Ezeket sajna mind én is tudtam, csak próbáltam megvédeni szegény kis vázamat :'(. De végül is mit várjon az ember () rongyos 40'000-ért. A legtöbb márka le sem sz@rja a fejlesztést. Megnézik a tajvani és kínai katalógusokat, és az alapján döntenek, hogy mi a trend, és főleg, hogy mennyibe fog az nekik kerülni. Sajna a Magellán nem rendelkezik akkora kapacitással, és főleg felvevőpiaccal, (de lehet, hogy tudással sem) hogy jobb vázakat legózzon össze a katalógusokból. Aki minőséget akar az vegyen Cannondale-t, vagy valami egyéb extra márkát. Ezt majd valamikor én is meg fogom tenni (ha lesz elég zseton), de addig is ezt a vázat fogom nyüstölni, és remélem nem törik el (tutira nem fog, ugyanis nem használom úgy
).
Ja és a végére: Ezzel a hozzászólással nem akartam leszólni a Magellánt (elvégre nagyon fasza kis márka), csak hát ez van. De mindentől függetlenül: jó kis váz az a Pyxis (jó nehéz :P ;D).

) rongyos 40'000-ért. A legtöbb márka le sem sz@rja a fejlesztést. Megnézik a tajvani és kínai katalógusokat, és az alapján döntenek, hogy mi a trend, és főleg, hogy mennyibe fog az nekik kerülni. Sajna a Magellán nem rendelkezik akkora kapacitással, és főleg felvevőpiaccal, (de lehet, hogy tudással sem) hogy jobb vázakat legózzon össze a katalógusokból. Aki minőséget akar az vegyen Cannondale-t, vagy valami egyéb extra márkát. Ezt majd valamikor én is meg fogom tenni (ha lesz elég zseton), de addig is ezt a vázat fogom nyüstölni, és remélem nem törik el (tutira nem fog, ugyanis nem használom úgy
Válasz idézettel
>
A haverok szerint azért, mert szar volt.
)csak vigyázz úgy ne maradjon!