Oldal 11 / 11 elsőelső ... 91011
Eredmény 201-218 / 218

Téma: KTM Bikes

Regisztrált
    2011-05-22
    Üzenet
    5

Alapbeállítás Ultra lite

Sziasztok!Valaki tudná,hogy az ultra lite mikori canga?

törzsvendég Kánya avatarja
    Regisztrált
    2007-03-28
    Lakhely
    MECSEK
    Üzenet
    397

Alapbeállítás

Melyik Ultra Lite?????
    Van belőle pár évjárat! Nekem van egy 1996-os Cro-mo vázam!

Regisztrált
    2011-05-22
    Üzenet
    5

Alapbeállítás re sword

Kösszi,erre gondoltam ,megvan...

xc1
    xc1 offline
    vendég
    Regisztrált
    2011-06-17
    Üzenet
    33

Alapbeállítás

Sziasztok!
    A profil képemen látható vázról valaki valamit esetleg tudna mondani,mert számomra teljesen ismeretlen!
    Segítséget előre is köszöm!

vendég
    Regisztrált
    2003-12-30
    Lakhely
    Pécs
    Üzenet
    127

Alapbeállítás

Mennyi garancia időt adnak karbon KTM országúti vázakra?

vendég
    Regisztrált
    2010-05-26
    Lakhely
    Dunakanyar
    Üzenet
    26

Alapbeállítás

Sziasztok,

Valaki tudna véleményt mondani a KTM Score 2.0-3.0 bringákról? Hogy viselkednek terepen, aszfalton? Érdemes egy ilyenbe beruházni Magyarországon?
    Örök darab marad az ember istállójában? Maratonokon jól tud szolgálni a merev gépekkel szemben?

És végül milyen méret kell 178 cm-hez?

Most nézem csak sikerült jó sok kérdést feltennem. Remélem valaki nem un meg és válaszolni fog rá. Előre is köszi.

vendég
    Regisztrált
    2010-01-03
    Lakhely
    SötétZala
    Üzenet
    147

Alapbeállítás

Helló...
    Nekem Score RC 1.0 van RP23-as taggal,én azt tudom mondani,hogy ha merev után ülsz át először össztelósra akkor hozza a merev érzését,mivel kicsivel nehezebben indul el mint más.Enyhén túlépített,agresszív xc-re ajánlották és ezt hozza is,ha megindul rendkívül finoman teszi a dolgát,így a propedal is fölösleges mivel nem igazán akar pogózni.
    Véleményem szerint maratonra kiváló bringa lesz.
    176 centi vagyok és ~17"-18" a váz nekem 90-es stucni és 350-es nyeregcső mellett kiválóan kényelmes bringa lett...
    https://picasaweb.google.com/1028169...65153998665346 az enyém ilyen.

Regisztrált
    2010-03-19
    Üzenet
    2

Alapbeállítás KTM score 1.0

Idézet Eredeti szerző: Funki Üzenet megjelenítése
    Helló...
    Nekem Score RC 1.0 van RP23-as taggal,én azt tudom mondani,hogy ha merev után ülsz át először össztelósra akkor hozza a merev érzését,mivel kicsivel nehezebben indul el mint más.Enyhén túlépített,agresszív xc-re ajánlották és ezt hozza is,ha megindul rendkívül finoman teszi a dolgát,így a propedal is fölösleges mivel nem igazán akar pogózni.
    Véleményem szerint maratonra kiváló bringa lesz.
    176 centi vagyok és ~17"-18" a váz nekem 90-es stucni és 350-es nyeregcső mellett kiválóan kényelmes bringa lett...
    https://picasaweb.google.com/1028169...65153998665346 az enyém ilyen.
    Hello
    Van tipped arra, hogy lehet az első és hátsó rugózást összehangolni? RP23 és Fox RL 100-as. Próbáltam már "szórakozni" vele de vagy az eleje vagy a hátulja indul meg előbb. Valahogy nem tűnik kiegyensúlyozottnak..
    Köszi

vendég
    Regisztrált
    2010-01-03
    Lakhely
    SötétZala
    Üzenet
    147

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: csabler Üzenet megjelenítése
    Hello
    Van tipped arra, hogy lehet az első és hátsó rugózást összehangolni? RP23 és Fox RL 100-as. Próbáltam már "szórakozni" vele de vagy az eleje vagy a hátulja indul meg előbb. Valahogy nem tűnik kiegyensúlyozottnak..
    Köszi
    Helló.
    Mindenképp így fogod érezni mivel a hátulja kicsit nehezebben indul meg.Amennyiben kevesebb nyomást alkalmazol a hátsó tagban akkor fog finomabban megindulni,viszont úgy hamar elfogy az út..Nagyon jó váz,csak tényleg inkább versenyzős érzést ad vissza.

Én úgy gondolom,hogy az elejét állítsd inkább puhának,nálam bevált,sokat kell kimozogni lábbal is,hogy annyi komfortot nyújtson hátul mint elől.Sokban hasonlít inkább egy merev vázra, tényleg akkor mozog amikor kell.

Ezzel együtt kell élni.

Regisztrált
    2010-03-19
    Üzenet
    2

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Funki Üzenet megjelenítése
    Helló.
    Mindenképp így fogod érezni mivel a hátulja kicsit nehezebben indul meg.Amennyiben kevesebb nyomást alkalmazol a hátsó tagban akkor fog finomabban megindulni,viszont úgy hamar elfogy az út..Nagyon jó váz,csak tényleg inkább versenyzős érzést ad vissza.

Én úgy gondolom,hogy az elejét állítsd inkább puhának,nálam bevált,sokat kell kimozogni lábbal is,hogy annyi komfortot nyújtson hátul mint elől.Sokban hasonlít inkább egy merev vázra, tényleg akkor mozog amikor kell.

Ezzel együtt kell élni.
    Köszi Funki
    Megpróbálom! Az a "bajom", hogy kanyarban lefelé elpattog. (ezért is cseréltem le a merev farút fullyra) Persze sokkal jobb mint levegős tag nélkül.. csak többet vártam.

vendég
    Regisztrált
    2010-01-03
    Lakhely
    SötétZala
    Üzenet
    147

Alapbeállítás

Lehet akkor a csillapítással kellene játszadoznod.Átültem róla egy AM bringára, és meglepő volt,hogy minden szöszmöszt akár kimozog,ezt az a váz nem tudta nálam.A hátulja ténylegesen egy kényelmes össztelós és egy merevfarú között van félúton, kényelmet nem kell várni tőle hátul viszont jóval többet mozog mint egy merev.
    Viszont így a csapágyazás szétzúzhatatlan.

Üdv,Péter

vendég Gerhard avatarja
    Regisztrált
    2011-09-22
    Lakhely
    Országút
    Üzenet
    11

Alapbeállítás KTM Torina

Sziasztok!

Névnapom alkalmából egy KTM Torina boldog tulaja lettem. Gyönyörű állapotban van, szinte nem is merem használni!

Szeretném megkérdezni tőletek, hogy valakinek van-e tapasztalata ezzel a bringával kapcsolatban? Esetleg van valami infó valahonnan? Mit kell tudnom róla?

Előre is köszönöm a segítségeteket!
    Metro gazdaságos Active !!!!!
    KTM Torina

vendég tegli avatarja
    Regisztrált
    2011-12-24
    Lakhely
    Magyarcsanád
    Üzenet
    16

Alapbeállítás

Sziasztok!

Szertnék beszerezni egy KTM vázat, de fogalmam nincs,hogy hol tudnék szétnézni, és az árakkal sem vagyok tisztába....
    Új,vagy használt nem számít, csak szép állapotban legyen!
    28"-os kerékhez kellene!!!

Ha valaki tudna információval szolgálni, azt nagyon megköszönném!!

xc1
    xc1 offline
    vendég
    Regisztrált
    2011-06-17
    Üzenet
    33

Alapbeállítás

Ha jól tudom a KTM külön nem árul vázat így hát marad szerintem az internetes böngészés.

törzsvendég zscs avatarja
    Regisztrált
    2010-09-13
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    998

Alapbeállítás

Sziasztok!
    Vajon mikori évjárat lehet ez a váz? KTM carbon váz! 19" , szép állapot! « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
    A hátsó vázpapucs még a régi fajta, gyanítom, hogy 2010 előtti. Sajnos a régi évjáratokról alig-alig találni információt a neten, de gyanús, hogy ez 2007-2008 körüli...

A következő mondjuk jobban tetszene, de anyagi lehetőségeimhez mérten, hát nem is tudom, nem fér bele... KTM Toryn 2011 karbon 19" Szinte ÚJ « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
    Köszi!

vendég etilin avatarja
    Regisztrált
    2009-10-18
    Lakhely
    Székesfehérvár
    Üzenet
    135

Alapbeállítás

2008-2009
    Karbon(c)tan 3. rész
    Nekem is ilyen vázam van. De én is használtan vettem.

törzsvendég zscs avatarja
    Regisztrált
    2010-09-13
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    998

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: etilin Üzenet megjelenítése
    2008-2009
    Karbon(c)tan 3. rész
    Nekem is ilyen vázam van. De én is használtan vettem.
    Köszi az infót, megtaláltam ezek alapján és valóban, 2007-2009-es évjárat a váz. A három évben úgy tűnik, nem változtattak a vázon. A fenti boncolásos cikket elolvasva (leginkább a hátrányok részt) azért felmerült bennem, hogy ha ilyen vázat szeretnék, a szokásos aprólákosságnál is jobban át kell nézni egy ilyen vázat, nincs-e valahol megütve, esetleg "rálakkozva" egy sérülésre. Hm, pedig árban egész jónak tűnik...

maximus Bikertigger avatarja
    Regisztrált
    2004-04-11
    Lakhely
    Szentendre - Pilis
    Üzenet
    18.719

Alapbeállítás

ez még a vesekőkirázó széria, vagy az még a 07-es volt és ezek már nem ?
    "Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
    Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Oldal 11 / 11 elsőelső ... 91011

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •