Minden elismerésem ha lehet rendelni szolj majd föleg a nyeregcsövön és a küllön lévö fogott meg igazán
Minden elismerésem ha lehet rendelni szolj majd föleg a nyeregcsövön és a küllön lévö fogott meg igazán
Még gondoltam a bringa uj állapotárol dobok fel képet itt GT forumban ugyis szivesen fogadunk mindenféle GT-és képet![]()
Szevasz Spoon!
Természetesen készítek Neked s másnak is ha van rá igény...
Az árakat még majd kitaláljuk, egyenlőre nem számszerüsítettem, baráti lesz....
Mindíg izléses, klasz képeket töltesz fel, ideje lenne összekapni magam![]()
egy telefonos, beégett ócska kép.... de a lényeg azt hiszem: Látszik!
![]()
köszi tényleg jok a prizmák nekem a nyeregcsöre kellene egy az nagyon bejön
még egy jódarabig nyaralok... siófokon... ha hazaérek legyártom, a többit megbeszéljük ha kész
közben felraktam az lx fékkarokat... jelenleg sl-mc40 váltókarokkal, és br m770 féktesttel olyan a fékhatás, hogy leugrom a bicajról--atomsatu--
Kép: hamarosan....
Nekem még csak most kezdenek fogni az XT BR-M755 4 dugattyus fékek most érte utol az lx fékeim![]()
Spoon: Kész a hátsó prizmád![]()
Részleteket holnap ledumáljuk...
Üdv,
H.
u.i.:Ha bárkinek kellene, csaholjon... 3db ot faragtam![]()
hello!
Köszi
emailben megbeszéljük
n.csaba66@gmail.com
vagy skype:spoon.2
Sziasztok! Legújabb kedvencem!Gondoltam megosztom Veletek GT-sekkel!
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
![]()
patent a gép gratula!!!!
[QUOTE=drrdzsi;1116633]Sziasztok! Legújabb kedvencem!Gondoltam megosztom Veletek GT-sekkel!
Csak nem eladó a gép?
GT arrowhead « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Szerintetek miért nem kell senkinek? Retro GT mez (XL)
7005Heat Treated
Helló
Felteszem ide is a hírdetést, bár van külön apró, de még is csak GTről van szó.
GT Timberline (CRMO) « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
GT rövid ujjú GT FELÍRATÚ r.ú.KERÉKPÁROS mez XL méretű Nekem sajna hosszú újjú kellene
Sziasztok! Belinkelem, valakit lehet érdekel Biciklis, bringás, kerékpáros mez, trikó
Sziasztok! Most vettem egy Zaskar Team 2006 vázat.Sajnos nincs rajt váltófül és nincs bent kormánycsapágy.Ha van Valakinek valamelyik eladó írjon.A csapágy sztem félintegrált. Kösz Bali
sziasztok!
erősen szemezgetek EZZEL a vázzal.
mi a véleményetek, érdemes egy ilyen vázat megvenni? nem hegyen durvulásra kellene, csak aszfaltra edzőbringának. ez 18", én 181cm vagyok. nem ismerem a geót sem, jó lesz ez az én magasságomhoz? előre is köszi ha valaki tud segíteni.
Legutóbb Sly78 módosította; 2012-02-17 - 22:31.