Oldal 3 / 3 elsőelső 123
Eredmény 41-46 / 46

Téma: Schwinn

Regisztrált
    2009-05-18
    Üzenet
    1

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Torpedo Üzenet megjelenítése
    Ambition: annyi már jó benne biztosan, hogy hazai!!!
    Csak rákerestem és nekem sem semmi info.
    Akinek szándékában állna az Auchan áruházban Schwinn Csepel Ambition kerékpárt vásárolni jól gondolja meg. Az ár azért ennyi, mert vélhetően az áruházlánc a kissé hibás, selejtes alkatrészekből összeállított és matricával átkeresztelt kerékpárokat vette meg a gyártól. 5 ezerért a szervízben érvényesíthető a garancia, ahol a durva hibákat ingyen korrigálják. Bátraknak ajánlom, vagy hozzáértőknek!
    A bringával egyébként nincs baj, csak ne az Auchanből! Minden jót! Á.

vendég
    Regisztrált
    2001-06-08
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    47

Alapbeállítás

Ezt talaltam a Csepel felvasarlasaval kapcsolatban:

Schwinn Bankruptcy
    LGee [ Portfolio ]

törzsvendég krokodilus avatarja
    Regisztrált
    2005-07-17
    Lakhely
    Hills, Drops, Dirts
    Üzenet
    301

Alapbeállítás

Hello mindenkinek, egy ismerősömnek szeretnék segíteni,
    Egy Csepel Tihany-ról lenne szó. A kerékpár, olyan 50 év körüli darab, szeretnék az eredeti állapotát visszaállítani, Ehez már majdnem sikerült mindent megszerezni, kivéve a
    -gyári nyeregtáskát ülés alá
    -Vázhoz rögzített króm pumpát.

Ha valakinek bármi ötlete van hogy hol lehetne ezekhez hozzájutni, vagy van neki. Akkor legyen szíves írjon. Köszönöm szépen, előre is.
    Marzocchi Bomber 66 RC2 ETA
    Avid Code-ot mindenkinek!:dance2:
    :chomik:BIKELAND:chomik:

vendég
    Regisztrált
    2008-11-21
    Üzenet
    193

Alapbeállítás

Sziasztok!

A trekking / cross bringámhoz keresek vázat.
    Szerintetek egy ilyen ( kép | kép ) váz használható 63mm-t mozgó teleszkóppal?

A váz kromó acél, és minden tekintetben megfelel az igényeimnek, de nem tudom, hogy egy merev villához való váz mit szól a telóhoz. Azt tudom, hogy a geometria miatt hátrébb kerül a nyereg pozíciója, és feljebb a kormányé.
    Ezen kívül várható bármilyen hátrány? Esetleg törést, repedést vagy görbülést okozó nagyobb igénybevétel pl. a fejcsövön, vagy a nyeregcső dőlése miatt nagyobb igénybevétel?
    A terhelés kb. 85kg + csomag lenne.

Mit javasoltok? Érdemes belevágni, és ha igen, akkor milyen feltételekkel?

Köszi!

vendég Fani avatarja
    Regisztrált
    2008-09-14
    Lakhely
    Tatabánya
    Üzenet
    34

Alapbeállítás

Én még anno egy 2005-ben vásárolt Kelly's Result trekkingben cseréltem a merev villát teleszkópra (acélvázas, sőt a fejcsőbe 1"-os nyak tehető be) a-head-es kormánycsapágy rendszert kialakítva. Nekemis 63 mm-t mozgó RST teleszkópom van és nem történt érezhető változás a váz pozíciójában.

[http://kellysbike.com/index.php?id=hu_archive_detail&product_id=24637&co untries_id=97&countries_name=hu&cat_id=318&subcat_ id=274[/URL]

Marlah avatarja
    Regisztrált
    2012-03-17
    Lakhely
    Győr
    Üzenet
    2

Alapbeállítás

Üdv! Kb. 2 hónapja van meg a Csepel Magnum. Eddigi benyomásaim alapján ez az egyik legjobb ár-érték arányú bicikli. A váltókkal mondjuk még lesz gondom, ez a gyenge pontja. Munkába is ezzel járok, meg túrázni is, és mindkét tevékenységre kiválóan alkalmas. A szűkösebb költségvetésűeknek csak ajánlani tudom.

Oldal 3 / 3 elsőelső 123

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •