Oldal 2 / 233 elsőelső 12341252102 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 21-40 / 4647

Téma: Magellan

törzsvendég EMBER avatarja
    Regisztrált
    2002-11-12
    Lakhely
    Debrecen
    Üzenet
    1.020

Alapbeállítás Re:Magellan 2004

Ezeket sajna mind én is tudtam, csak próbáltam megvédeni szegény kis vázamat :'(. De végül is mit várjon az ember ( ) rongyos 40'000-ért. A legtöbb márka le sem sz@rja a fejlesztést. Megnézik a tajvani és kínai katalógusokat, és az alapján döntenek, hogy mi a trend, és főleg, hogy mennyibe fog az nekik kerülni. Sajna a Magellán nem rendelkezik akkora kapacitással, és főleg felvevőpiaccal, (de lehet, hogy tudással sem) hogy jobb vázakat legózzon össze a katalógusokból. Aki minőséget akar az vegyen Cannondale-t, vagy valami egyéb extra márkát. Ezt majd valamikor én is meg fogom tenni (ha lesz elég zseton), de addig is ezt a vázat fogom nyüstölni, és remélem nem törik el (tutira nem fog, ugyanis nem használom úgy ).

Ja és a végére: Ezzel a hozzászólással nem akartam leszólni a Magellánt (elvégre nagyon fasza kis márka), csak hát ez van. De mindentől függetlenül: jó kis váz az a Pyxis (jó nehéz :P ;D ).

maximus
    Regisztrált
    2002-01-21
    Lakhely
    Százhalombatta
    Üzenet
    12.756

Most beszéltem Csekével és a Vega+PolarX-FS szállítmány előreláthatólag okt közepén érkezin > > > > > > > > > > > > > >
    KAPJÁK BE A F****M!
    Már 2 hónapja váram a buzi Vega vázukat.
    Esküszöm még csak most hegesztik........
    A Nem értem hogy miért mondták azt hogy 2 hét.........
    Ez van......

ALFAHÍM Jorus avatarja
    Regisztrált
    2001-08-25
    Lakhely
    Székesfőváros of Hangeri
    Üzenet
    11.699

Ha azt mondanák, hogy 6 hónap, ki a rák várná meg...?! :

törzsvendég
    Regisztrált
    2002-07-05
    Lakhely
    Bp.
    Üzenet
    1.400

DANTE:
    Azt is megmagyaráznád, a titánvázam miért tört el ? ;D A haverok szerint azért, mert szar volt.

EMBER:
    Nekem tetszik az a váz. Az a kb. 200g súlytöbblet nem vészes. Annyival olcsóbb volt a többinél, hogy azt visszatérülhet. Ha most kéne vázat vennem, lehet hogy azt venném.
    Izlés dolgában nem lehet vita !

maximus
    Regisztrált
    2002-01-21
    Lakhely
    Százhalombatta
    Üzenet
    12.756

[quote author=Jorus link=board=5;threadid=4167;start=15#msg129805 date=1063965270]
    Ha azt mondanák, hogy 6 hónap, ki a rák várná meg...?! :
    [/quote]

Azért gáz,hogy az ember szemébe hazudnak.

rob
    rob offline
    XXXI rob avatarja
    Regisztrált
    2001-06-02
    Lakhely
    Butapest
    Üzenet
    16.435

Én már régen vettem volna valami mást.....

vendég
    Regisztrált
    2002-10-10
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    184

Azért a fene megehtné...
    Mert kinéztem a Pyxist, ugyanis most acél Crater van. Erre itt frászba kerghettek, hogy hajlik, meg törik, meg szar. Most mit vegyek? Crux? Pyxis? 80-100e-m nincs vázra, mert akkor nem lesz rajta más, és így elég nehéz bringázni. Gyengébb a Craternél a másik kettő? Ahhoz viszonyítsátok, az mond nekem valamit. Más vázam nem volt még t.i., ás Cannondale meg rokonai nem is lesz. Nincs pízem rájuk.

Ahoy

Beast of the East tamaska avatarja
    Regisztrált
    2001-10-31
    Lakhely
    Lichfield, Staffordshire
    Üzenet
    19.610

Fontos Magellánt venni? Nincs semmi jó Merida/Kelly's/Akármi? csak kérdezem...

nézelődő

[quote author=tamaskaa link=board=5;threadid=4167;start=15#msg130384 date=1064240148]
    [/quote]
    én ezek közül a magellánt választanám az akármi persze más téma, de ebben az árban jbb ccs váz szvsz nincs. bár ha van világosítsatok fel. amugy nem érdekel egy cr mo crux? szép kis darab és hát aranyosabb a craternél. ritchey papucsok, minden hülyeség és csak 16 ezer ha igen akko privi
    ui: bocs a modoktol az aprózásért, de ez az első esetem ;D több nem lesz

bentlakó Dante avatarja
    Regisztrált
    2001-06-10
    Lakhely
    dolgozom...>-(
    Üzenet
    6.814

Mert kinéztem a Pyxist, ugyanis most acél Crater van. Erre itt frászba kerghettek, hogy hajlik, meg törik, meg szar.
    Hékás, nem szar az, csak lehetne sokkal jobb is, mi meg maximalisták vagyunk!

marton;
    Azt is megmagyaráznád, a titánvázam miért tört el ? A haverok szerint azért, mert szar volt.
    Hosszú vizsgálódásom eredményeképpen kijelenthetem, hogy a haveroknak igaza volt. De az is lehet, hogy csak peches vagy... (én is 2x vittem vissza a monitoromat már garival...)

fórumfüggő
    Regisztrált
    2002-08-11
    Lakhely
    műemlék jellegű rom, veszprém
    Üzenet
    2.147

Friss info szerint 2004-es kínálat november-decemberben várható.

törzsvendég
    Regisztrált
    2003-04-15
    Üzenet
    249

Halló!!!!
    Nem tudja vki,hogy hány Polarx FS jön az országba
    és ugyanaz a sárga lesz a festése mint eddig??? ???

Regisztrált
    2001-10-31
    Lakhely
    Lichfield, Staffordshire
    Üzenet
    19.610

Szetm nem jön túl sok, abból kiindulva, hogy hogyan állnak a nagykerek hozzá a piachoz. Mindenből túl keveset hoznak, attól félve, hogy nem fogy majd el, aztán a gyorsabbak elkapkodják a cuccokat hirtelen. És az emberfia meg csak les ki a fejéből, hogy a múltkori hajó tajvanból egy hónapja jött, a következő félév múlva jön, egész Csepel üresen kong, és vegyél bármit, amire szükséged van.

A festés sztem nem olyan lesz, ez azért sárga, mert Bomba! a szponzor, de a "széria" már biztos valami más lesz. Persze ez csak sejtés.

törzsvendég
    Regisztrált
    2003-04-15
    Üzenet
    249

Én azért még bízom hátha elkapok egy darabot.De azért ez a hozzáállás a nagykerek részérôl elég gagyi. :-[

De még van bizodalmam!!! :

A festésre azért kiváncsi lennék,az elôzô szériafestés milyen volt?

Regisztrált
    2001-10-31
    Lakhely
    Lichfield, Staffordshire
    Üzenet
    19.610

nem volt előző széria. Egy darab van belőle, ami a Misinél van s kész. Az meg sárga.

törzsvendég EMBER avatarja
    Regisztrált
    2002-11-12
    Lakhely
    Debrecen
    Üzenet
    1.020

[quote author=tamaskaa link=board=5;threadid=4167;start=15#msg130384 date=1064240148]
    [/quote]

Így utólag már megbántam, hogy nem a szar tömegvázat (Meridát) vettem. Miért is? Mert az 200 gr-al könnyebb, egyenes támvillája van, és még árban is olcsóbb volt vagy 4-5 ropival. És akkor lenne egy tömegvázam, de legalább könnyű lenne. Lehet, hogy gép heggeszti, de a Magellánt is. Viszont a Meridának van egy hatalmas előnye, amivel a Magellán nem rendelkezik (és valószínűleg soha nem is fog). Ez pedig az, hogy a Merida egy gyár (és nem matricagyár!). Magellánék pedig csak gyárttatnak (címkéznek), ami nagy különbség. Szóval így az utóbbi időben már nem nézem le annyira a Meridát (merevvázak tekintetében), mint eddig tettem.

Ezt Dante írta, és én maximálisan egyetértek vele :
    Hékás, nem szar az, csak lehetne sokkal jobb is, mi meg maximalisták vagyunk!

Ja és még valamit a Csekéhez. Tudom, hogy sok hülyeséget művelnek, és hogy idáig is csoda, hogy ilyen marketingpolitikával, termékskálával (az ideit szerintem nagyon elbaszták) stb egyáltalán fenn tudtak maradni, DE ők csak próbálnak alkalmazkodni a magyar piachoz, ami azért valjuk be nem egyszerű.

törzsvendég
    Regisztrált
    2003-04-15
    Üzenet
    249

Halo!
    Merida merevvel kapcsolatban:
    Nemrég voltam a szervíben,beszélgetek a srácokkal
    mire jön egy merida merevváz hátsó t.féke beleér,hogy állítsák be!...????....Hát nem lehet mert annyira hajlanak ezek az istentudja mily tecnikás vázak!!!

Ui.:nyomd meg az alsócsô oldalát az ujjaddal(behorpad a legkissebb nyomásra! )csak vigyázz úgy ne maradjon!

Meridát csak a DH-t venném,vagy nem ezt a kikönnyített GETVÁZAKAT!!!!!

ALFAHÍM Jorus avatarja
    Regisztrált
    2001-08-25
    Lakhely
    Székesfőváros of Hangeri
    Üzenet
    11.699

Nos, tudtommal ez így megy:

Az olcsó vázakat helyre kis kínaiak/vietnámiak/thaiok/mongolok, mittomén hegesztik, kézzel, ugyanis olcsóbb őket kifizetni, mint robotbácsikat beállítani.

A drágább vázakat robotokkal hegesztik, szintén a sárga folyó környékén, mert ott kisebbek az adóterhek.

A drága vázakat Európában, Amerikában hegesztik robotok.

A méregdrága vázakat profán módon megintcsak kézzel hegesztik, ám fehér bácsik.

törzsvendég
    Regisztrált
    2003-04-15
    Üzenet
    249

Jorus:
    Nem is igazán a heggesztéssel van a gond,hanem
    az agyonkönnyített vázaikkal.Ezek nem igazán a mindennapi használatra van,hanem egy technológia amivel versenyvázakat gyárthatnak egy versenyre aztán vegyél másikat mertegy eséstôl behorpadt, és ezekre a vázakra építenek rosszabb jobb alkatrészeket felhasználási terület szarint. :-\

ALFAHÍM Jorus avatarja
    Regisztrált
    2001-08-25
    Lakhely
    Székesfőváros of Hangeri
    Üzenet
    11.699

norbert78: a post igazából Dante és EMBER eszmefuttatására volt reakció.

Oldal 2 / 233 elsőelső 12341252102 ... UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •