Oldal 3 / 558 elsőelső 123451353103 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 41-60 / 11151

Téma: Bakony-Balaton Bikers

fórumfüggő emptytrash avatarja
    Regisztrált
    2006-02-01
    Lakhely
    Balatonalmádi
    Üzenet
    1.771

Alapbeállítás

Sziasztok!
    Egy kérdésem lenne csak. Ez a Balatonkör nem az a teljesítménytúra ugye, ami kb május környékén szokott lenni?
    Ps.: Az Almádi-Siófok-Almádi dolog jól hangzik! De akkor pontosan mekkora is a kör?

törzsvendég g_prefect avatarja
    Regisztrált
    2005-08-24
    Lakhely
    Nyíregyháza
    Üzenet
    361

Alapbeállítás

Szerintem erre gondolsz: http://www.tourdepelso.hu/indexH.html

törzsvendég
    Regisztrált
    2005-01-22
    Lakhely
    Nyíregyháza
    Üzenet
    1.291

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: konásandrás
    el kell osztani a kívánt átlagsebességgel és már meg is kapod a választ!
    Látom te is zseni vagy Hát azé a reggeli +2°C télleg kegyetlen.
    A 20 az ok Öltözőt kell vinni a hátadon, ha mész...
    Nem csak a deszkásoké a világ !
    Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

törzsvendég voti avatarja
    Regisztrált
    2004-12-02
    Lakhely
    Balatonalmádi :) és Fót :(
    Üzenet
    1.179

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: emptytrash
    Sziasztok!
    Egy kérdésem lenne csak. Ez a Balatonkör nem az a teljesítménytúra ugye, ami kb május környékén szokott lenni?
    Ps.: Az Almádi-Siófok-Almádi dolog jól hangzik! De akkor pontosan mekkora is a kör?
    Balatonkerülés van több is, a pelso az verseny, ez a balatonkör ( www.balatonkor.hu ) egy kellemes tekerés EGYÜTT a balcsi körül, sok pihenővel. Almádi-Siófok 34km, kör 213km, Siófok-Almádi 34km = 281km hmm, azt hittem megvan a 300.
    Idézet Eredeti szerző: Coldrock--->NRS
    Öltözőt kell vinni a hátadon, ha mész...
    Tavaly egy kis csomagot elvittek autóval mindenkinek, és pihenőknél hozzá lehetett férni.

Regisztrált
    2006-02-01
    Lakhely
    Balatonalmádi
    Üzenet
    1.771

Alapbeállítás

Na igy már világos! Kösz!
    Ezt a kettõt mindig összekevertem. Jól hangzik a Balatonkörnel a sok pihenõ
    meg a kellemes tekerés, legalább nyugodtan körbe lehet nézni!
    Aztán meg majd ha fakirkodni támad kedvem, akkor meg majd mehet a Pelso!
    Üdv
    Ps: 300-ra meg simán lehet kerekíteni!
    Megoldható!

fórumfüggő Jankó avatarja
    Regisztrált
    2005-06-10
    Üzenet
    2.027

Alapbeállítás

Kezd a dolog felcsigázni. Kár, hogy az időpont egybeesik a Garda-Bikefesttel... Azon mindenképpen ott szeretnék lenni.

"pihenős" pier avatarja
    Regisztrált
    2002-11-17
    Lakhely
    Győr-Bakony
    Üzenet
    305

Alapbeállítás

A köv túrára gondoltam:
    Bfüred-Tihany(komp)-Szántód-Siófok-Bvilágos-Bkenese-Balmádi-Bfüred.
    Mennyire van kerékpárúttal ellátva ez a Balaton Kis Kör, mondjuk Siófoktól Almádiig???

törzsvendég voti avatarja
    Regisztrált
    2004-12-02
    Lakhely
    Balatonalmádi :) és Fót :(
    Üzenet
    1.179

Alapbeállítás

Siófok után van egy út lent a parton amit csak egy sor üdülő választ el a víztől ez a "kerékpárút" is egyben ott jól lehet haladni. Később a tábla szerint jobbra meredeken felfelé kell haladni, mert ha egyenesen mész az zsákutca. No én itt hittem a táblának és felfelé mentem, pedig a Balatonkörön a lenti úton mentünk. Itt fent aztán rendesen el lehet tévedni, hiányosak a táblák és nincs egyértelmű útvonal. Innen aztán a lenti útra is csak Kenesénél találsz vissza, és addig többször át kell kelni a főúton, aluljáró, lépcsö, stb.

Azt a lenti utat kellene meglelni, de ott volt valami kapu meg sorompó amin átmentünk és nem tudom, hogy a Balatonkör szervezői kértek engedélyt rá vagy bárki átmehet. Szerintem keresd meg Potty fórumtársunkat, Ő is benne van a szervezésben.

Kenese után viszonylag egyszerűbb tájékozódni, de rossz az út minősége, ráadásul még valaki írta is, hogy az északi parton a fahidak tönkre mentek a télen. Ha jól emlékszem Csopakon rejtették még el alaposan a kerékpárutat.

Regisztrált
    2006-02-01
    Lakhely
    Balatonalmádi
    Üzenet
    1.771

Alapbeállítás

Na igen!
    A kerékpárút minösége Füzötöl Almádiig rettenetes!!
    Utána Almádi és Alsóörs között viszonylag jó, bár Alsóörsnél átvágdosták valami vezeték miatt!
    Csopak határától azért rossz mert leviszik a Balaton felé.
    " Sok " idö elmegy mire kiérsz Csopakról, ez mondjuk a legkevesebb, viszont az út minösége itt sem valami jó!

törzsvendég Kann Matti avatarja
    Regisztrált
    2006-03-18
    Lakhely
    Veszprém
    Üzenet
    1.458

Alapbeállítás kannmatti@hotmail.com

Sziasztok!
    Veszprémi bringás vagyok és én is szeretnék csatlakozni ehheza kisbringázást kedvelő társasághoz.
    Szóljatok, ha túrát terveztek szívesen résztvennék rajta (erdei terep előnyt jelent.)

Köszi.

Regisztrált
    2005-06-10
    Üzenet
    2.027

Alapbeállítás

Üdv a klubban...

Sajnos ez a topik egyike a legleülősebbeknek, pedig anno nagy reményeket fűztem hozzá. Azt hittem, kissé össze lehet kovácsolni helyi bringáséletet. De nem úgy tűnik... Azonban ha Kelly's bicóval nyomod, nyert ügyed van. A Kelly's klub ugyanis a fórum egyik legpörgősebb topikja. Néha nem győzöm visszaolvasni... És akkor is szívesen látnak/látunk, ha más márka híve vagy.

"pihenős" pier avatarja
    Regisztrált
    2002-11-17
    Lakhely
    Győr-Bakony
    Üzenet
    305

Alapbeállítás

Össze fogunk rázódni , csak nem feladni

Májusban lesz a Bakony-200 TT, remek alkalom a közös tekerésre.

Regisztrált
    2006-03-18
    Lakhely
    Veszprém
    Üzenet
    1.458

Lightbulb

Üdv.

Hááát Meridám van, de nem szokott érdekelni, hogy ki milyen márkával nyomul egy a lényeg legyen mivel tekerni , én meg olyan vagyok aki szeret tekerni
    Azért sajnálom, hogy nem érdekli az embereket az ilyesfajta összerázodást elősegítő kezdeményezések, na mindegy hát ez Vp., de én mindenben részt vennék, persze ha engedi az asszony ill. az elfoglaltságom.

mod andris avatarja
    Regisztrált
    2005-06-29
    Lakhely
    Veszprém
    Üzenet
    10.500

Alapbeállítás

csáó,
    veszprémben és pápán az országítisok vannak többen nem? ahogy figyelgettem nekem ez jött le.

pier:a bakony 200 az nem MTB-s túra lesz! de attól függetlenül szerintem megyek/megyünk páran. edzésnek jó lesz.

Regisztrált
    2006-03-18
    Lakhely
    Veszprém
    Üzenet
    1.458

Alapbeállítás

Szeva.
    AZ AZ IGAZSÁG, HOGY ÁLLÍTÓLAG NEM TUDOM, kevés orsz. ismerőssel rendelkezem. Pápán meg csak dolgozni szoktam ott végképp nem tudom , hogy melyik szakág a húzó.

Regisztrált
    2006-03-18
    Lakhely
    Veszprém
    Üzenet
    1.458

Alapbeállítás

Ja még annyit, hogy szerintem a montisok nem annyira publikusok, mint az orsz.-ok, ezt jó értelemben mondom szerintem ők mennek a saját kis erdei utjaikon.

Regisztrált
    2005-06-10
    Üzenet
    2.027

Alapbeállítás

Ma kerengtem egyet a Gulyadombon. A Betekints és a Laczkó forrás között IGGGEN nagy a mocsár, helyenként hó is van még. Azt a szakaszt talán érdemesebb lett volna a Veszprémvölgyi úton megtenni. Fent már csak 30 cm mély dagonyákkal kellett megküzdeni.
    Amúgy jó volt, a nap sütött hétágra. Már nagyon hiányzott.

Regisztrált
    2006-03-18
    Lakhely
    Veszprém
    Üzenet
    1.458

Alapbeállítás

De jó nektek, most rakom össze a bringám, épp a monoblokk szivat,de megoldom.Hétvégén már én is nyomhatom, de egyenlőre csak prb. út B.almádiig meg vissza.Áprilisra tervezünk egy Pápa Veszprém közötti tereptúrát.

Regisztrált
    2005-06-10
    Üzenet
    2.027

Alapbeállítás

Szerdán dél körül sztem megejtek egy ötvenest terepen, Bakonybélből indulva. Múlt héten is voltam, NAGYON sáros, helyenként havas is:
    http://pix.bikemag.hu/showphoto.php?...88236&cat=2226
    Ha valakit érdekel, szóljon és egyeztetünk!

visualin avatarja
    Regisztrált
    2005-09-11
    Üzenet
    7

Alapbeállítás

Sziasztok! emptytrash hozzászólásához,csak annyit,hogy télleg igaza van,bár én csak nyáron gurultam arra!Kár,hogy a nyári forgatagban nem lehet rendesen átsurranni Csopakon,B.füreden ! Csopakon én nem is szoktam lemenni a parthoz,hanem vállalva az emelkedőt "csendesebb" kertek alatti utat választom! B.füreden,a hajógyárnál,meg már félek! Nem jó autóablaktörlőnek lenni,mert itt semminek veszik az embert ,ha nyeregben ül és két kereke van.

Oldal 3 / 558 elsőelső 123451353103 ... UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •