20as hfs váz 184 centis magassághoz megfelelő lehet?viszonyítás képpen 19es kona kula 12 centis stucnival hibátlan
20as hfs váz 184 centis magassághoz megfelelő lehet?viszonyítás képpen 19es kona kula 12 centis stucnival hibátlan
20as van most jó árban,azért érdeklődöm.csak félek,hogy nagy lesz..
vagy próba cserkó, vagy vhol vmi 20-as merev merida egy üléspróbára (egyforma a geójuk hfs, tfs)
rövidebb stucni kb mindenképp játszik
amúgy mászni jobb lesz, lejtőzni szarabb. meg kényelmetlenebb kicsit mint a kona
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Sziasztok!
Tud valaki segíteni,hogy ez milyen váz pontosan? Az ok,hogy merida 2009 matts hfs 3500-d,de ez mégis más.
Eladó váz « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Csak mert a ha megnézitek a nyeregcső-felsővázcső találkozásánál van egy erősítés! Próbáltam rákeresni a neten,de sehol nem találtam ilyent! Vagy lehet hogy csak azért erősítette meg ott a merida ezt a vázat,mert 20"-os?
Köszi a segítséget!
Ezen az oldalon tök ugyanolyan!
Matts HFS XC Pro 3500-D - Velosip?du r?mji - Gandrs - Viss atp?tai dab?
_______________:no:"Csak semmi cicó. Nálam van a slukker!"
Woody Allen
több váz is van ahol a nagyobb méretek nyeregvázcső-felsőcső találkozás eltérő.
2011-es, tapered fejcsövesített Meridák (One-Twenty, One-Forty stb.) Zero Stack csapágyasak szintén, mint a korábbiak, csak az alsó rész 56mm lett? Nem találtam sok infót róla. Gondolom a felső rész ZS44/28.6 az alsó meg ZS56/40.
Edit: közben megtaláltam, a válasz igen.
Húúha, így ki van halva a Merida topic?![]()
"A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé."
Meglátták az idei kisker árakat, biztos azért...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Helló mindenkinek!
Kellene egy kis segítség 2 bringa közt gondolkodom
- Merida matts 40 md 2012
- Merida matts TFS XC 100 V asszem 2011
na meg ugye a váz méret sem mindegy 185 vagyok, nézegettem táblázatokat elvileg 22". szted a tfs 100 volt alattam épp nem érte az ágyékom.
Tárcsa vagy V fék ? oks erősebb a tárcsa de olyanokat olvastam hogy behajlik, hogy esetleg kihúzza a tengelyt a villából, meg ilyenek....
Nekem város és ha van olyan akkor közép terep, egy kis lejtő ugra bugra..... erre keresem a megfelelő társam
Előre is köszi a válaszokat
19-es lenne az ideális, de Matts-ből olyan nincs, így valószínűleg a 20-as lesz a jó. 22-es óriási lenne, meg ne vedd!
2011-es XC 100-V-t venném: igaz, a hajtáslánc nem nagy szám, de ott a csupa jóféle FSA kiegészítő, a jónak tartott Avid V-fékek, míg a 2012-es tárcsásnál az a tárcsafék egy alapverzió, aminél szerintem a V-fék lazán jobb lehet, plusz a kormány, nyeregcső, stucni stb. csak sima OEM Merida...
2011-es TFS 100-V: http://www.merida-bikes.com/de_de/bi...ATTS+TFS+100-V
2012-es Matts 40-D: http://www.merida-bikes.com/de_de/bi...ils/MATTS+40-D
Legutóbb zscs módosította; 2012-02-25 - 14:32.
Köszi a tanácsod, megfogadom!!
Ha esetleg tudnál ajánlani valami jóféle bringát hasonló árfekvésben tehát ilyen max 140-50 ezres, megfontolnám
Nézem még a trek-et most illetve a magellanról is hallottam hogy jók
Merida Big Ninety-Nine és VPP-s One-Sixty:
Neu für 2013: Merida One Sixty und Big Ninety-Nine – erste Infos und Bilder bei mountainbike-magazin.de
Esetleg, nem hallott valaki infót arról, hogy az idén is lesz-e a tavalyi akcióhoz hasonló, amikor is, az előző évi Merida vázakat akciósan árulták?
Tavaly pont lemaradtam a Trans-Mission 1000D-ről, a fene sem gondolta, hogy olyan gyorsan elkapkodják az országban, még a 22-es méretűeket is, így most már csak a One-Five marad, ha lesz akció az idén is.
bikefun oldalon ott van az aktuál akció, nem hiszem hogy annál több kifutó váz kerüln elő. max a nagyobb forgalmazóknál esetleg.
http://bikefun.hu/aktualis-akcioink
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való