Ahoy
Teljesen nyilvánvaló, hogy nekünk is kell egy topic.
Jómagam CC-zek és országútizok imádott környékünkön.
Ha tekerni akartok egyet, akár a mostani szigorú időben, itt egymásra találhatunk
Bye
Ahoy
Teljesen nyilvánvaló, hogy nekünk is kell egy topic.
Jómagam CC-zek és országútizok imádott környékünkön.
Ha tekerni akartok egyet, akár a mostani szigorú időben, itt egymásra találhatunk
Bye
Az éltes mester
jah. Bicó nyista-egerben- de gyalogosfelmászósforraltborozósVÁrkutasvisszaEgedk ilátósletekintősökörnyálbasztatósban benne vagyok. +egy asszonyállat
szerintem.
Sziasztok!
Nem akarok új topicot nyitni, mert a Bükk szekció éledni látszik!
Miskolcon tanulok, de a Bükk úgy tűnik elérhető számomra! Hétvégén mikor és merre szoktatok járni? Vasutas úttörés Miskolc felé megoldható nektek? Vagy vonatozzak én? Mi legyen?
Örülök, hogy vannak a környékemen is elszántak!
Üdv...Sianis
"Új hibákat csak azután követhetsz el, ha már beismerted a régieket..."
én megyek mostanság, farkasnyak, bánkut, szilvás, dédesvár, szal, északi rész inkább.
Holnaptól szabin vagyok hétfőig. 7vége oks.
![]()
Azért nekem nem ilyen gyors a dolog sjanosZH időszak van!
![]()
Mondjuk vasárnap esetleg! Mikor és merre felé mész pontosan?
mivel mutter putnokon tengeti élményekkel teli életét, ált. onna szoktam indulni, s mályinkánál fel a Bükkbe. Ott aztán kedv-idő-erő-idő/járás/ függő, meddig, mikor s hová.
Most szo.-n gyalogtúra volt, noszvaj-várkút- várhegy-eged-eger trükkel.
Jövő szo.-n meg tortúra, természetesen.![]()
Eredeti szerző: lcs
Én tekernék, úgyis ki kell próbálni a Moirámat. Most éppen vizsgaidőszak van, de amint lezajlott ez a jég a fejem felől elkéne kezdeni komolyabban edzeni, mert felszadtam pár kilót...és szegény bringám is könyörög már hogy döngessem meg mint régen, és bevallom nekem is nagyon hiányzik már a tekerés....szóval egy felkészítő trénert is partnernek tudhatok személyedben?
Hi
Én a Bükk másik felén lakom de szerintem ez a legszebb hegység kis hazánkban.
Nézzetek ki mostanság Mária-forrásra ha felmegy a hőmérő 10°C-ra és akkor megtudhatjátok milyen ha "belvizes" a hegyoldal!!!
LE A TÉLLEL!!! :rocketman
Ma Egerből felmentünk a Völgyfőházhoz, ez volt az idei egyik bemeegítő "túra". Nem sok, 27 km. az egész oda-vissza. Felsőtárkányig nagyon jó volt az út, amikor letértünk róla, kisvártatva hóban kellett mennünk. A cimborák jól bírták, én teljesen lelassultam, lefelé egyszer hirtelenjében még hasra is feküdtem.
Úgy érzem, korai volt odamenni.
Más.
Voltatok már külföldön szervezett kerékpártúrán? Az idén szeretnénk kimenni valahová, kb. egy hétre. Ausztria és Erdély is esélyes lehet, nem tudjuk, melyik lenne a jobb. Autóval mennénk, bringa a tetőn. Tudtok olyanról, hogy valahol ilyen jellegű turizmusra szakosodnak, vagy legalább felkészültek rá? Olyasmire gondolok, hogy felkészültek arra, hogy az adott helyre bringások mennek, van túra ajánlás stb.
nem tudjátok hogy áll az imo/vörös-kő forrás? Csak, mert túra-gyalog-lesz 15-én, s ha müxik, akkor megnézném... tavaly nem sikerült, sajna...
Mi is szeretnénk megnézni j.héten.
Illene münködnie ilyen nagy olvadásnál.
Ha arra mész egy pár sorban írj kérlek mi a helyzet.
úgy néz ki, nem arra lesz a túra... csak bánkút-bálvány. Néztem a bánkut.hu-n elég izmos hó van még, szerintem nem működik a vöröskői felső... :-U
De valahol olvastam, hogy van egy topic,/talán index?/ amiben megszállottak nézegetik/jelentik hogy hol tart... utánnajárok..
addig is..
http://rkeptar.fw.hu/vorosko.html
Azt hittem egy webkamerát linkelsz be.![]()
![]()
Bánkúton még vagy 5 napja is esett 8 cm hó. Állítólag.
Hol van ez a vöröskőforrás???
Már hallottam ezekről a "gejzírekről"de látni is szeretném és most biztos van anyyi hó hoyg műhodjön
szóval merre találom? csak vmi közelebbi helyet mondjatok ami alapján nem kell átkutatnom az egész térképetköszi
"Aki szereti a hegyeket, menjen a hegyekbe, különben elveszti az életkedvét." (Kurt Diemberger)
Egerből kimész Felsőtárkány felé. Ftárkányban az Egres-völgy felé veszed az irányt, vagyis a kisvasút mentén mész egy darabon, majd elhagyva Ftárkányt, jobbra kanyarodsz (keresztezed a kisvasutat) és Stimecz ház felé mész. Mikor elérted a házat (lent, bal oldalon), rövid meredek föld út visz le, amely elkanyarodik bal- majd később jobb felé, és ezen a földúton folytatod utad (a ház jobb kéznél kell hogy legyen). Ez a Vörös-kő forrás felé vezető út. Tkp ez a Vörös-kő völgy.
Remélem valamennyire érthető volt.
"A sport a test útján nyitja meg a lelket."
Köszi csita!
Én a Bükk túloldalán lakom de ígyis oda fogok találni
Csak vmi írány kellett hogy megtaláljam a térképen
Jövőhéten elnézek arra remélem addig kitart
danke schön!
"Aki szereti a hegyeket, menjen a hegyekbe, különben elveszti az életkedvét." (Kurt Diemberger)
Nemtudom hol érdemes az ilyen kérdést feltenni
Jövőhéten hétfőn vagy kedden mindenképen kinézek a Bükkbe és nem tart valaki velem?
Vörös-kői forrás az uticélomÉs kelertől indulok
(kazincbarcika)
De miskolciakkal is szívesen társulnék!!!
könnyed szezoneleji formánkívüli tekerést gondoltam![]()
Nemtom ,mikor indul be igazán, próbálok infot vasalni tárkányi "erdei emberektől " majdan...
Mi is most szervezzük a túrát Vöröskő-forrásra. Gyalog vasárnap Miskolcról. Busszal Répáshutára onnan gyalog. /jön az asszony is ezért nem a klasszikus Ómassa-Bánkút..../
Ha ilyen meleg van tuti olvad fent is. A Szinva /helyi patak/ is meg van duzzadva rendesen.
Hétfőn lesz info.