akkor legyen ma megint szo a bicokrol.
tud valaki, valamit az össztelos UMF ararol!?
az hogy majusban erkezik, az mar tiszta. meg az is, hogy mikor gizmo tesztelte spanyolba, utanna nem is akarta kiadni a kezeböl.
....csak how much!?
amugy meg a nemet bike-ban olvastam, hogy a merida team csinal europai road show-t, ahol van ugra-bugra, meg gepmegtekintes nyalcsorgatasi lehetöseggel!
vajon eljönnek hazankba is?
en a nemet forumokon aztat olvastam, hogy valahol becs kornyeken vannak a fo fejek ebben az umf dologban!
tehat tied a terep!
arrol semmi!
nem jovore jon?
nos, körül neztem a meridanak az austriai forgalmazojanak a honlapjan, le is töltöttem a "sommer 2003"-as katalogust, de az össztelos UMF sajna nincs benn! :'(
ha lesz idöm akkor lehet hogy majd rajuk csörgök, es megkerdezem.
szerintem az umf freeride ló annyi lessz kb mint a mostani Big Air+ 50 róka.... ez a tavalyi és az idei dual gép árából tipp...
mi lenne ha egy maraton végén magkérnénk a rendezőket hirdessenek eredményt a technikék körében is.... mondjuk az első 50 merida beérkezési számának összege, az első 50 caprine-é... azt akkór ki derülne mejik klán a király ; ja: Vajda Márti, Zerge, meg a többiek hozzánk tartosnak ;D.... hajrá caprine...
Hell.
2-napig nem nézek fel a netre ti meg irtok ész nélkül.Hagy fényezzem már én is egy kicsit-e márka nimbuszát , egy szóval leírva 5*. Ma lett kész a gépem teljesen és azóta hogy meg van Ő a harmadik tag a hitvesi ágyban.A fulltelós UMF szerintem nem áll meg 200000 ft alatt(csak a váz+r.tag remélem legalább meg közelitettem az árat.
[quote author=yalaman link=board=5;threadid=3935;start=0#msg101150 date=1049739427]
megint szar idő van de nagyon! de a konasokkal is elbanunk!! ;D ;D ;D
[quote author=Bagi link=board=5;threadid=3935;start=0#msg101168 date=1049744119]
Az Authorosok és a Konások túl sznobok : ;D ;D
Tuti Merida győzelem egy bandaháborúban.De szerintem a Caprine-esekkel lehetne tárgyalásokat kezdeni egy koalíció érdekében...
ehem, mint Kona-s kikérem magamnak, nem vagyok sznob
kéretik nem fikázni a Kona-sokat, nálunk az egyesületben mindenki Kona-val nyomul
[/quote]
ezek a 3szögek veszélyesek....
én is itt ülök a Bermuda közepén....
Munkahelyemen (most) 3 idős faszi van körülöttem (én a súlypontban...) és azért elég kemény tud lenni, mikor rákezdik a szöveget...úgy érzem süllyedek :P
tixta jó!?
lépjünk már túl az ilyen gyerekes fikázáson !!
be be az enyém még job , nekem meg csak nike polom van, te sudri vagy me adidas-ban jársz?????