Oldal 107 / 107 elsőelső ... 75797105106107
Eredmény 2.121-2.136 / 2136

Téma: Kelly's

Isten ostora Valeria Victrix avatarja
    Regisztrált
    2004-11-27
    Lakhely
    Budapest, Dunakanyar
    Üzenet
    9.169

Alapbeállítás

Az utóbbi simán előfordulhat. Gyakorlati tapasztalat 30 gép alapján

vendég dirobi avatarja
    Regisztrált
    2009-07-16
    Lakhely
    Békéscsaba
    Üzenet
    108

Alapbeállítás

Azt, hogy a küllők lazák könnyen ellenőrizheted.
    Amikor én vettem a Kelly's bicómat, olyan lazák voltak a küllők, hogy némelyik lötyögött.

Regisztrált
    2010-06-28
    Üzenet
    8

Alapbeállítás

Újabb problémára lettem figyelmes. A teleszkóp keménység-állító csavarja beállt, így az állíthatóságnak annyi. Az egyik padkára mikor felkaptam az elejét, elég furcsa hangot adott, lehet, hogy akkor ment szét benne valami.

törzsvendég csaba8 avatarja
    Regisztrált
    2009-01-03
    Üzenet
    955

Alapbeállítás

Azért 0,5-1 mm nem igazán 8as
    "just chillin killin"

Regisztrált
    2010-06-28
    Üzenet
    8

Alapbeállítás

Tényleg nem vészes, és nem is romlott, pedig kapott kiképzést a 125 kg-om alatt. A teló probléma is megoldódott, csak teljesen elő volt feszítve, és megszorult. Fogóval megmozgattuk, azóta jó, csak kicsit lágy az én súlyomhoz.

Regisztrált
    2010-08-03
    Üzenet
    1

Thumbs up

Sziasztok

itt van pár saját kép a 2010-es Axis Red-ről, hátha valakinek megtetszik

Regisztrált
    2010-08-01
    Üzenet
    1

Alapbeállítás

Sziasztok!
    Tanács kellene!
    max. 90.000 Ft-ig milyen bringát /mtb, cross trekking/ ajánlotok?
    89.900-ért van Gepida Sirmium 2009, de kicsit idegenkedem a tárcsaféktől, volt 2009-es Kelly's Quartz ugyanennyiért de már nincs raktáron
    nem biztos, hogy jó helyre írom de ha tudtok ajánljatok valamit

vendég Saladin9 avatarja
    Regisztrált
    2009-05-03
    Lakhely
    Pilisvörösvár
    Üzenet
    25

Alapbeállítás

Kelly's Axis 2010 /2011
    Nem tudom, kerózik-e valaki ilyennel, de nekem elég pozitív csalódás volt. Némi törpölés után inkább a 2010-es verziót vettem meg, mivel a design nekem jobban bejön. (Yellow)
    A "szokásos cseréken" túl nem nagyon akarok hozzányúlni, de lehet, hogy beruházok tárcsafékre.
    Valami tapasztalat?
    Tipli burnyák!

Regisztrált
    2010-04-11
    Üzenet
    5

Alapbeállítás

Sziasztok,

Kelly's MTB-t szeretnék vásárolni és szükségem lenne, a segítségetekre, hogy milyen méretet válasszak.
    179 cm magas vagyok és webshopból szeretnék rendelni egy Kelly's Quartzot.
    17,5 vagy 19,5 lenne a megfelelő? Inkább város lenne + némi szolid terep.
    Köszi előre is...

vendég Saladin9 avatarja
    Regisztrált
    2009-05-03
    Lakhely
    Pilisvörösvár
    Üzenet
    25

Alapbeállítás

Ha inkább város, és csak szolid terep, akkor nem biztos, hogy Mountit kéne választanod. Ha ráadásul még hosszabb túrákat is tervezel, akkor biztos, hogy nem a mounti a jó választsás. Én ugyanezt csinálom, és pont ezért TREK vagy CROSS gépet választottam. Nekem egy Kelly's Axis-om van. Ez inkább cross gép. A következő oldal sokat fog segíteni.
    Kellys trekking-túra kerékpárok - Bike Berguson Kerékpárszaküzlet és Szervíz
    Tipli burnyák!

vendég Saladin9 avatarja
    Regisztrált
    2009-05-03
    Lakhely
    Pilisvörösvár
    Üzenet
    25

Alapbeállítás

Jah, a méret lényeg! Arra figyelj, hogy ha túrás alkat vagy, le tudj lépni a nyeregből. Érdemes egy mérettel kissebb vázat választani, mivel a nyeregcsövet fel tudod húzni, ha magasabban akarsz ülni. Az pedig, hogy mely méret jó, kizárólag kipróbálással tudod megnézni, mivel a vázformák változatosak. Ha mégis a Quartz mellett döntesz: úgy válassz méretet, hogy a nyeregcső ne legyen 200mm-nél jobban kihúzva. De azért azt fontold meg, hogy a cross gépek elmennek terepen is, viszont a súlyuk, az áttételeik, kényelmi fokozatuk teljesen más, mint a mountiknak.
    Tipli burnyák!

vendég
    Regisztrált
    2008-11-21
    Üzenet
    193

Alapbeállítás

Sziasztok!

Mi az általános vélemény Kellys trekking alu vázakról?
    Olyasmire vagyok kiváncsi, hogy mennyire hajlamosak törésre, repedésre anyagfáradásra, menetek elnyalódására, stb.
    Hosszú távra keresek trekking / cross vázat 63mm-t mozgó telóhoz, és mivel a vázon kívül minden alkatrész megvan, a komplett bringa nem opció.
    Ajánlottak egy Kellys Saphix vázat, ami keveset volt használva, és nem tudom, hogy megéri-e megvenni.
    Külső sérülés nincs, apró kopások, eddig kíméletes használat kb. 1000km-en keresztül egy 80kg-os emberrel és néha 10-15kg-os csomaggal.
    Ára: 15k.
    Szerintetek?

Köszi!
    Üdv: Bici
    Legutóbb Bici módosította; 2012-01-27 - 13:33.

maximus Bikertigger avatarja
    Regisztrált
    2004-04-11
    Lakhely
    Szentendre - Pilis
    Üzenet
    18.719

Alapbeállítás

klubban van pár darab, 80 pluszos emberek alatt is, -bár csomagos használat nem jellemző- azok bírják évwk óta. enyém se panaszkodott , én picit 100 fölött, de 29-es rebával,s párszor kapott terepet is. amúgy 1700 g körül van a váz (17-es) szal viszonylag könnyű . a sapix már asszem alacsonyabb kategória abban lehet több anyag van.

itt a forúmon meg mintha Zsizsinek lett volna kellys trekking váza. na Ő sokat is megy meg ő sem egy spagettihuszár , úgy tudom neki is bírta.
    "Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
    Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Regisztrált
    2012-04-18
    Üzenet
    2

Alapbeállítás

Sziasztok!

Új vagyok itt és csak most láttam, hogy van Kelly's topik is. Írtam már egy másik topikba, de ide is leírom, hiszen itt Kelly's-esek vannak.

Az utóbbi 2-3 hónapban eltökéltem, hogy veszek egy bringát. Nagy nehezen sikerült is kiválasztanom egy 2011es évjáratú Kelly's Stylus-t. 95-ről le volt árazva több oldalon is 80.500-ra. Írtam az ominózus online boltoknak, de sajnos mindenhol elfogyott. Így új szekér után kellett néznem. Ez pedig a Kelly's Alpina Eco C20. Most egy akció keretein belül 87.000 Ft helyett 67-ért meg tudom szerezni. Jól látjátok, nem valami vastag a pénztárca, de nekem az évi 500-1000km-es maximális távolságra nem is kell nagyon komoly gép. 80.000 Ft az ameddig még lelkiismeret furdalás nélkül veszek bicót Véleményt szeretnék tőletek kérni. Akinek esetleg tulajdonában van ilyen bringa, vagy valami egyéb infó birtokában van, megosztaná velem?

Köszönöm!

vendég
    Regisztrált
    2006-05-02
    Üzenet
    190

Alapbeállítás

Sziasztok!

Véletlenül belefutottam a "Kellys Madman 2011" bringába, a mostani akcióban nagyon jó vételnek tűnik. Egy pontja van, ami elbizonytalanít, a fék: "KLS Helix 3 Hydraulic Disc". Van valakinek ezzel tapasztalata? Tudja valaki ki gyártja, milyen más típusnak felel meg?

vendég
    Regisztrált
    2006-05-02
    Üzenet
    190

Alapbeállítás

Na akkor válaszolok magamnak: a K2 bringaboltban meg tudták mondani, hogy ezek Tektro fékek. Állítólag elég jól sikerültek, mert még nem panaszkodott rájuk senki.

Oldal 107 / 107 elsőelső ... 75797105106107

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •