Sziasztok. Kinek, milyen tapasztalatai vannak ezzel a cseh márkával?
Sziasztok. Kinek, milyen tapasztalatai vannak ezzel a cseh márkával?
Idén is lesz forgalmazója. Bővebb infó a SUPERIORBIKES.HU oldalon.
hello navigátor, csak komplett bicaj lesz elérhető, vagy esetleg külön vázat is lehet majd venni?
jo szakmai ajanlasok
A Superior 2011-es legfontosabb és legérdekesebb fejlesztései
SUPERIOR CROSS RX650 2011 az áprilisi CKM TOP 10 kerékpár ajánlójában
2011-es SUPERIOR MACH CARBON DRIVE a PLAYBOY augusztusi számában
Beszámoló a 2011-es Superior bemutatóról a deviantmtb.hu oldalon
2011-es SUPERIOR és STR bringák bemutatója az XFactornál július 10-11.-én
A PLAYBOY is a SUPERIORT ajánlja
Egy Superior Team 29 nyergében Braun Sándor részt vett az idei Nissan Titan Desert sivatagi versenyen Marokkóban
Kisorsoltuk a Bringaexpón regisztráltak között a nyeremény kerékpárt
Sziasztok,
vázat is lehet venni. Érdeklődni az info@superiorbikes.hu címen lehet.
Sziasztok,
érkezett minden fajta Superior vázhoz váltópapucs.
Az info@superiorbikes.hu címen lehet érdeklődni.
Szia,
igen lesz.
egy team 29er vaz mennyi penz? 185cmhez melyiket ajanljatok? a hossz alapjan a 19es szimpi (hasonlo meretezesu a speci is, csak ott nem mes, hanem les).
Akinek szakmai kell, annak ott vannak a tesztek. Az emberek többsége szerintem még mindig külcsín és ár alapján választ. Illetve fordítva. :-)
Szerintem pont jó lesz neked a 19-es. Nekem egy csöppet pici volt (csak verseny közben éreztem), de én 187 vagyok, és szeretek jobban ráfeküdni a gépre.
Egy eladó használt 19-es itt is van: Eladó Superior Team 29er M-es 19" fehér váz | deviantmtb - egyszeregy
Sziasztok!
Engem egy 2010-es xp920-as vagy 925-ös váznak az ára érdekelne. Esetleg a BB30-as középrésszel és az fsa hajtőmüvel együtt.
Szia,
A 2010-es XP 920 váz hajtóművel és középcsapággyal 65000 Ft.
Szia!
A 29-er váz mennyibe kerül?
Köszi.
Szia,
sajnos ebben a pillanatban 29-es vázat nem tudunk adni.
A 2011-es komplett 29-esek április végén érkeznek. Próbálunk vázat is beszerezni.
Köszönöm a válaszodat. Van a szintén 2010-es XP 925-ösből is ( fehér, kék felirattal ) külön vázatok eladó?
Hallottam, hogy ezek a vázak kicsit nagyobbak ugyanazon méreten belül mint a kona-k, szerinted az én 190cm magasságomhoz elég lenne a 19"-os méret?
köszi
Még egy kérdés, hogy a 2010-es Xp925-ös és a 2011-es Xp 900-as váz között mi a különbség, a kép alapján mindkettő fehér, kék felirattal?
Szia,
a vázméretet legjobb személyesen próbálni és kiválasztani, így látatlanban nehéz választ adni.
A két váz festése mondhatni ugyanaz, a fejcső méretében van eltérés, ami a geometriát illeti. Mindkettő U6 SuperLite csőszettből készül, a spec-ek eltérőek. De mindezt aprólékosan átnézheted a gyártó honlapján: www.superior.cz (Archív menüpont alatt a tavalyi kollekció)
Szia!
Szuper lett az xp925-ös váz. Pont jó a méret is. Nagyon eltalált geometria.
Még egyszer köszi mindent.