Üdv mindnekinek!
Szomorúan vettem észre, hogy nincsen még KTM topic.
Namost először is várom a véleményeket a KTM El Paso (merevvázas, narancssárga) vázról, mert nemrégiben szereztem be 1 ilyet és hát elég papírnak tűnik az alsócső és 6061es hydrofromingolt aluból van.
Egyenlőre egy Duro teló van benne, de amint tudom cserélem egy drop-off-ra. Namost ettől a váztól menniyt várhatók, menniyra bírja a fejcsöve?
Aki találkozott már vele, írja le véleményét!
Semmi hátsószándék
Sztem mind2 topicba beleillik az írásom.. ezt meg azért nyitottam, mivel nem volt és nemrég vettem egy KTM El Paso bringat és nem tudtam vele kapcsolatban hova írni. KTM nem egy utolsó márka, nehogy már TESCO-s bringának legyen topicja, ennek meg nem. Várom más KTM-esek jelentkezését is. Kiváncsi vagyok, hogy kiknek van még iylen bringájuk, mert nem sokat láttam eddig..
Remélem nem azért, mert egy rakás....
Amúgy jó cuccokkal van szerelve, egész egybe van a bringa, csak ebben a vázban kételkedek. Jól néz ki, de az alsócső vékonyabb mint a papír.. a többi része rendben van, de ez aggaszt.
Akitől vettem a bringát azt mondta, hoyg 1 év teljes körű és 2 év gari jár a vázra. Mindenestre stleg aha problémám lenne a vázzal 2 év után, és abban boltban nem fogadják el a garit ahol a bringa volt véve, merre érdemes körülnézni? Esetleg a ktm-bikes.hu oldalán és ott érdeklődni?
Amúgy így több használat után egyre jobban bejön a bringa, nagyon tetszik, hogy egyedi, nem találkozni vele minden utcában és ez a váz valóban nem is annyira gyenge. Lehet hogy az alsócsöve nem 2mmes anyagból van, de nagy átmérőjű és azért annyira nem is vékony. A lánc-tám villa, üléscső, felsőcsőben meg azért akad anyag rendesen és a cnc-zett a yoke is.
Mondjuka fékeket már lecseréltem(elöl 203as Avid, hátul 160as XT), hajtókart holzfellerre és gigapipera, még majd 1-2 dolgot és így már egész jó kis gép kezd lenni.
Brezo nemtudom miért aggódsz annyira, az a KTM váz gyak. elpusztíthatatlannak tűnik. Ha hozzáveszed az említett sokáig tartü garanciát, látható, hogy nem spórolták ki belőle az anyagot, szal én a helyedben nem aggódnék.
Jó kis gép az a Race Line.. Vároma képeket!
Amúgy már nagyon megbékéltem ezzel az El Paso vázzal.. nagyon bejön..
Múlt héten találkoztam első El Pasoval életemben, az Árpád-híd aluljárójában jött velem szembe.. igaz az már 2006os volt, nonfigurativ matricázással. Eddig ezt láttam csak enyémen kívül.. :S
Hi! Én ma vettem egy 2006-os Hardbone-t. 1 hetet kellett rá várnom, mert itt németben nem volt belőle, egyenesen Ausztriából hozatták Az esti program meg is volt egyből.
Nekem már néhány éve nem volt bicajom, ezért túl sok összehasonlítási alapom nincs, de szerintem nagyon jó gép. Mondjuk egy másik témánál írta egy srác, hogy a fék nem a legjobb, azonban eddig nekem semmi bajom vele. Majd ha durvul a játék, kiderül, mire gondolt
Hali, nekem egy KTM Tombstone-om van, egész jo bár az alap shimano fékek nagyon buták voltak rajta, most cseréltem le öket avid juicy 5re...persze ezzel agy csere is járt, tehát nem volt olcsó moka igazán rakhattak volna picit jobb cuccokat rá alapbol, és egy picit többért árulni...
A villa sem egy nagy szám, de legalább a válto jó rajta (hátul deore, tul sok dirt bringán még nem láttam alapbol..)
az is frankó, az XCR telóval hogy vagy megelégedve?
az én bringámban az eredeti XCM egy ugrató után kilőte a baloldali rugót a dugóval együtt, és jól megvágta a nyakamat amikor elrepült, ugyhogy cserés lett. :bananadan