Oldal 3 / 41 elsőelső 1234513 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 41-60 / 805

Téma: GT Bikes

törzsvendég sysspo avatarja
    Regisztrált
    2006-11-01
    Lakhely
    Fürth, Tatabánya
    Üzenet
    848

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: VaNick
    Amit én még nagyon kutatnék: az a 2002 és 2003 GT katalógus!
    Ha van valakinek ilyen, még ha nem is GT-s, kérem jelentkezzen!!!
    Nagyon megköszönném.
    Ezekben nem tudok segíteni de 1993, 1994-es komplett katalógusom van valamint néhány 1988, 1989-es modell, ha ez is érdekel.

Én nem vagyok GT-s de az unokatestvérem most vett egy I-Drive-ot és azóta ódákat zeng róla.

vendég
    Regisztrált
    2006-06-14
    Üzenet
    65

Alapbeállítás

Sziasztok!

Nemrég lettem GT tulaj. Kalandos élete volt eddig a váznak. GT Talera, egy barátomé volt, aki nagyon régen németországban egy roncstelepen dolgozott, ott találta a komplett bicajt a vasak között. Rendbe rakta kicsit, aztán azzal járt hosszú évekig melóba meg mindenhova. Már akkor megtetszett a váz geometriája. Aztán kb. 2 éve elütötték a bicajjal, a hátsó villa teljesen elcsavarodott, elrakta a garázsba, hogy majd kidobja, nagyon ilyesztően nézett ki akkor a váz. Nekem adta, hogy csináljak vele, amit akarok, futottam néhány kört, szakik szerint menthető a váz, így is lett, rendbehozták. Jó ideje akartam már egy singlespeed gépet, és mivel ez még csúszópapucsos, hát az lesz belőle. 28-as kerekekkel, új trekking villával van szerelve, belsőket kell még vennem meg monoblokkot, és mehet....

festésre előkészítve...

majdnem kész...

bentlakó enté avatarja
    Regisztrált
    2003-04-02
    Lakhely
    Cívisváros
    Üzenet
    7.527

Alapbeállítás

Amit én még nagyon kutatnék: az a 2002 és 2003 GT katalógus! Ha van valakinek ilyen, még ha nem is GT-s, kérem jelentkezzen!!!Nagyon megköszönném.
    Nekem talán van azokból az évekből, meg régebbi és újabb is. Jövőre tervezzetek be egy Brno-i utazást, ahol az összes GT-t meg lehet nézni! Az Elastic gyárt GT repro csapatmezt.
    Legutóbb enté módosította; 2007-01-18 - 12:35.
    "Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
    [ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

vendég
    Regisztrált
    2007-01-04
    Lakhely
    Esztergom
    Üzenet
    124

Alapbeállítás

KÖszi enté,

ez az elasticos dolog nagyon hasznos info.
    Mit értesz azalatt hogy repro-t készit? Vinni rajzot és akkor ugyanolyanra "lemásolják" mint az eredeti GT mez?

Valamint jó lenne ha kapcsolatba tudnánk lépni katalógus ügyben (msn vagy privi), megnéznéd, hogy akkor pontosan mely évek vannak meg?
    VaNick
    ---------
    2003 GT Zaskar Race & Full XT

vendég
    Regisztrált
    2007-01-04
    Lakhely
    Esztergom
    Üzenet
    124

Alapbeállítás

PAttila,

Üdv a GT tulajok között!
    Ha már kész a gép festése, akkor feldobhatnál majd egy képet.
    Ha netán GT matricát is akarsz rá, az is megoldható (én a régi GT-m-re, ami szintén újrafestett volt, amerikai ebay-ről rendeltem, nagyon dögös lett vele a váz...)
    VaNick
    ---------

vendég
    Regisztrált
    2007-01-04
    Lakhely
    Esztergom
    Üzenet
    124

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: sysspo
    Én nem vagyok GT-s de az unokatestvérem most vett egy I-Drive-ot és azóta ódákat zeng róla.
    Megtudhatjuk honnan szerezte be? Vagy használtan vette?

Hát igen... ha lenne pénzem arra, hogy 4-5 bringám is legyen, nagyon szivesen vennék én is egy i-driveot, igaz még sose próbáltam ki.
    Ha valaki felajánlaná az i-drive-ját egyszer egy próbakörre, annak nagyon örülnék (ugye olvassa ezt egy i-drive-os is? :-) ...

Unokatesót tessék noszogatni, hogy csatlakozzon hozzánk és rakjon fel egy képet a gépéről...
    VaNick
    ---------

törzsvendég sysspo avatarja
    Regisztrált
    2006-11-01
    Lakhely
    Fürth, Tatabánya
    Üzenet
    848

Alapbeállítás

A gép új, az USA-ban vette (ott él). Majd keresek képet, amit küldött és felteszem. Szeptemberben együtt túrázunk a Canyon Land-ban ott majd ki is próbálom, mert engem is izgat. Remélem nem jobb, mint az enyém, mert akkor kénytelen leszek irigykedni

vendég
    Regisztrált
    2006-06-14
    Üzenet
    65

Alapbeállítás

Ha már kész a gép festése, akkor feldobhatnál majd egy képet.
    Ha netán GT matricát is akarsz rá, az is megoldható (én a régi GT-m-re, ami szintén újrafestett volt, amerikai ebay-ről rendeltem, nagyon dögös lett vele a váz...)
    A "majdnem kész" alatti linken már a festett állapot látható. Egy fényező barátom csinálta, "Skoda 1026" kódszámú fehérrel van lefújva. Minden más alkatrész fekete, kivéve a bovdenek házait, az arany színű fémszálas szövésű. A hajtóművet és az üléscsövet most eloxálják feketére.
    Matricát nem gondoltam rá, egy GT eléggé felismerhető, nekem így jobban is tetszik
    Legutóbb PAttila módosította; 2007-01-18 - 14:21.

fórumfüggő Iceshark avatarja
    Regisztrált
    2006-07-05
    Lakhely
    hol itt hol ott
    Üzenet
    2.031

Alapbeállítás

úgy se láttam még singli GT-t nekem tetszik grat hozzá!
    "Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

vendég
    Regisztrált
    2006-06-14
    Üzenet
    65

Alapbeállítás

Köszönöm. Remélem nemsokára teljesen kész lesz, aztán csinálok új képeket.

single GT-t már láttam: itt, GT Peace
    Jó kis excenteres középrésszel lehet beállítani a megfelelő láncfeszességet.
    Legutóbb PAttila módosította; 2007-01-18 - 14:57.

bentlakó enté avatarja
    Regisztrált
    2003-04-02
    Lakhely
    Cívisváros
    Üzenet
    7.527

Alapbeállítás

KÖszi enté, ez az elasticos dolog nagyon hasznos info.
    Mit értesz azalatt hogy repro-t készit? Vinni rajzot és akkor ugyanolyanra "lemásolják" mint az eredeti GT mez? Valamint jó lenne ha kapcsolatba tudnánk lépni katalógus ügyben (msn vagy privi), megnéznéd, hogy akkor pontosan mely évek vannak meg?
    A repro azt jelenti, hogy az eredeti mintájára készült. Nem kell megrendelni, már legyomtak egy nagy sorozatot. Egyedileg iszonyat drága lenne. Hamarosan megkeresem a GT katalógusokat.
    "Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
    [ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

fórumfüggő GT_Atee avatarja
    Regisztrált
    2006-10-23
    Lakhely
    Valahól tekeregve.
    Üzenet
    2.241

Alapbeállítás GT katalógus

http://pix.bikemag.hu/data/500/medium/DSC02927.JPGNekem ezek lennének meg.Amint tudok bebiggyesztek pár kerót belőlük.
    GT-Atee

vendég
    Regisztrált
    2007-01-04
    Lakhely
    Esztergom
    Üzenet
    124

Alapbeállítás

Na akkor itt az első adag az általam összerakott online GT katalógusból:

Egyelőre a 2004-2007 GT ZASKAR-ok képei vannak itt:

http://pix.bikemag.hu/showgallery.php?cat=2882

Jó csemegézést! (és nyálcsorgatást)

Üdv:
    VaNick
    ---------

fórumfüggő GT_Atee avatarja
    Regisztrált
    2006-10-23
    Lakhely
    Valahól tekeregve.
    Üzenet
    2.241

Alapbeállítás Üdv

Na akkor itt az első adag az általam összerakott online GT katalógusból:

Egyelőre a 2004-2007 GT ZASKAR-ok képei vannak itt:

http://pix.bikemag.hu/showgallery.php?cat=2882

Jó csemegézést! (és nyálcsorgatást)

Üdv:
    Ha jól megy jövő héten berakom az én katalógusimból a Zaskar és Avalanche modelleket ha addig meg nem előz valaki.
    Klasszak így eggyütt a Zaskarok,gratula érte VaNick-nek(ez itt a taps helye).
    GT-Atee

vendég
    Regisztrált
    2007-01-04
    Lakhely
    Esztergom
    Üzenet
    124

Alapbeállítás

Felraktam az AVALACHE-okat is a
    GT AVALANCHE katalógusba (2004-2007):

http://pix.bikemag.hu/showgallery.php?cat=2883

Jó böngészést.
    VaNick
    ---------

törzsvendég cindercone82 avatarja
    Regisztrált
    2006-03-13
    Lakhely
    A nyúlon túl...
    Üzenet
    1.493

Alapbeállítás

Üdv mindenkinek!Most tervezem új bringa vásárlását kb 70-80 ezer körül.Sajnos jelenleg nincs több pénzem erre a célra,több bringát is megnéztem de úgy tűnik maradok aGT márkánál(régi kedvenc).Külföldön néztem egy 2006-os GT CHUCKER 3.0 bringát 80ezresért.Van valakinek tapasztalata erről?- http://www.bikecentrum.cz/gt_detail....eId=2859-Nekem igazából nem ugrálni kell,de erős strapabíró vázat szeretnék és úgy gondolom hogy ez egy jó alap a későbbi "építkezéshez".175cm vagyok,szerintetek elég egy ekkora váz CC-s bringázáshoz?
    Minden bonyolult problémának van egy egyszerű, világos és rossz megoldása.
    PENTAX PHOTO GALLERY

vendég
    Regisztrált
    2007-01-04
    Lakhely
    Esztergom
    Üzenet
    124

Alapbeállítás

Szia cindercone,

Hát, most attól függ, mennyire CC-re kell, vagy inkább kacsingatsz a durvulás fele is...
    Ha csak CC, akkor szerintem Chucker felesleges. Elég strapabiróak a CC vázak is (pl Avalanche széria). A Chucker nem kifejezetten CC bicaj.
    Ha viszont később durvulni is szeretnél akkor is maradhat még az Avalanche (ez mondjuk a súlyodtól is függ), ill. valóban jó választás lehet a Chucker is.
    A geomertia (chucker vs avalanche azért kissé különbözik), a hátsó háromszög (GT védjegy) is nyújtottabb ugye a Chucker-nél. ÉS még ott a Ruckus is a választékban... Sok jó közül nem könnyű dönteni, de mindent az határoz meg, hogy mire akarod használni.
    Szóval lehet hogy most nem mondtam neked sok okosat, de a választás a tied. EGy biztos: durvuláshoz nagyon is strapabiró a Ruckus is, meg a Chucker is. Hangsúlyozom: nem próbáltam személyesen őket, tehát nem tapasztalatból beszélek. Nekünk egy Zaskar Race és egy Avalanche 3.0-ás van, sima CC-re azok strapabirónak tünnek.
    És ez is biztos: GT-n ülni élvezet :-)

VaNick
    VaNick
    ---------

Regisztrált
    2006-03-13
    Lakhely
    A nyúlon túl...
    Üzenet
    1.493

Alapbeállítás

Köszi a tanácsot!Eddig egy Kona bringám volt 16"-os mértben,nem volt azzal se semmi bajom,de sajnos bizonyos okok miatt el kellett adnom.Az Avalanche 3.0-ás bicót is néztem,az ugyan ebben az árban van (http://www.bikecentrum.cz/gt_detail....84&nodeId=2856) de az a bajom hogy nem bízom a hydroforming technológiával készült vázcsövekben.Lehet hogy régimódi a felfogásom,de szerintem inkább legyen kör keresztmetszetű vagy nehezebb és erősebb egy váz,minthogy a csőgeometriára alapozva spóroljanakaz annyaggal/súllyal.Átböngésztem a geometriai adatokat az oldalon, a geometria más ugyan,de a vázcsövek mérete hasonló.A chucker.nek hosszabb a felső vázcsöve mint az azonos méretű avalanch-é.A régi bringámmal az volt az egyedüli gondom,hogy túl hosszú kormánnyak kellett ahoz hogy kényelmesen üljek a bringán.Alapvetően szeretem az alacsony vázakat (merevebb középrész,erdőben lefelé jobban kezelhető és nem ütöm be a felsőcsőbe a pö**öm).Kedden ugrik a hal a szatyorba,addig még van egy kis időm gondolkodni.Ami még a "csákör" mellett szól az hogy SRAM váltó van rajta (nem útálom a Shimano-t,de SRAM legyen a bringán :-))
    PENTAX PHOTO GALLERY

Regisztrált
    2006-03-13
    Lakhely
    A nyúlon túl...
    Üzenet
    1.493

Alapbeállítás

Szia cindercone,

Hát, most attól függ, mennyire CC-re kell, vagy inkább kacsingatsz a durvulás fele is...

VaNick
    Hát olyan túrázós/maratonozós/CC-zős felhasználásra lenne.De azért néztem brutál vázat mert lábam van hogy felvigyem a plussz 1 kg-t,de pénzem nincs arra hogy ha esek cseréljem egyböl a vázat ami az első esésnél behorpadt (lásd Merida HFS,"sátgántjúbing" "riszájkling" sörösdoboz vázak)
    PENTAX PHOTO GALLERY

vendég
    Regisztrált
    2007-01-04
    Lakhely
    Esztergom
    Üzenet
    124

Alapbeállítás

Helo cindercone,

Szerintem az Avalanche váz nem mondható könnyűnek, szerintem van benne anyag bőven (legalábbis ha párom bringáját emelgetem, nem pillekönnyű, kb 14 kg biztos van, persze az alkatrészek sem a legkönnyebbek).
    EGész bicót szeretnél mindenképpen, vagy a csak vázcsere is szóbajöhet?

Hogy (HOL???) akarod megvenni? Ez sztem érdekelne másokat is, akik szeretnének GT-t beszerezni.
    Csehektől, vagy szlovákoktól rendelésre? Ha külföld (NagyBritannia) is szóbajöhet, akkor ajánlom neked is a
    http://www.chainreactioncycles.com/B...px?BrandID=152
    linket. 40 ezerér van csak váz Avalanche...

GT Attee, most néztem az oldalukon, hogy a 2006 Zaskar TEAM (!!!) le van árazva náluk kb 70 ezer Ft csak... (40% off az eredeti árból állitolag)

Üdv,
    VaNick
    ---------

Oldal 3 / 41 elsőelső 1234513 ... UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •