+ Szólj hozzá
Oldal 107 / 107 elsőelső ... 7 57 97 105 106 107
Eredmény 2.121-2.133 / 2133

Téma: Kelly's

Isten ostora Valeria Victrix avatarja
    Regisztrált
    2004-11-27
    Lakhely
    Budapest, Dunakanyar
    Üzenet
    9.142

Alapbeállítás

Az utóbbi simán előfordulhat. Gyakorlati tapasztalat 30 gép alapján

vendég dirobi avatarja
    Regisztrált
    2009-07-16
    Lakhely
    Békéscsaba
    Üzenet
    79

Alapbeállítás

Azt, hogy a küllők lazák könnyen ellenőrizheted.
    Amikor én vettem a Kelly's bicómat, olyan lazák voltak a küllők, hogy némelyik lötyögött.

Regisztrált
    2010-06-28
    Üzenet
    8

Alapbeállítás

Újabb problémára lettem figyelmes. A teleszkóp keménység-állító csavarja beállt, így az állíthatóságnak annyi. Az egyik padkára mikor felkaptam az elejét, elég furcsa hangot adott, lehet, hogy akkor ment szét benne valami.

törzsvendég csaba8 avatarja
    Regisztrált
    2009-01-03
    Üzenet
    955

Alapbeállítás

Azért 0,5-1 mm nem igazán 8as
    "just chillin killin"

Regisztrált
    2010-06-28
    Üzenet
    8

Alapbeállítás

Tényleg nem vészes, és nem is romlott, pedig kapott kiképzést a 125 kg-om alatt. A teló probléma is megoldódott, csak teljesen elő volt feszítve, és megszorult. Fogóval megmozgattuk, azóta jó, csak kicsit lágy az én súlyomhoz.

Regisztrált
    2010-08-03
    Üzenet
    1

Thumbs up

Sziasztok

itt van pár saját kép a 2010-es Axis Red-ről, hátha valakinek megtetszik

Regisztrált
    2010-08-01
    Üzenet
    1

Alapbeállítás

Sziasztok!
    Tanács kellene!
    max. 90.000 Ft-ig milyen bringát /mtb, cross trekking/ ajánlotok?
    89.900-ért van Gepida Sirmium 2009, de kicsit idegenkedem a tárcsaféktől, volt 2009-es Kelly's Quartz ugyanennyiért de már nincs raktáron
    nem biztos, hogy jó helyre írom de ha tudtok ajánljatok valamit

vendég Saladin9 avatarja
    Regisztrált
    2009-05-03
    Lakhely
    Pilisvörösvár
    Üzenet
    25

Alapbeállítás

Kelly's Axis 2010 /2011
    Nem tudom, kerózik-e valaki ilyennel, de nekem elég pozitív csalódás volt. Némi törpölés után inkább a 2010-es verziót vettem meg, mivel a design nekem jobban bejön. (Yellow)
    A "szokásos cseréken" túl nem nagyon akarok hozzányúlni, de lehet, hogy beruházok tárcsafékre.
    Valami tapasztalat?
    Tipli burnyák!

Regisztrált
    2010-04-11
    Üzenet
    5

Alapbeállítás

Sziasztok,

Kelly's MTB-t szeretnék vásárolni és szükségem lenne, a segítségetekre, hogy milyen méretet válasszak.
    179 cm magas vagyok és webshopból szeretnék rendelni egy Kelly's Quartzot.
    17,5 vagy 19,5 lenne a megfelelő? Inkább város lenne + némi szolid terep.
    Köszi előre is...

vendég Saladin9 avatarja
    Regisztrált
    2009-05-03
    Lakhely
    Pilisvörösvár
    Üzenet
    25

Alapbeállítás

Ha inkább város, és csak szolid terep, akkor nem biztos, hogy Mountit kéne választanod. Ha ráadásul még hosszabb túrákat is tervezel, akkor biztos, hogy nem a mounti a jó választsás. Én ugyanezt csinálom, és pont ezért TREK vagy CROSS gépet választottam. Nekem egy Kelly's Axis-om van. Ez inkább cross gép. A következő oldal sokat fog segíteni.
    Kellys trekking-túra kerékpárok - Bike Berguson Kerékpárszaküzlet és Szervíz
    Tipli burnyák!

vendég Saladin9 avatarja
    Regisztrált
    2009-05-03
    Lakhely
    Pilisvörösvár
    Üzenet
    25

Alapbeállítás

Jah, a méret lényeg! Arra figyelj, hogy ha túrás alkat vagy, le tudj lépni a nyeregből. Érdemes egy mérettel kissebb vázat választani, mivel a nyeregcsövet fel tudod húzni, ha magasabban akarsz ülni. Az pedig, hogy mely méret jó, kizárólag kipróbálással tudod megnézni, mivel a vázformák változatosak. Ha mégis a Quartz mellett döntesz: úgy válassz méretet, hogy a nyeregcső ne legyen 200mm-nél jobban kihúzva. De azért azt fontold meg, hogy a cross gépek elmennek terepen is, viszont a súlyuk, az áttételeik, kényelmi fokozatuk teljesen más, mint a mountiknak.
    Tipli burnyák!

vendég
    Regisztrált
    2008-11-21
    Üzenet
    167

Alapbeállítás

Sziasztok!

Mi az általános vélemény Kellys trekking alu vázakról?
    Olyasmire vagyok kiváncsi, hogy mennyire hajlamosak törésre, repedésre anyagfáradásra, menetek elnyalódására, stb.
    Hosszú távra keresek trekking / cross vázat 63mm-t mozgó telóhoz, és mivel a vázon kívül minden alkatrész megvan, a komplett bringa nem opció.
    Ajánlottak egy Kellys Saphix vázat, ami keveset volt használva, és nem tudom, hogy megéri-e megvenni.
    Külső sérülés nincs, apró kopások, eddig kíméletes használat kb. 1000km-en keresztül egy 80kg-os emberrel és néha 10-15kg-os csomaggal.
    Ára: 15k.
    Szerintetek?

Köszi!
    Üdv: Bici
    Legutóbb Bici módosította; 2012-01-27 - 13:33.
    Acél trekking vázat keresek amin van V-fék tüske, váltófül, és alkalmas 63mm-t mozgó telóval való használatra.

maximus Bikertigger avatarja
    Regisztrált
    2004-04-11
    Lakhely
    Szentendre - Pilis
    Üzenet
    18.495

Alapbeállítás

klubban van pár darab, 80 pluszos emberek alatt is, -bár csomagos használat nem jellemző- azok bírják évwk óta. enyém se panaszkodott , én picit 100 fölött, de 29-es rebával,s párszor kapott terepet is. amúgy 1700 g körül van a váz (17-es) szal viszonylag könnyű . a sapix már asszem alacsonyabb kategória abban lehet több anyag van.

itt a forúmon meg mintha Zsizsinek lett volna kellys trekking váza. na Ő sokat is megy meg ő sem egy spagettihuszár , úgy tudom neki is bírta.
    "Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
    Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

+ Szólj hozzá
Oldal 107 / 107 elsőelső ... 7 57 97 105 106 107

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid