Jorus: Ez mind így van, ahogy mondod, de ha a Magellán azt mondja, hogy ilyen legyen a fejcsőszög, olyan a láncvillahossz, és a támvilla pedig hajlított, akkor akármilye rossz, vagy jó a váz legyártják. Max talán szólnak, ha oltári nagy tervezési hibát követett el valaki. Szóval ha jó, vagy rossz egy váz, akkor a tervezőt kell hibáztatni nem pedig a gyártót (most az idei pyxisre gondolok!!!, és nem megyek bele abba, hogy mi van a gyártási hibás vázakkal, mert akkor már régen rossz).
Ja és szerintem a Magellán és a Merida drágább gépei (bár lehet, hogy az olsóbbak is) ilyen alapon egy kutya, ugyanis szerintem mindkettőt gép heggesztti.
Esküszöm csak szopattok ;D
Remélem csak tényleg szivattok ???
Baszzameg most csináltattam hátsó kereket.A Misi mondta volna, hogy ilyen lesz a váz.
Aztatat mondta nekem hogy csak egy két plusz merevitésben változik a váz.
örülj, hogy nem az van ráírva, hogy Chi yun Hua. ;D amúgymeg tökmindegy, mert ha rendelsz belőle egy konténernyit, akkor úgyis lefesteted valami neked teccő színre, és ráíratod, hogy teszemazt "BRUCE RACING TEAM PRO (...)" ésakkor mindegy, hogy a katalógusban mi volt. Valszeg Race Tec felirattal sehol sem kerül forgalomba ilyen váz. Bár nem tudom, hogy ki az aki ebből tetemesebb mennyiséget MER rendelni...