Sziasztok!
Van egy új bringa a magyar piacon, egész jó választékkal, talán lesz néhány tulaj, aki használja a topicot.
Megnézhetők a : http://www.boneshaker.hu/ oldalon.
Sziasztok!
Van egy új bringa a magyar piacon, egész jó választékkal, talán lesz néhány tulaj, aki használja a topicot.
Megnézhetők a : http://www.boneshaker.hu/ oldalon.
Igen, már néztem őket, nem rosszak. Tudni lehet valami bővebb infót, hogy hol készül, stb, stb?
" A Cube el van vetve! "
Német bringákról van szó, az oldalon olvastam egy rövid történeti leírást is.
Most raktak fel egy teszt eredményt is az egyik karbon vázról, ami jó minősítést kapott.
Csapattársam Szécsi Tomi tesztelt is egy gépet, és jókat írt róla.
Azt a tesztet én is olvastam. Elég fincsi....
" A Cube el van vetve! "
Most már publikus, hogy 2009-ben ez a márka lesz a Bringabanda egyik szponzora, a Magellan helyett.
Gondolom ezeket is Tószegen szerelik össze... Bár a cikkben nem említik, de a Haibike is az Accellhez tartozik. A név mindenesetre kint díszeleg a gyár homlokzatán.
Jól néznek ki szerintem is, és jó cucokkal szerelik őket, de emelett jó drágák is.
Nekem egy dolog nem tetszik az egészben, mégpedig az hogy német bringa létére ilyen neve van hogy: HAIBIKE.
Erről a névről nekem egy teljesen távol keleti, olcsó bringa jut az eszembe pedig pont az ellenkezője igaz.
Ha már ilyen komoly cégről van szó igazán kitalálhattak volna valami ütősebb nevet!
De ez csak az én véleményem...
nicht (kiszótáraztam)
Nem tudom mit jelent sem németül sem más nyelven a HAIBIKE, egyszerűen bántja a fülem.
Amugy tetszenek igy első interaktív ránézésre, előben lehet még szebbek, majd bringaexpón márc végén meglesem.
de ez a név::w_morde:
Haibike = cápabike.
A kimoderálástól megvilágosodtam, és igérem, hogy a jövőben egy csúcsminőségű német kerépár jut eszembe róla, nem pedig Kína...![]()
És ezzel akkor le is zártuk a témát.
Nem ilyen céllal indítottam a topicot, de mindegy.
A Bringabanda csapat átvette a szponzor bringákat, aki szeretné megnézni élőben, akkor a versenyeken lesz lehetősége.
Ha menet közben akarjátok látni, akkor tekerni kell keményen, mert a 3 versenyző nem lassú
Ja és a képeket a csapat és a cég honlapján is megtaláljátok.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Sziasztok, ha jól emlékszem, 2007-ben sorra törtek a <1000 g alatti hai end ht vázak, több Bike / MB cikk foglalkozott velük. addig szénné hirdette magát a márka Németországban, gondolom volt még lekötött hirdetési felületük, mert egy darabig hirdettek olcsó alu bringákat, aztán leálltak. tavaly kezdtel el nyomulni megint. a reklámot nem akartam rontani, de gondolom ez is info...
1000g alatti montiváz aluból?
az törjön is, az a dolga.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való