Még egy kis 29-es Anthem.
Review: Giant Anthem X 29 | Dirt Rag Magazine
![]()
Még egy kis 29-es Anthem.
Review: Giant Anthem X 29 | Dirt Rag Magazine
![]()
szerintem is sok mar... a tavalyi anthemen is a kek hasonloan, de az a nyers alu vaz! nah az ott van a szeren, pedig nagyon szeretem a fekete bringakat.
akkor maradolcsobb, meg egyszerubb is karbantartani. a mereven a kor is kevesbe latszik. majd kengurutol elguberom az anthemet egy kis korre, egyszer mar beigerte. bar ez lehet rossz strategia, mert a vegen racsoppen a nyalam, es kell egy hasonlo.
A Giant visszahívja a 2012-es Giant Defy Advanced 0, 1, 2 és Giant Avail Advanced 0, 1, 2 modelljeit. Az elsô villával lehetnek problémák.
Giant Bicycle Recalls Two Models; Forks Can Break Causing Fall Hazard
nem hinnem, hogy mas gyartonal kevesebb a problema, csak ott szimplan nem tudsz rola, hogy miert torott kette a vaz alattad, es cserelik garban. jobb ez igy.
az lenne a ciki, ha nem tenné ezt és az év során 500-an törnék össze magukat emiatt...
Az autóiparból kiindulva túl van lihegve ez a visszahívás: "visszahívják, mert gondok LEHETNEK ezzel-azzal"
QS-esünk megmondta, hogy a Zsiguli volt a legjobb autó, mert abból nem hívtak vissza egyet sem!![]()
Úgy gondolom, az egy teljesen pozitív dolog, hogy valaki vállalja a visszahívásokat és egyben ez egy pozitív üzenet is a vásárlók felé a hiba tényén bőven túlmutatóan. Azt mutatja, hogy igen, ez a Giant figyel a vevőire, fontos azok elégedettsége, folyamatos támogatása, esetleges problémák megelőzése.
A többi gyártó sem hiszem, hogy sokkal jobb vagy rosszabb, viszont ezt a magatartást várnám el mindegyiktől. Nem susmák, titok, satöbbi, hanem igen is, elismerjük, hogy gond van, de javítjuk, mert fontosak vagytok! ;-)
ez a villanyaktores azert durva, hogy tudta ennyire "olcson" meguszni... iszonyat nagyot is zakozhatott volna.
sziasztok!
erre a giantre milyen első váltó való? topswing vagy downswing? nincs itt, nemtok lemenni megnézni, memóriában sincs adat. csak mielőtt valaki ezt tanácsolná![]()
topswing-es.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül...""Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
nézelődtem ebayen vasárnap esti unalmamban és találtam ezt:
2009 GIANT MTB ATX Pro Frame Size 19"(M) White Blue | eBay
szerintetek ez eredeti?
Üdv mindenkinek!
Mivel típus specifikus, ezért itt kérdezek. Vásároltam egy régi GIANT XTC-t. A rajta lévő MPH nevű első-hátsó tárcsafék elég gyatrán fog, inkább csak lassít.
Érdemes átnézetni, vagy ne várjak tőle csodát (erőteljes fékhatást). Beleszerettem, a kis tekerentyűs tartályába szép munkahengereibe, jó lenne életet lehelni beléjük.
Hát ez alapján 6-10 év körüli modell hát az tényleg csak lassíthat. Ha tetszik biztos találsz itt valakit aki segít rendbe hozni.
http://www.wrower.pl/instrukcje/Gian...ers_manual.pdf
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!