Nagyon jó kis bicajok ezek a trogerek
És tényleg nagyon könnyűek ezek a Tange vázak. Én csak azt sajnálom, hogy nem lehet teleszkóposítani az enyémet, pedig akkor egy jó kis masszív maratonos gép lett volna belőle, így marad városi mindenesnek.
Nagyon jó kis bicajok ezek a trogerek
És tényleg nagyon könnyűek ezek a Tange vázak. Én csak azt sajnálom, hogy nem lehet teleszkóposítani az enyémet, pedig akkor egy jó kis masszív maratonos gép lett volna belőle, így marad városi mindenesnek.
Még be akartam szúrni a képet. Így néz ki a kis aranyos.
képeim nekem is vannak a crazee edelweissról!) de hogyan lehet ide feltölteni?? vagy megvakultam a kolléganőktől megint?Ö
üdv.
.A vándor lelke maga az út.
Ide nem tudod feltölteni, hanem feltöltöd valahova máshova és ide csak a linket szúrod be.
Visszatérve a Trogerre... képet még nem csináltam (szét van szedve az egész-majd ha kész lesz), de köszi a tippet)
Jól elmennek a téli esték a szervízeléssel, de a monoblokkal csak nem bírok:
vettem újat, a régit kihajtani meg lehetetlenség//, meg se rezzen, hiába csl, várás vagy bármi...( a hajtókar oldali résznél volt a blokk műanyagos része és a szerszámmal addig feszítettem, hogy a fele le is törött--most már csak a bal oldali részt tudnám kihajtani, de az meg ugye tiszta fém és sztem már beleette magát a vázba...persze már abban is bizonytalan vagyok hogy milyen menetes...??
96os tange mtb váz, taiwan, de osztrák...stx monoblokk ha minden igaz...akkor a hajtás oldali fordított menetes??? vagy sima jobbos?? a másik szimpla oldal a balmenetes???? tényleg teljesen elvéreztem ezen a ponton és erre aztán semmilyen adat nincsen a neten...vazzz. Itt tartok most, különben kevesen ismerik, aki meg vágja ezt a márkát annak gúnyos mosoly ül ki a szájja) szélire, vagy egyből megjegyzi, hogy a neve elég gggáz...na bumm.
Igényes válaszok jeligére: minden megoldás érdekelÖÖÖ
sziasztok BÚÉK all, wishes the best
.A vándor lelke maga az út.
Valamikor majd én is ki akarom szedni a monoblokkot (csak kíváncsiságból, vagy ha véletlenül a nyeregcső felől befolyt valami akkor azt kiszedem), a shimano szerszámot már megvettem. Az eladó/szerelő csak annyit mondott, hogy arra figyeljek, hogy tövig nyomjam be a szerszámot, mert nem megy be olyan könnyen a helyére és az problémás lehet.
Sajnos menetirányról nekem sincs infóm, de ahogy elnéztem a shimano oldalán lévő manuálokat a monoblokkok szabvány nem sokat változott.
Lehet, hogy buta kérdés, de érdekel a téma, hogy ezekbe a régi merev villás MTB-kbe, lehet tenni újfajta teleszkópos villákat?
nekem is van egy:
de már csak egy pár napig fog így kinézni, most kap új festést, új fékeket, meg egy Schwalbe Silento II külsőt![]()
Egy barátom, most tett a tőlem kapott troger cristallo-jába egy 1995-ös sárga judy sl telót. Elmondása szerint a geometriáját nem változtatta meg, mármint nem emelte meg jelentősen a felsőcsövét. Őt az zavarja, hogy a villa kicsit furcsán áll benne, a homlokcső szöge miatt. Ez sajnos nem változtatható, mert merev villához lett a váz tervezve.
Mondjuk ha nagyobb rugóutas, nem retro teleszkopot raksz bele ami 6 centinél többet mozog az biztos jóval megemeli az orrát.
Az én 91-es tech wildting bicatomba 94-es mag 21-es telót tettem, s teljesen meg vagyok vele elégedve, a szög is jó, s a geo sem változott. Mondjuk az csak 4,5 centit mozog.
Egy biztos én csak régi telót tennék bele rock shox mag 21 -et vagy marzocchi-kból az olaj levegős xc 5-6-700-ast.
Hali.
Ja és Veszt a tied egy ostler :-)
Merida a nyugat dácsiája, de jó a garis ügyintézése
Akkor marad a merev villa, bár nem bánom
bwana gyönyörű a bringád. Matricázva lesz festés után?
Én is szeretném szintereztetni az enyémet, de még nem tudom hogyan, mert nincs szerszámom teljesen szétszedni és nem tudom, hogy kerékpárszervízben lehetne-e tárolni az alkatrészeket, míg lefestik... Meg egyáltalán vállalnak-e valahol szinterezést Szeged környékén.
Sziasztok!
Egy szép állapotú kék crazee edelweiss érdekelne. Szerintetek van esélyem? Merre keressem? Ha esetleg valakinek van ötlete...
Szia Don Matteo!
Ez a piac merre található és mikor van nyitva? (Bp.-i vagyok)