Oldal 310 / 321 elsőelső ... 210260300308309310311312320 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 6.181-6.200 / 6403

Téma: Specialized

törzsvendég Itózs avatarja
    Regisztrált
    2008-04-10
    Lakhely
    Debrecen
    Üzenet
    976

Alapbeállítás

De ha az a villa egy Talas, akkor nincs nagy baj. Én 140-en mentem lefelé, 120-on másztam és gurigáztam. Bámulatos, hol tart ma már a tudomány:-)
    Természetesen a Rebával remek lesz, de ha elöl kicsit több útra vágysz, akkor egy Talas jó fejlesztés lesz.

arn
    arn offline
    fórumfüggő arn avatarja
    Regisztrált
    2006-12-04
    Lakhely
    Győr
    Üzenet
    3.870

Alapbeállítás

szerintem is 120as max - ez a legarányosabb sjfsr vaz szvsz.

fórumfüggő epyc avatarja
    Regisztrált
    2007-08-07
    Lakhely
    Debrecen
    Üzenet
    3.261

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: venember83 Üzenet megjelenítése
    Nicsak, mit hozott a megkésett Mikulás vagy Jézuska: Speci SJ FSR 2008, M. Így talán sikerül barátságot kötnöm a Specivel.
    Üdv a klubban ismét Más lesz, mint egy Epic. Ez jobban "hintaló", de persze nagyon kényelmes is egyben. Minden másra ott a ProPedal és a Lock Asszonykámnak pont ilyen váza van (színe, mérete, típusa, mindene ugyanilyen), ő nagyon imádja. Eddig a Triad visszaútja csattant el egyszer, de azt itthon megcsinálták okosan-gyorsan. Neki is 120-as vella van benne (F120 RL), azzal ideális a geometria, de ahogy Itózs is írta, egy 140-es Talassal is boldog lehetsz Ne költs villára, a Reba jó lesz bele (már amennyire egy Reba jó lehet, de ez más kérdés). Sok boldog balesetmentes kilómétert vele!
    "Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idő, mindig esik az eső!"

fórumfüggő Röfike avatarja
    Regisztrált
    2004-11-19
    Üzenet
    4.768

Alapbeállítás

Teljesen jók a Rebák, nem tudom miért szóljátok le.

Regisztrált
    2008-04-10
    Lakhely
    Debrecen
    Üzenet
    976

Alapbeállítás

Epyc-en kívül ki szólta még le?

maximus Bikertigger avatarja
    Regisztrált
    2004-04-11
    Lakhely
    Szentendre - Pilis
    Üzenet
    18.719

Alapbeállítás

2009-est már szerelték talas-sal de sztem felesleges.
    azért egy ob qr15-ös fox az igazi bele
    "Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
    Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

fórumfüggő epyc avatarja
    Regisztrált
    2007-08-07
    Lakhely
    Debrecen
    Üzenet
    3.261

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Röfike Üzenet megjelenítése
    Teljesen jók a Rebák, nem tudom miért szóljátok le.
    Nem fogom ebben a topikban kifejteni a véleményemet a RS villákról, mert az itt OFF, de szerintem te is pontosan tudod, hogy miről van szó.
    "Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idő, mindig esik az eső!"

törzsvendég
    Regisztrált
    2005-08-31
    Lakhely
    bp, hegyek
    Üzenet
    293

Alapbeállítás

Felhívtam a boltot, még a múlt héten, hogy kellene egy csapágyszett egy 2008-as epic-be amit náluk vettem. Azt mondták visszaszólnak mennyibe fog kerülni. Nos azóta is hívnak. Hihetetlen , hogy ma az országban itt tartunk, van forgalmazója , de ott meg semmi sincs. A bolt is olyan amilyen..... mondjuk erre már rég rájöttem a tag javításánál, ami már két hete kész volt, csak elfelejtettek felhívni történet volt. A lényeg csak annyi, hogy egy angol boltból rendeltem meg a szettet a vázhoz.

Ha valakit érdekel ( s ebben a cipőben jár) honnan, annak majd privátban elküldöm.

Mielőtt valaki azt fejtegetné, hogy a csapágyboltban meg tudom venni csak részben van igaza, mert az afr tag csapágyait ott bizony hiába keresed.

A következő bringám ezen dolgok miatt tuti nem speci lessz.

Mondjuk ez nem a márka hibája, hanem az országé.....

Sziasztok.
    Merida a nyugat dácsiája, de jó a garis ügyintézése

fórumfüggő Kisherceg avatarja
    Regisztrált
    2004-12-07
    Lakhely
    Naszály mellett
    Üzenet
    2.850

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: epyc Üzenet megjelenítése
    Nem fogom ebben a topikban kifejteni a véleményemet a RS villákról, mert az itt OFF, de szerintem te is pontosan tudod, hogy miről van szó.
    az rs topicban viszont kifejthetnéd, én kíváncsi lennék rá. ha úgy érzed, pm-ben is jöhet.
    "Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
    "Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

fórumfüggő Röfike avatarja
    Regisztrált
    2004-11-19
    Üzenet
    4.768

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: troger Üzenet megjelenítése
    Más bicajoknál is vannak "buktatók". Nekem már sok Specim volt, van és szerintem lesz is. Voltak gondok is, de szerintem más bicajokkal is kb. ennyi van. Csak valahogy egyik sem nyújtja AZT az érzést...

törzsvendég venember83 avatarja
    Regisztrált
    2008-10-03
    Lakhely
    Nagyvárad
    Üzenet
    960

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Kisherceg Üzenet megjelenítése
    az rs topicban viszont kifejthetnéd, én kíváncsi lennék rá. ha úgy érzed, pm-ben is jöhet.
    Ne privátban, engem is érdekelne.

@troger: Addig örülj, amíg csak csapágy kell.

maximus Bikertigger avatarja
    Regisztrált
    2004-04-11
    Lakhely
    Szentendre - Pilis
    Üzenet
    18.719

Alapbeállítás

most már kiváncsi leszek az én vázamban hány év után kell csapágyakat cserélni (ja nem speci )

2007-08-as stumpik (enyémben is recsegtek ropogtak nyüszögtek újonnan is) összeszerelés szempontból nagyon gatyák voltak, kb úgy kellett kezdeni mint a daciaknal anno hogy szétszed kipucol rendesen összerak.

meg az új rs-oknál is úgy kell, akkor kezdenek rendesen mocorogni. mongy dual air-eset én többet biztos nem veszek.
    "Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
    Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arn
    arn offline
    fórumfüggő arn avatarja
    Regisztrált
    2006-12-04
    Lakhely
    Győr
    Üzenet
    3.870

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: troger Üzenet megjelenítése
    Felhívtam a boltot, még a múlt héten, hogy kellene egy csapágyszett egy 2008-as epic-be amit náluk vettem. Azt mondták visszaszólnak mennyibe fog kerülni. Nos azóta is hívnak. Hihetetlen , hogy ma az országban itt tartunk, van forgalmazója , de ott meg semmi sincs. A bolt is olyan amilyen..... mondjuk erre már rég rájöttem a tag javításánál, ami már két hete kész volt, csak elfelejtettek felhívni történet volt. A lényeg csak annyi, hogy egy angol boltból rendeltem meg a szettet a vázhoz.

Ha valakit érdekel ( s ebben a cipőben jár) honnan, annak majd privátban elküldöm.

Mielőtt valaki azt fejtegetné, hogy a csapágyboltban meg tudom venni csak részben van igaza, mert az afr tag csapágyait ott bizony hiába keresed.

Mondjuk ez nem a márka hibája, hanem az országé.....

Sziasztok.
    en is hasonloan gondolkodom aktualis modellevu bringa vmelyik alkatreszre fel evig vartam, de valamit harom honap alatt meghoztak. pl a rugos tag rogzitese sem volt szabvanyos (nem volt a becsuszon szem), belegondolni sem merek, hogy par ev mulva mennyiert meg mennyi ido alatt cserelik, ha valami baja lesz. ezutan ha ossztelost veszek, abban szabvanyos (meretu) tag lesz. hanyagolhatnak az ennyire egyedi megoldasokat.

Regisztrált
    2008-04-10
    Lakhely
    Debrecen
    Üzenet
    976

Alapbeállítás

Én szerettem, hogy volt +2cm út a villában. Jó a gép geometriája, lehetett vele menni lefelé rendesen, volt értelme a plusz útnak. A Speci is felismerhette, hogy volt igény a hosszabb villára, azért adott ki egy olyan modellt amiben Talas volt. Majd a következő évben a Stumpy felment a 14-es kategóriába. Én látok összefüggést ebben a láncolatban.
    Ráadásul vénember83 olyan környéken kerekezik és olyan emberekkel teker ahol elférhet a 14cm elöl. Például itt is tekerhetne velük:-)
    GoPro HD: BBB Studios - Never that Easy - YouTube
    Az én Stumpy-m szerencsére jól volt összerakva, nem volt csapágy problémám.
    Az RS-nél a Dual air rendszerrel valóban szoktak gondok lenni, erre utalt Epic is. A villák szárazon jönnek ki már évek óta, használat előtt át kell kenni, de ez nem vészes. A DAir-nél van sokszor, hogy a két kamra átereszt. Ez is filléres javítás, de ez már elég bosszantó, és ráadásul jó néhány éve ismert probléma és az RS mégsem tesz ellene. Lehet, mert mindenki orvosolja helyben és a hír nem jut vissza a gyártóhoz:-)
    A mostani solo air Lyrikem is csinált olyat, hogy mindenki csak a fejét vakarta. Szóval nem szólnám le az RS-t, csak ismerni kell a bibiket és azokat orvosolva remek villákat kaphat az ember.

bentlakó TripleB avatarja
    Regisztrált
    2004-08-19
    Lakhely
    Varsány
    Üzenet
    9.065

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Bikertigger Üzenet megjelenítése
    most már kiváncsi leszek az én vázamban hány év után kell csapágyakat cserélni (ja nem speci )

2007-08-as stumpik (enyémben is recsegtek ropogtak nyüszögtek újonnan is) összeszerelés szempontból nagyon gatyák voltak, kb úgy kellett kezdeni mint a daciaknal anno hogy szétszed kipucol rendesen összerak.

meg az új rs-oknál is úgy kell, akkor kezdenek rendesen mocorogni. mongy dual air-eset én többet biztos nem veszek.
    Tőlem meg már csak darabokban fog elkerülni...
    -=B.B.B.=-
    "Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

törzsvendég venember83 avatarja
    Regisztrált
    2008-10-03
    Lakhely
    Nagyvárad
    Üzenet
    960

Alapbeállítás

A leírtak alapján akkor minden bizonnyal óriási szerencsém van, bár nem erről tanúskodik az áron alul kényszerből eladott SID, Epic, R7. Újonnan vettem a Rebát, azóta is gond nélkül működik. Sőt, többszörösen szerencsés, mivel a most vett Stumpjumper FSR csapágyai is jók, az anyák sértetlenek, ezek szerint szét se volt még szedve, de csodásan jár a hátsó rész, semmi lötyögés, kotyogás, mozgás közbeni akadozás. De azért egy zsírzás tuti nem fog megártani nekik.

vendég Psysoul avatarja
    Regisztrált
    2011-07-05
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    33

Alapbeállítás

Sziasztok!

Specialized Stumpjumper Ht Comp Carb 29er bringából szerintetek milyen méret lenne megfelelő?

Az adataim (canyon weboldal alapján mérve többé-kevésbé pontosan):
    Belső lábhossz: 88cm
    Felsőtest: 67cm
    Kar: 68cm
    Magasság: 189cm
    Súly: 80kg

Esetleg van valakinek 29er speci gépe amit ki tudnék próbálni?

törzsvendég
    Regisztrált
    2005-08-31
    Lakhely
    bp, hegyek
    Üzenet
    293

Alapbeállítás

Megérkezett az epic-hez a csapágyszett. A megrendelést követő 4. napon hozta a postás az Angliában feladott csomagot. 15 ezer forintba került, de minden benne van, ami kell és a lényeg hogy van! A boltból vissza sem hívtak, hogy tudnak vagy nem tudnak szerezni már két hete.........

Ezért fogok mindent kintről venni, mert van s még kevesebbe is kerül mint itthon.

Röhej.

törzsvendég imi72 avatarja
    Regisztrált
    2007-07-17
    Lakhely
    a Pilis
    Üzenet
    1.320

Alapbeállítás

Honnan rendelted? Más Specihez is lehet kapni? Cimborámnak régebbi FSR XC-je van.
    Trance
    "Attól még, hogy egyesek szerint kevés időnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdőirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

törzsvendég
    Regisztrált
    2005-08-31
    Lakhely
    bp, hegyek
    Üzenet
    293

Alapbeállítás

Szia.

Innen rendeltem, egy email elég volt nekik és küldték a paypal számlát.

Specialized SJ FSR S-Works RH FSR Bearing Pivot Kit

Szia.

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •