózok, mint ló, aztán, ha nem hullámoztatja a szél a fost, akkor talán kapok levegőt. :-D
új hajtás van a városin, rendes SS lett novatech aggyal, már csak egy "rendes" láncfeszítőt kell bajlágolnom. Sztem jövő 7en kész lesz.
külfőd az én fejemben is megfordult többször, de amíg nem muszály nem nagyon hagynám itthon a családot. Sz@r lenne távol a kölköktől. Nem egyszerű ez. Én vállalkozásban tolom most az ipart, ez az év a megemelt járulékok miatt a túlélésről szól :S Perpill azt sikerül megkeresnem ami kell viktoréknak.![]()