Sziasztok,
Tud valaki információt adni egy Schwinn-Csepel Affect Fort nevű MTB kerékpárról? A Neten nem találtam róla semmit, de kinézetre nagyon tetszik. Hátha tud valaki róla valami infot.
Sziasztok,
Tud valaki információt adni egy Schwinn-Csepel Affect Fort nevű MTB kerékpárról? A Neten nem találtam róla semmit, de kinézetre nagyon tetszik. Hátha tud valaki róla valami infot.
Szia!
A Schwinn-Csepelnél a vázon levő matrica sajnos nem mindig biztos támpont... Az eredetileg Adrenalin-vázakat később, a matrica elfogyásakor Woodlands-ként gyártották, sőt az enyémen Landrider van-holott Landrider-t rombusz-alsócsővel eredetileg nem gyártottak, csak Adrenalint.
Tegyél fel 1-2 fotót ha tudsz!
(Amúgy egy mai bringa mitől Schwinn-Csepel? A váz tájvánon készül, a teló szintén. A fék, váltó, hajtómű Shimano, és az összes alkatrész beszállítóktól származik... Egyedül a váz felirata, meg talán a fényezés-lakkozás, ami honi termék.)
WF
Kanyarodjon lábad elé az út,
Fújjon mindig hátadba a szél,
Hevítse orcádat a Nap,
Öntözze földedet csöndes eső
és hordjon tenyerén az Úr,
míg újra találkozunk.
amitől a magellán magellán. hogy a s.c. tervezi, és adja le a tervet a tajvani cégnek
nem az a lényeg hogy hol gyártják hanem hogy ki tervezi
én már láttam egy ugyanojan Sdrenalin Lx vázat mint az enyém, igaz csak egyszer egy röpke pillanatraaz enyim elöl vajszínű majd a nagyrésze bordó és mondhatni hagyományos csövekből készült, hál istennek
![]()
:bananadanén oldalam:bananadan
ujfajta adrenalin bicorol tudtok valamit? azt hallottam hogy a vaza merev, tehat kesobb jo alapkent szolgalhat a fejlesztesre, viszont nem tul kenyelmes. allitolag az ulespozicioja turazasra nem tul alkalmas.
http://www.schwinncsepel.hu/67-6463.html
Az attól függ mire akarod hasznlni.
Nekem egy Ranger van de az is kiválóan megteszi pedig taposom is.A 1,5m-es letörét is bírta.De én is szemezgetem azt az
ADRENALINT.bár én freeride-ra
Túrára pedig ajánlom a hosszú nyeregcsövet és gyorszáras csavart hozzá.
A haveroknak is bejön pedig az övéké is ültetett vázas.
Szerintem egy Rangerrel a letörést ne erőltest. Az Adrenalin árához képest jó váz, de ugrálásra nem való. Arra ott van a régebbi Scwhinn váz.Eredeti szerző: RitcheyRich
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Azt én nagyon jól tudom de attól még lemehetek rajta
bár a keró nem rajongott érte de bírta!
Amúgy ugratni mindenki tud csak gyakorolni kell.
engem is erdekelne melyik regebbi vazra gondoltal
DE hisz ez egy SCHWINN JUMP!!!!!!!!!
És eladót tudsz mert nagyon érdekelne????
lehetőleg Hajdú bihar-it?
Azt hallotam ez az egyik legjobb váz a freeride vázak közt.
Hol hallottad?Eredeti szerző: RitcheyRich
Jó hejről + tapasztalatból bár nem az enyémből
miért tán szar???
pedig enyiért nem kapsz még hasonlót sem!!!
ez szerintem először is nem freeride váz, hanem egy dirt/street váz, csak sokan freeridera használják. az igazi freeride vázak szerintem hátul is mozognak. és szeriintem egy polar x sem kerül sokkal többe...
"...you can't connect the dots looking forward; you can only connect them looking backwards." /Steve Jobs/
ez benne a jó hogy ott is jó
ez egy multiváz.de a polar-X az nudli hozzá képest.
és nem röhögte el magát ... :rolleyes:
na. ezzel most keresztulgazoltal endroonEredeti szerző: RitcheyRich
![]()
persze aztan nem mondom hogy nincs igazad