[quote author=thez link=board=5;threadid=4049;start=105#msg160914 date=1076340191]
[quote author=ultio link=board=5;threadid=4049;start=105#msg160905 date=1076339300]
[/quote]
1: kelet eu? azzal mit kezdjunk? romania, stb
2: "sajna" merida meg magellan. es vajh' miert? mert van multja, nem egy 2 eve hirtelen efelindulasbol idejott ceg.... es azert siman vannak olyan "jok" mint a te szived csucske author
3: meridaval nincs semmi gond, nemerzem h rosszabb lenne mint az author
4: valaki itt nagyon fanatikus... :-X
5: hogy is jottek ide az amcsik? mert itt alig van vaz meg full maraton/turagep toluk... (nekem sem a kedvenceim, de jo bicokat csinalnak...)
6: es authornal nincs bizonytalansag, siman csak a reklamozas hianya van... meg van nagyon kul cikkirojuk(meg mindig rohogok azon az enyhen agressziv cikken)
[/quote]
1. Nem jól írtam, mert kelet-Közép-Európát kellett volna írnom. És azért Szlovákiában, Csehországban, Szlovéniában kicsit fejlettebb a kerékpároskultúra, mint hazánkban, ami remélem valamikor megváltozik. Amúgy meg Romániában is vannak bicajosok, szép számmal, csak hát ők még nálunk is fejletlenebbek nagyon sok területen.
[hr]
2. Nem mondanám, hogy szívem csücske az Author, és azt sem hogy, fan vagyok, egyszerűen csak barátja vagyok a pénztárcámnak. Azért azt ne felejtsük el, hogy kb. tavaly ilyenkor, mikor bicajvásárlás előtt álltam, alaposan megnézegettem bicajokat, márkákat. Először én is Magellánt v. Meridát akartam venni, mert a csapból is ezek a bicajok folynak, aztán került a látómezőmbe az Author, és egyértelmű volt, hogy ennek a márkának a legjobb az ár-érték aránya. Mielőtt megköveznek itt a Kelly's topikban, elárulom, hogy akkoriban a Kelly'sről nem is nagyon hallottam. Ez mutatja azt, hogy azért Magyarországon kell néha a keményebb, agresszívabb reklám is. Ha tudtam volna a Kelly'sről, nehezen döntöttem volna a két márka közül. 2 éve felindálusból idejött cég? Magyarországon igen! Más országban nem! És terjeszkedni akar. Mi ebben a rossz? Azt gondolod, ha a Megellán megtehetné, nem vinné a bicajait más országba? Dehogynem! És mi lenne ebben a baj? Az, hogy nem magyar termék?
[hr]
3.-4. Nem vagyok fanatikus! Ezt a szót használja össze-vissza mindenki arra a személyre, aki kiáll egy márka mellett. Én nem vagyok fanatikus, csak józanul gondolkodó ember! és senki nem buzdítottam arra, hogy vegyen Author bicajt! Csak a véleményemet írtam le 1-2 topikban, ahol valaki megkérdezte, hogy milyen bicajt kéne vennie.
[hr]
5. Az amcsik meg úgy jönnek ide, hogy Mateqrov azt írta, hogy "a Kelly's eredetileg amerikai cég, csak a szlovák leányvállalata annyira kinőtte magát, hogy 40%-ot felvásárolt a tulajdonból", erre írtam én azt, hogy nem szeretem az amcsikat. Érthető nem?
[hr]
6. Azon meg nem érdemes vitatkozni, hogy van-e jó reklám az Author körül, vagy nincs, mert egyrészt nem vagyok markeringtszakember, másrészt meg azért tényleg fogynak a bicajok.
[hr]
Mateqrov!
Ha a Bikemagban láttad a hirdetést, az így hangzott: "Sokak szerint honlapunk az egyik legjobb Magyarországon! Mi tudjuk, hogy kerékpárkaink is azok!"
Tehát az egyik legjobb, és nem a legjobb!!! Van különbség, remélem te is érzed!
Én is nézem a gyártó arcát! Illetve nem azt, mert nem láthatom, csak a forgalmazóét. És velük meg vagyok elégedve. Én jó kapcsolatban vagyok velük, semmi gondom a hozzáállásukhoz.
És mégegyszer, nem vagyok elvakult rajongó! Az a fan, aki pl. Magyarországon gyertyát gyújt Michael Jacksonért, hogy ne kerüljön börtönbe. Ez a személy fan! De én nem vagyok az, mert leírom, hogy szerintem jó bicaj az Author, a Magellán, meg a Merida nem annyira.
Na ennyi volt. Olvassátok.
Szerintem nincs értelme ilyeneken vitatkozni. Szerencsére eljutottunk arra a szintre, hogy igényes kerékpárboltokban már nem lehet rossz biciklit kapni. A gagyi biciklik átvándoroltak a hipermarketekbe(tisztelet a kivételnek, mert ritkán lehet a Coraban látni igényesebbeket is), ahol az érték nem számít, csak az ár. Szóval, csak annyit tudok mondani, hogy olyan rosszul semelyik ismert kerékpármárkával nem jár senki. Forever Bike!
[quote author=tiberius link=board=5;threadid=4049;start=105#msg161065 date=1076400944]
Igazad van ultio!
Én Kelly's fan vagyok, azért írtam, hogy ilyen bicajokat vegyenek! ;D
Éljen sokáig az Author és a Kelly's!!!
[/quote]
Én csak saját magamnak vagyok a fanja! Tehát üzenem minden nőnek, csak engem akarjon!
Na de komolyan, a lényeg tényleg az, hogy bicajozzon minél többet mindenki, és bízzunk abban, hogy egyre többen lesznek Magyarországon, akik bicajra ülnek, és ezáltal megváltozik az emberek hozzáállása a bicajos emberkékhez, meg netán építenek néhány méter bicajutat is. Éljek én!
;D ;D ;D 8) 8) 8) 8) 8) 8) :P :P :-* :-* 8) Meg a Kelly's és az Author!
Nagy örömömre szolgál, hogy eme oldal ilyen magas népszerűségnek örvend, de jó szívvel venném, ha néha "öreg" cimboráidra is szakítanál két sornyi időt. ;D ;D ;D
Hogy, hogy ilyen óccsóér? A képlet 1*ű! Szétnéztem ki mit ad-vesz mostanában az apróban. Oszt ráakadtam. Gödöllőn vettem át az árút. A cipő zsír új. A pedálon meg vagy két helyen van lepattanva a festék. Na ja: Kis lépés ez másnak, nagy lépés volt nekem! Há mosmá ténylegesen megállíthatatlan vagyok vagy mi. ;D ;D
Kellíz (a picsába még leírni is nehéz) az nem kö! Én a jó öreg négybetűsre esküszöm!!!!!! ;D ;D
Elnézést kérek, hogy írásommal felhoztam a topicot!!!!!
Má ha itten vagyok (ezt legalább olvassátok mint a szentírást): Vaj mely verseny(ek)re mentek majdan? Érdökölne? Én kinéztem párat, csak valszeg nem fogok ráérni!!!
A szlovák téma jó eddig, de változások lehetnek életemben. 8) Amúgy még gyűrök egy vizsgát, tehát szarúl állok!!!!
Természetesen a Caprine Maratonon. Ezt Master is tudja, csak pojénkodik ;D ;D ;D.
Sajna nem vagyok környékbeli, csak nagyon tetszik az a környék. Egerben dolgoztam majd 1,5 évet, meg szerintem Magyarországon a legjobb maraton a Caprine. Szerintem, és azok közül, melyiken már voltam. Ezért is vagyok kiváncsi a Bükkre.
És a Fash Across Sopronban? A jelexerint nagy durranás lesz...
Amúgy tényleg jó a környék. Én ózdi vagyok, Szilvástól kb. 20, Egertől meg v. 45 km-re. Ez a 2 meg a Mátra nekem is tuti, de nem ártana elmenni az összesre. Úgysincs valami sok..