Fotó lesz,csak lesz még egy kis optikai tuning.A hajtóművet már kicseréltem SLX-re.
Ebben a földrengéses teoriában van valami.Valamelyik másik topikban fel kéne vetni.
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!
Valami szérián kívüli volt (kb Deore) Szerintem te a SleekMaraton RC-t nézted.Az full XT.Az enyém Sleek SL.Ez a hajtóművet kivéve full SLX.
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!
Haibike Hai SLEEK SL 2010 - Kerékpár webshop
Én ezt láttam...
Egyébként nem FSA volt a hajtómű? Az enyémen (Impact SL) az van.
Az enyém 2011-es.
SLEEK SL
És bár nem valami népszerű ez a topik,de ha valakit érdekelne a bringám:
https://picasaweb.google.com/doncseko/HaibikeSLEEK
nagyon klassz!![]()
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül...""Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Hm. Nem rossz! ;-)
Azt viszont melegen ajánlom, hogy az első villából, a visszaút csillapítást állító eszközt szedd ki és tedd valami biztos helyre! Nekem az első 100km-en sikerült elhagynom, pedig terepen alig jártam vele. Hülye voltam, mert előre szóltak, hogy ez lesz... :-(
Köszi mindenkinek.A csillapítás tekerentyűt kiszedtem.Aszem a Pike-ba is ilyen volt,az évekig szolgált,nem esett ki.Elég gáz,hogy egy drága telónál előforduljon ilyen.
Amúgy ez a bringa sokkal jobban bejön mint a Trance-em.Biztos sokat számít,hogy könnyebb,de a rugózását is sokkal finomabbnak érzem.Nagyon simítja a terepet.Élvezet vele bringázni.Hétvégén Duna Maraton!Ott aztán le lesz tesztelve.Remélem jó idő lesz.Addig vágok a kormányból mert nagyon széles.685-öt mértem.Nagyon furcsa.
Ahhoz képest, mennyi cápa rohangál az utakon, a Haibike topik elég kihalt. Arról érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata a Race Star vázakkal? Tesztek alapján eddig csak azt sikerült leszűrni, hogy egy viszonylag nehéz vázról van szó. Minden egyéb információnak, tapasztalatnak örülnék. Köszönöm a válaszokat!
Ennyit találtam: link. Nehéz, illetve nem mozog túl finoman a hátsó része, kb. ennyi, amit leszűrtem.
Hello srácok
Haibike Edition bringáról/vázról van valami vélemény?
Sziasztok !
Haibike Scream RX kerékpárommal kapcsolatban szeretnék információt kérni.Suntour Epicon Lockout Rugóút: 100 mm-es rugóstag távtartó méreteit szeretném megtudni.