Ha jól értesültem a cég befejezte a kerékpárok gyártását! Azért akcióznak mindent mert már úgy sem lesz utánpótlás . Sajnálom .
Ha jól értesültem a cég befejezte a kerékpárok gyártását! Azért akcióznak mindent mert már úgy sem lesz utánpótlás . Sajnálom .
Üdv itt emberek.
Na engem meglepetés ként ért amit itt olvastam hogy nem gyártják már a Wenson-okat?!
Sajnálom hogy egy ilyen jó márka eltűnik.Nekem a megint Wenson vázam van,tavaly volt a 4.0-ás most pedig haver nagylelkűen nekem adta a 5.5-ös vázát.
Nagyon tetszik ez a váz,a színe a kialakítása.Ránéz az ember és látja hogy kemény igénybevételre van kitalálva.Minden esetre most sokkal jobban megbecsülöm,tudván hogy nem készül több,na meg a városban csak nekem van ilyen ^^
strapabíró vázaik vannak, az tuti!
használd egészséggel sokáig!![]()
Az biztos,főleg az enyém ^^
Hát fogom is egy darabig...amíg egyszer össze nem jön a zseton egy álom bringára,ami egy össztelós Downhill/freeride bringa lenne.
Get out,and Freeride!
Sziasztok!Szerintetek egy wenson-ból elég lehet a 19-es vázméret egy 190-es embernek,mert ahogy nézem nem az a tipikusan kis váz és enyhe cc-xc felhasználásra gondolom nem is kéne kihasználnom a teljes alámférőt?A segítséget előre is köszönöm!
Hali . Nem tudom hogy ez segít-e de nekem 17-es vázam van a 180 cm-hez . Ez nekem pont jó .![]()
amúgy ez egy több mint fél éves post egy olyan tagtól aki júniusban járt itt utoljára.